enzo Ιούλιος 7, 2008 #41 Ιούλιος 7, 2008 Κοιτα... Αν αγορασεις καποιο 125, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ θα το βαρεθεις και θατο μετανιωσεις σε 1 εβδομαδα...Τα μηχανακια πρεπει να εχουν και λιγο γκαζι, γιατι αλλιως ειναι επικινδυνα.Θα σου πω εγω τι εκανα πριν 2-3 μηνες που ηθελα κατι μεγαλυτερο αποτο πενηνταρι που ειχα.Beverly 250cc του 2005 με 2500 ευρα.Μεταχειρισμενο εννοειται.Πριν ξυνισεις ακου τα εξης.Καινουριο κανει 4500. Εχει μεταπωληση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (βαλε μια μουφα αγγελια στην χρ. ευκαιρια και θα δεις)Εχει 16αρες ροδες (μπρος-πισω) με αποτελεσμα σταθεροτητα στα φρενα και ανεση.Το καλυπτει το διπλωμα για 125 κυβικα.Ειναι ογκωδες σημαντικο για τα 2 μετρα σου, αλλα ελισσεται αψογα γιατι ειναι σχετικα στενο.Για την γυναικα μην το συζητησω καν... ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ...Συνηθως τα δινουν μαζι με μπαγκαζιερα, και λουκετα...Θες και αλλα???Μην το σκεφτεσαι για 125. ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!!
enzo Ιούλιος 7, 2008 #42 Ιούλιος 7, 2008 Το καλυτερο δεν στο ειπα!!! Για αμαξι εχω ενα 307cc... 1600κυβικα 1600κιλα :-OΜεσα στην πολη εχω 13-14λιτρα/100...Με το μπεβερλι, εχω κοντα στα 4λ /100χλμ...Και του πινω το αιμα ε!!!! :jump1:Βαλε και το παρκαρισμα, και σε 2 μηνες θα παροπλισεις το αμαξι!!!
o polonos Ιούλιος 7, 2008 #43 Ιούλιος 7, 2008 Gilera Runner 4T ειναι μια πολυ καλη λυση Με αρκετο χωρο κατω απο την σελα του. Δεν εχει πολυ μεγαλη καταναλωση και δεν βγαζει προβληματα.
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #44 Ιούλιος 7, 2008 Μπορείς να μου δώσεις την χρηματική διαφορά σε παρακαλώ; Συνήθως όταν κάποιος λέει δίνω μέχρι τόσα, είναι λίγο άκυρο να του πεις δώσε τα διπλάσια. Υπάρχουν λύσεις για όλες τις κατηγορίες, αλλιώς τα πάντα θα ήταν μια κοψιά. Το ίδιο γίνεται όταν ρωτήσει και κάποιος εδώ για VGA με 100€, καταλλήγουν να του λένε όλοι πάρε μία με 200€ και δεν θα το μετανιώσεις.
enzo Ιούλιος 7, 2008 #45 Ιούλιος 7, 2008 Gilera Runner 4T ειναι μια πολυ καλη λυση Με αρκετο χωρο κατω απο την σελα του. Δεν εχει πολυ μεγαλη καταναλωση και δεν βγαζει προβληματα. Το θεωρω μικρο, για αθηνα. Δεν εχει καθολου καλυψη απο αερα, και ο συνεπιβατης δεν περναει και ΤΟΣΟ καλα... Μπορείς να μου δώσεις την χρηματική διαφορά σε παρακαλώ; Συνήθως όταν κάποιος λέει δίνω μέχρι τόσα, είναι λίγο άκυρο να του πεις δώσε τα διπλάσια. Υπάρχουν λύσεις για όλες τις κατηγορίες, αλλιώς τα πάντα θα ήταν μια κοψιά. Το ίδιο γίνεται όταν ρωτήσει και κάποιος εδώ για VGA με 100, καταλλήγουν να του λένε όλοι πάρε μία με 200 και δεν θα το μετανιώσεις. 2χιλιαρικα ειπες... 2μιση σου λεω... Μαλλον δεν καταλαβες οτι μιλαω για μεταχειρισμενο... Ο ογκος σου και μονο, θα κανει τα fly και τα liberty να μοιαζουν 50αρια... Ενας προφυλακτηρας απο ρενω κανει 600-700 ευρω. Μονο αυτο σκεψου... Με την καρτα των 100 ευρω φιλε, δεν εχεις τον κινδυνο, να μην τραβαει στην ανηφορα, και να σου εχει κολλησει νταλικα απο πισω... Ουτε να μπλοκαρει το 13αρι μπροστινο, και να μετρας πεζοδρομια...
