jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #21 Ιούλιος 6, 2008 Γιατί μου θυμίζει τον παπού μου Όχι μαν, θέλω αυτόματο να πηγαίνω τσούκου τσούκου στη δουλειά μου, ούτε να τρέχω ούτε τπτ τρελό.
colt3003 Ιούλιος 6, 2008 #24 Ιούλιος 6, 2008 Γιατί μου θυμίζει τον παπού μου Όχι μαν, θέλω αυτόματο να πηγαίνω τσούκου τσούκου στη δουλειά μου, ούτε να τρέχω ούτε τπτ τρελό. Καλημέρες Αφου δηλώνεις άσχετος οι επιλογές σου (σκουτερ, εως 125, μεγαλες ρόδες) είναι οι ιδανικές για σένα. το εργαλειάκι όμως που ετσι έυκολα απαξιώνεις έχει πάει σε μέρη που πολύ μεγαλύτερα θηρία τα ακούνε μόνο στα περιοδικά κοίτα εδώ και θα καταλάβεις. http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng
aristos87 Ιούλιος 6, 2008 #25 Ιούλιος 6, 2008 Εγώ παίδες εδώ και ένα μήνα έχω πάρει το Yamaha Cygnus X 125 και μιλάμε έχουνε λυθεί τα χέρια μου! Οπου θες πάς μεσα σε 10'! Και οικονομία και ταχύτητα στις μετακινήσεις... πόρωση Scooter :worship:
MADKiller7 Ιούλιος 6, 2008 #26 Ιούλιος 6, 2008 Aπο παπι τα μονο που ειναι σκυλια και πραγματι αξιζουν ειναι τα Honda Astrea Grand η Supra,αν βρεις κανενα σε αριστη κατασταση απο παππου ιδιοκτητη η κοπελα τσιμπα το,πολυ χαμηλο κοστος συντηρησης και οικονομικα,απο καινουργια παπια μην εμπιστευθεις τιποτα,δεν εχουν την ιδια αξιοπιστια (τα βλεπω και σε ενα φιλο μηχανικο).Απο σκουτερ θα σου προτεινω το Piaggio Beverly εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο πολλους κατοχους,γενικα Piaggio (μεγαλυτερη εμπειρια στα σκουτερ,αρκετα καλες τιμες στα περισσοτερα ανταλλακτικα) αλλιως Honda.
Nephiλiμ Ιούλιος 6, 2008 #29 Ιούλιος 6, 2008 ασφαλεια εννοεις τι?οδηγικη ασφαλεια η ασφαλιστρα κλπ?χειμωνας.....αδιαβροχο,κρανος(απαραιτητο ολο το χρονο),και γαλοτσα προαιρετικη.
stiffler Ιούλιος 7, 2008 #30 Ιούλιος 7, 2008 Μαλλον εννοει την οδικη ασφαλεια που προσφερει το μηχανακι σε σχεση με το αυτοκινητο καθως και τη βροχη που κανει τη μηχανη αχρηστη τις βροχερες μερες του χειμωνα.Το ρισκο που εχει η οδηγηση της μηχανης ειναι τοσο μεγαλυτερο απο ενα αμαξι οσο και ο βαθμος ευκολιας που προσφερει.Εγω με ολα αυτα τα κοριτσακια και τους καφρους που οδηγανε σε αυτους τους αθλιους δρομους που εχουμε δε τη παλευω με μηχανακι.Εδω τωρα τελευταια και με το αμαξι οδηγαω πολυ αμυντικα και προσεκτικα με αυτα που βλεπω...καποιος θα σου πεταχτει θα σου χωθει χωρις φλας, θα φρεναρει αποτομα για να στριψει χωρις φλας κτλ τα εχω συνηθισει πλεον.Τωρα επειδη καιεγω καποτε ημουνα στη ιδια φαση να παρω σκουτερακι για καθε μερα μεσα στην αθηνα,καθως τα παπια δε μου αρεσουν, ειχα καταληξει σε αυτο:http://www.apriliascarabeo.com/en/products.aspx?pid=1
perp Ιούλιος 7, 2008 #31 Ιούλιος 7, 2008 Αν και ασχετος με μηχανές/μηχανάκια.... στο Liberty που εχω ανέβει 2-3 φορές ως συνοδηγός (λέγεται κάπως αλλιώς "ο πίσω"? ) μου άρεσε πολύ... ειναι και μουράτο... Τωρα οσον αφορα τις γενικότερες μετακινήσεις για την δουλειά, εγω θα την φτιάξω αλλιώς...μετακόμιση πιο νότια και λεωφορείο για το αεροδρομιο... νησάφι με την βενζίνη και το αυτοκίνητο
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #32 Ιούλιος 7, 2008 ffs μη ξανακούσω για οποιδήποτε είδος μοτοσυκλέτας, για τον απλούστατο λόγο ότι αν έλεγα ότι θέλω μοτοσυκλέτα κανείς δεν θα πρότεινε αυτά που μου δείχνετε Ούτε για παπάκι, δεν μπορώ το "πρα πρα πρα πρα" (ήχο) τους με τίποτα. Είμαι πολύ μεγάλος για παπί και πολύ μικρός για γερο-μοτοσυκλέτα, capice? @stiffler: Το Scarabeo πόσο πάει; (ps. I love ur mom ) Το θέλω για να πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά, απλά. Αμαξάκιας είμαι, απλά δεν την παλεύω κάθε μέρα να λιώνω τη Ρένα μου στην κίνηση. Το χειμώνα γυρνάμε πάλι στο αυτοκίνητο.
