Jump to content

p45 με 2 χ16

Jofa

Recommended Posts

Wacko, μπορει να παιξει και sli οποιοδηποτε χ8/χ8 ; αυτο λες;

Παντως γενικα η φαση με τα 2χ 4χ 165χ ειναι μια μαρκετια και μιση... δεν χω παρει ακομα το riser μου..:whip:

Εννοώ ότι μια μητρική που έχει το 650i sli τσίπσετ (x8/x8) δεν έχει καμμία διαφορά σε επιδόσεις από μία με το 680i sli (x16/x16). Δες και το link που έδωσα παραπάνω. Το sli όμως πρέπει να υποστηρίζεται από το τσίπσετ.

Στο review του techspot λογικο ειναι να μην υπαρχουν διαφορες εφοσον τα παιχνιδια ειναι παλια...οσο πιο βαρια ειναι τα παιχνιδια και πιο δυνατες οι καρτες τοσο θα μεγαλωνει το bottleneck στην Pci X και θα ζηταει περισσοτερo bandwidth.

hyy0qy12zyr68rsfk5z0.gif

e52xpkn5y698pg26dyjr.gif

Στο review του techspot λογικο ειναι να μην υπαρχουν διαφορες εφοσον τα παιχνιδια ειναι παλια...οσο πιο βαρια ειναι τα παιχνιδια και πιο δυνατες οι καρτες τοσο θα μεγαλωνει το bottleneck στην Pci X και θα ζηταει περισσοτερo bandwidth.

Συμφωνώ. Δεν μπορώ όμως να μην προβληματιστώ με την τεράστια διαφορά που φαίνεται να έχουν οι 4850 στο Χ48 συγκριτικά με το Ρ45. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Εδώ η διαφορά φτάνει και το 40%. Το να μιλάμε βέβαια για διαφορές 30-40% σε αναλύσεις που το παιχνίδι είναι ούτως ή άλλως unplayable είναι λίγο χαζό, αλλά τέλος πάντων.

Ναι. Από προσωπικές δοκιμές σε sli και crossfire αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. Η διαφορά συνήθως είναι ακόμα μικρότερη κι από 1,5%. Αυτή είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να δεις. Επαναλαμβάνω βέβαια ότι αυτό συμβαίνει τώρα. Κάποιος που θέλει να κάνει μια επένδυση για το μέλλον καλύτερα να προτιμήσει χ16/χ16. Μπορεί να κάνει διαφορά κάποια στιγμή.

εγω εχω ακουσει με της 4850crossfire 30-40% διαφορα.

edit τωρα ειδα οτι το βαλατε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.