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #46 Ιούλιος 7, 2008 Μα ΔΕΝ θέλω μεταχειρισμένο ! Καινούριο έχει 4300 το Beverly 250! Με την καρτα των 100 ευρω φιλε, δεν εχεις τον κινδυνο,να μην τραβαει στην ανηφορα, και να σου εχει κολλησει νταλικα απο πισω... Ουτε να μπλοκαρει το 13αρι μπροστινο, και να μετρας πεζοδρομια... Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε βρίσκω υπερβολικό. Έχω και αυτοκίνητο για τις μεγάλες μετακινήσεις. Ο προφυλακτήρας μου τι σχέση έχει;
enzo Ιούλιος 7, 2008 #47 Ιούλιος 7, 2008 Μα ΔΕΝ θέλω μεταχειρισμένο ! Καινούριο έχει 4300 το Beverly 250!Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε βρίσκω υπερβολικό. Έχω και αυτοκίνητο για τις μεγάλες μετακινήσεις. Και εγω το ιδιο... Και το βγαζω εξω πια μονο για ταξιδια... Δεν νομιζω να σε χαλαγε, να πας στον συγγενη στα πατισια και να μην ψαχνεις 10 ωρες για παρκινγκ...:flower: Οσο για την υπερβολη, οπως το δει κανεις. Με το 50αρι περισσοτερο κινδυνευα απο το 250. Γιατι δεν ειχα το γκαζι να επιταχυνω σε μια στραβη... Ενεργητικη ασφαλεια ονομαζεται. Ο προφυλακτήρας μου τι σχέση έχει; Και εγω το ιδιο... Και το βγαζω εξω πια μονο για ταξιδια... Δεν νομιζω να σε χαλαγε, να πας στον συγγενη στα πατισια και να μην ψαχνεις 10 ωρες για παρκινγκ...:flower: Οσο για την υπερβολη, οπως το δει κανεις. Με το 50αρι περισσοτερο κινδυνευα απο το 250. Γιατι δεν ειχα το γκαζι να επιταχυνω σε μια στραβη... Ενεργητικη ασφαλεια ονομαζεται. Με ενα προφυλακτηρα, κανεις αποσβεση το σκουτερ !!!! Κοιτα για μεταχειρισμενο παντως. Κυκλοφορουν παλικαρια που τα εχουν στην πενα... ΤΖΙΤΖΙ ! Πως το λενε??? (κανας μπαρμπας, κανα κοριτσακι... Δεν τα σκιζουν αυτα ακου με!!!! )
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #48 Ιούλιος 7, 2008 Ο συνδυασμός νέος οδηγός και 250άρι σου πάει καλά δλδ; Προφυλακτήρα δεν έχω αλλάξει ακόμα lol.
enzo Ιούλιος 7, 2008 #49 Ιούλιος 7, 2008 Ο συνδυασμός νέος οδηγός και 250άρι σου πάει καλά δλδ; Προφυλακτήρα δεν έχω αλλάξει ακόμα lol. Νεος οδηγος και 1000αρα θα μου εκανε εντυπωση... Δεν εισαι κανα παιδακι, να μ@λ@κιζεσαι στον δρομο... Ουτε μιλαμε για κανα ΤΕΡΑΣ ισχυος!!! 22 αλογα βγαζει γραμμικα και ομορφα. Τραβα μια βολτα στην πιατζιο, και καβαλα τα. Να δεις απο αισθηση τι λενε, ογκο κλπ. Και μετα εδω ειμαστε και τα συζηταμε... Δεν ειμαι κανας προφεσορας, απλα εκτιμησα το δικυκλο στα 23, και απο τοτε, κλειδωσα το αμαξι 3ο υπογειο αριστερα...:happy2:
fotme Ιούλιος 7, 2008 #50 Ιούλιος 7, 2008 πολλα τα λεφτα ομως..σε κατι λιγοτερο, καπου 3000πλας σε 250 υπαρχει?επειδη σκεφτομαι και εγω να κανω μια τετοια πιθανη κινηση, τι ειπες οτι παιζει με το διπλωμα?, αν δεν κανω λαθος μεχρι τα 125 δεν ειναι η κατηγορια και μετα 400?