Borg Ιούλιος 7, 2008 #33 Ιούλιος 7, 2008 http://www.aprilia.com/modelli/scooter/modello.asp?id=118ενας φιλος με ειπε οτι ειναι πολυ καλο για scooter
Snips Ιούλιος 7, 2008 #35 Ιούλιος 7, 2008 ΚΑι γω θέλω να απαλλαγώ από το αυτοκίνητο αλλά φρικάρω στην ιδέα του κράνους. Φοβάμαι τα μαλλιά μου..
ison Ιούλιος 7, 2008 #36 Ιούλιος 7, 2008 ΚΑι γω θέλω να απαλλαγώ από το αυτοκίνητο αλλά φρικάρω στην ιδέα του κράνους. Φοβάμαι τα μαλλιά μου.. Εγω απο την αλλη φρικαρω με αυτα που θα συναντησω στο δρομο οταν και αν παρω. Απλα οι μηχανες/ακια για μερικους οδηγους δεν υπαρχουν στο δρομο. Το τι μαλακιες εχω δει δεν περιγραφετε. Βεβαια κατα ενα ποσοστο φταινε και τα μηχανακια...αλλα στο μεγαλυτερο οι αυτοκινηστες. Οπως ειχα πει αν θελεις να οδηγεις μηχανη Αθηνα απλα πρεπει να εχεις το σπαθι των thundercats καβατζα για να εχεις ενοραση....αλλιως αστα να πανε.
enzo Ιούλιος 7, 2008 #37 Ιούλιος 7, 2008 Οταν ειδα θεμα με μηχανες στο The LAB ημουν σιγουρος γιατο οτι θα διαβασω παλαβα πραγματα...Φιλε σε πρωτη φαση, πες μας για τι χρηση προοριζεται.Σπιτι-Δουλεια ΟΚ, αλλα για τι αποσταση μιλαμε?Εχεις αναγκη, να μεταφερεις πραγματα? Μπαγκαζιεραθα την ηθελες?Δικαβαλα? Με το ετερον ημισι για κανα μπανακι?Τι υψος-βαρος εχεις?Για πες...
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #38 Ιούλιος 7, 2008 Οταν ειδα θεμα με μηχανες στο The LAB ημουν σιγουρος γιατο οτι θα διαβασω παλαβα πραγματα... Φιλε σε πρωτη φαση, πες μας για τι χρηση προοριζεται. Σπιτι-Δουλεια ΟΚ, αλλα για τι αποσταση μιλαμε? Εχεις αναγκη, να μεταφερεις πραγματα? Μπαγκαζιερα θα την ηθελες? Δικαβαλα? Με το ετερον ημισι για κανα μπανακι? Τι υψος-βαρος εχεις? Για πες... Κι εγώ όταν άνοιξα το θέμα το ίδιο περίμενα, αλλά έχω και καλές απαντήσεις Σπίτι δουλειά, Ταύρος-Μαρούσι, ύψος ΟΑΚΑ. Από driveme.gr: Συνολική Απόσταση: 13.01 km. - Συνολικός χρόνος: 23'36'' (<-εδώ γελάω) κι άλλα τόσα να γυρίσω. Πράγματα όχι ιδιαίτερα, άντε καμιά σακούλα πράγμα, καμμιά vga, psu τέτοια πράγματα. Μπαγκαζιέρα δεν θα με χάλαγε, για να μπαίνει και το κράνος. Με το έταιρον ήμιση που και που, αλλά για κοντινές αποστάσεις, κανά καφέ δίπλα κλπ. Μεγάλες διαδρομές με το κάρο Ύψος 1.85, βάρος 95 κιλά, καλός είμαι; Περιμένω εναγωνίως απάντησή σου
jpavly Ιούλιος 7, 2008 Author #40 Ιούλιος 7, 2008 Για το Θεό ρε man , άμα με βόλευε θα έκανα κουβέντα; Είναι 40 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Ειρήνη. Για scooter ρώτησα, όχι εναλλακτικές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.