enzo Ιούλιος 7, 2008 #51 Ιούλιος 7, 2008 πολλα τα λεφτα ομως..σε κατι λιγοτερο, καπου 3000πλας σε 250 υπαρχει?επειδη σκεφτομαι και εγω να κανω μια τετοια πιθανη κινηση, τι ειπες οτι παιζει με το διπλωμα?, αν δεν κανω λαθος μεχρι τα 125 δεν ειναι η κατηγορια και μετα 400?To 125 δεν εχει περιορισμο σε κυβικα αλλα σε kw/kg k kw.<25kw<0,16kw/kg(25kw=32 αλογα...)
kaynd Ιούλιος 7, 2008 #52 Ιούλιος 7, 2008 Πάντως για μέσα στη πόλη μια χαρά σε τραβάει το 125.Για μεγάλες διαδρομές οκ δε βοηθά γιατί οι επιταχύνσεις πάνω από τα 60 είναι αρκετά αργές, αλλά για να πας στη δουλειά σου από μια διαδρομή 13km είναι μια χαρά… Αφού όπως είπες για μεγαλύτερες μετακινήσεις έχεις το κάρο.
ea6gka Ιούλιος 7, 2008 #53 Ιούλιος 7, 2008 δε καβαλας τον Hayabusa να τον γκαζωνεις απο τα αυτια να σε παει οπου θες , οικονομικα και με ασφαλεια και απο καυσιμα αντε κανα goodys:hehe:
2cpu Ιούλιος 7, 2008 #54 Ιούλιος 7, 2008 Μια χαρα θα σε ειναι το 125. Και οσο και αν σε φαινεται περιεργο οσο μεγαλυτερη μοτο καλυτερα την χειριζεσαι.Αν εχεις διπλωμα μεγαλης μοτο πανε κανε δοκιμη κανα varadero η κανα αλλο ζωο να δεις τι ευκολο χειρισμο εχει. Απο εκει και περα οπως προανεφερα για μεσα στην πολη που το θες εσυ το 125 θα σε κατσει γαντι. Στο θεμα του τι θα αγορασεις να γινω λιγο αποτομος.Τι σε αρεσει? Beverly? Πανε καντο μια δοκιμη.Σε αρεσε? Χτυπα το. Εσυ θα το οδηγησεις , εσυ θα χωσεις τα λεφτα, εσυ θα το συντηρεις και εσυ φυσικα θα την καβαλας.Ουτε εγω ουτε κανενας αλλος.Ναι ειναι καλη φαση να ζητας γνωμη απο αλλους ως ενα σημειο.Γιατι μετα αρχιζεις και αναρωτιεσαι, λες να παρω το αλλο οχι να παρω το αλλο , πας το παιρνεις και λες μετα οχι ρε γμτ το αλλο το γουσταρισα τη μ....α εκανα .Προσωπικα (να αναφερθω και στην δικη μου μερια)ηθελα καποια στιγμη στην ζωη μου να παρω μεγαλη μηχανη(dio 50cc various παπιες ευτηχως οχι δικες μου της εκαστοτε δουλειας που ειμουν) και πριν μερικα χρονια πηρα την αποφαση και την πηρα.Τι πηρα? 600cc μοτοσυκλετα και παω καθε μερα στο κεντρο της Θεσσαλονικης , οχι δεν ειμαι μαζοχας αυτο ηθελα αυτο πηρα.Που θελω να καταληξω? Οτι γουσταρεις και μπορεις παντα ε? ΠΑΡΤΟ ! Ο γνωστος που ειχε το Beverly και το εδωσε οταν αρχισαν τα προβληματα παλι τετοιο ζαχαρωνει .Γιατι? Του αρεσε πολυ απλα ! Παρε και 2 κρανακια (το ετερον ιμισυ )και εννοειται θα το φορας οχι για τις κλησεις το δικο σου κεφαλι παιζεις και ξεκινα.Προσοχη παντα , ντυσιμο σωστο αν μετακινησε το χειμωνα και να την προσεχεις (την μηχανη ) για να σε προσεχει πολυ απλα και εκεινη. Ελπιζω να σε βοηθησα και ντρεπομαι γιατι παλι προσπαθησα να πω τι θελω εγω και δεν ακουσα τον αλλον, ενω εχω πει δεν θα το ξανακανω αυτο. Καλες βολτες , οι δρομοι σε περιμενουν και ευχομαι να απολαυσεις οτι παρεις .
stiffler Ιούλιος 7, 2008 #55 Ιούλιος 7, 2008 @stiffler: Το Scarabeo πόσο πάει; (ps. I love ur mom ) Το 50 κοντα στα δυο χιλιαρικα.(ps: ) Ο βενιαμίν της οικογένειας, το τετράχρονο Scarabeo 50 i.e., που στη χώρα μας διατίθεται στην τιμή των 1.890 ευρώ, ακολουθεί το ίδιο σχεδιαστικό πνεύμα και, με τη μικρή του κατανάλωση, που συνεπάγεται μεγάλη αυτονομία με δεδομένα τα 8 λίτρα χωρητικότητας του ρεζερβουάρ σε καύσιμο, καθώς και τη δυνατότητά του να μεταφέρει δύο άτομα αλλά και αντικείμενα, αποτελεί “όπλο” στην αστική μετακίνηση. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι, αν και διατηρεί την κλασική του κομψότητα, έχει και πολλά μοντέρνα χαρακτηριστικά. Το πίσω φως πλέον είναι LED, τα φλας λευκά με ένα σατέν δαχτυλίδι φινιρίσματος, διαθέτει καινούργιο προβολέα και ξανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, νέα σέλα και παρμπρίζ. Οι τροχοί είναι ελαφρύτεροι και τα φρένα, ένας δίσκος 220mm με μονή δαγκάνα διπλών αντικριστών εμβόλων μπροστά και ένα ταμπούρο 140mm πίσω. Ο κινητήρας είναι οριζόντιος μονοκύλινδρος, ο εξοπλισμός είναι πλούσιος όπως και ο κατάλογος αξεσουάρ, το εμπρόσθιο υδραυλικό πιρούνι έχει διαδρομή 80mm και το συνολικό βάρος βρίσκεται στα 88 κιλά. http://www.motomag.gr/index.php?Itemid=35&id=111&option=com_content&task=view Δεν ειμαι ειδικος απο μηχανες αφου δεν εχω αλλα οταν εψαχνα να παρω και στο τσακ δε πηρα στο scarabeo 50 ειχα καταληξει.
enzo Ιούλιος 7, 2008 #56 Ιούλιος 7, 2008 Το 50 κοντα στα δυο χιλιαρικα.(ps: )http://www.motomag.gr/index.php?Itemid=35&id=111&option=com_content&task=view Δεν ειμαι ειδικος απο μηχανες αφου δεν εχω αλλα οταν εψαχνα να παρω και στο τσακ δε πηρα στο scarabeo 50 ειχα καταληξει. Επειδη ετυχε να καβαλησω ενα peugeot ludix (ολοιδιο με τουτο το πενηνταρι) μπορω να σας διαβεβαιωσω, οτι μεγαλυτερο ΤΡΟΜΟ δεν αισθανθηκα σε ολη μου την ζωη... Απλα ΑΙΣΧΡΟ !!!!
stiffler Ιούλιος 7, 2008 #57 Ιούλιος 7, 2008 Υπαρχει και αλλη λυση. Αν θες το δικυκλο μονο απο και προς το σταθμο του ηλεκτρικου και της δουλειας σου παρε ενα ποδηλατο(στο τελευταιο βαγονι του ηλεκτρικου επιτρεπεται και ειναι δωρεαν).Σοβαρα μιλαω.Αντι για 40 λεπτα περπατημα θα κανεις δεκα λεπτα χαλαρο ποδηλατο με μηδενικο κοστος.Εγω το μηχανακι το ηθελα για μια συγκεκριμενη διαδρομη και τελικα αρχισα και επαιρνα το ποδηλατο για να πηγαινω απο σπιτι εως σταθμο μετρο 5 λεπτα δρομο και μετα τελειωνανε τα βασανα μου(με αμαξι κανεις 15 λεπτα να πας και αλλα 15 να βρεις παρκιν αν βρεις)..Βεβαια η φαση με το ποδηλατο δε κρατησε πολυ απο δικο μου κομπλεξ (δε γουσταρα να κυκλοφορω με το ποδηλατο) αλλα ηταν τρελλη εξυπηρετηση και ξεγνοιασια.Σκεψου το. Το μηχανακι το απεφυγα και το αποφευγω γιατι φοβαμαι πιθανο ατυχημα.
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #58 Ιούλιος 7, 2008 Το τραίνο για να πάει εκεί θέλει 40+ λεπτά, αλλιώς το είχα τσιμπήσει το ποδηλατάκι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.