Jump to content

Θέλω Scooter! Δεν πάει άλλο με το αμάξι στην Αθήνα!

jpavly

Recommended Posts

Ότι λέει και ο τίτλος, δεν την παλεύω να δίνω ~ 160€ βενζίνες το μήνα μόνο με τις μετακινήσεις της δουλειάς..

Είναι και τα νευράκια μου στη μέση βέβαια, οπότε παίρνω τη μεγάλη απόφαση.

Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα 2τροχο. Τα δεδομένα:

Λίγα λεφτά, αλλά όχι μούφα.

Μεγάλοι τροχοί για να γλυτώνουμε από καμμιά λακούβα.

Ομορφιά/Αξιοπιστία όσο το δυνατόν.

Να σημειωθεί ότι από μηχανάκια έιμαι άσχετος, ούτε ξέρω να τα οδηγάω καν (αν και είμαι καλός στο ποδήλατο :p).

Άρα θέμε και κάτι ευκολοδήγητο και κατάλληλο για νέο οδηγό.

Προτιμώ scooter από μηχανάκι για αισθητικούς/πρακτικούς/ψυχολογικούς λόγους.

Λίγο που έψαξα, μου φάνηκε καλή περίπτωση το Piaggio Liberty 125 4T RST στα 2180€

modcolor_model1_28_10_UK.jpg

http://www.gr.piaggio.com/_vti_g8_vers.asp?brand=PIAGGIO&country=GR&language=G&mod=VGP-LIBERTY&vers=LIBERTY1254T

http://www.uk.piaggio.com/en_UK/prodotti/liberty/liberty_125/default.aspx

Γνώμες; :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά ας πούμε ~ 2000 όπως το από πάνω.

Αυτό σημαίνει ότι δέχομαι και τα πιο κάτω, αν μιλάμε για κάτι της προκοπής.

τα piaggio εχουν παρα πολυ καλη υποστηριξη ελλαδα...αλλα σχετικα ακριβο κοστος συντηρησης σε σχεση με κατι αλλα Kymho, SYM.

οχι οτι θελουν και τιποτα ιδιαιτερο αλλα το αναφερω για να ξερεις.

γνωμη μου ειναι μιας και πας πρωτη φορα σε 2τροχο να πας σε 4χρονο κινητηρα .τα 2χρονα θελουν λιγο συνηθεια στο γκαζι γιατι ακουνε πιο σφιχτα.

επισης στο θεμα ασφαλειας συμφωνω με τις μεγαλες ροδες.επισης καλο θα ηταν να προτιμησεις σκουτερ με μετριου υψους καθισμα.εαν διαλεξεις πολυ ψηλο θα θες περισσοτερη εξοικειωση με το κεντρο βαρους.

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά ας πούμε ~ 2000 όπως το από πάνω.

Αυτό σημαίνει ότι δέχομαι και τα πιο κάτω, αν μιλάμε για κάτι της προκοπής.

Παντα σε καινιουργιο ε ?

Θα ελεγα εαν βρεις κανενα Beverly 250 μεταχειρισμενο...σε καλη κατασταση...ειναι πολυ καλο:clap:

αυτο ακριβουτσικο δεν ειναι ? για 125αρι ?

Καινούριο σκέφτομαι, δεν θέλω να ξαναμπλέξω με μετάχειρα γενικότερα.

Δεν θέλω πιο πολύ από 125 :/

Αν το βρίσκεις ακριβό, θα χαρώ πολύ να ακούσω κάτι άλλο. :)

Αυτόματο ναι.

παρτο τζωνυ ειναι καλο και αντεχει. ενδεικτικα σου λεω εγω με τη κοπελα μου πανω και 2 μπαγκαζια στην ανηφορα της συγγρου με 90....και οχι πριν 3 χρονια που ημουν αδυνατος ε :rofl:

Για τα piaggio εχω και εγω να πω τα καλυτερα , απο το 2005 εχω ενα beverly 2005 love edition και δεν εχει παθει τπτ απολυτως, μου λεγανε κατι παπαρες στα φαναρια με τη φωνη τη γνωηστη του μαγκα "φιλαρακι σε 2 χρονια θα το κουβαλας στους ωμους" και λοιπα τραγελαφικα. Απο αντιπροσωπειες διαφερουν πολυ τα πραγματα σε σερβις , εχει και φτηνους εχει και ακριβους εχει και τους καλους:smoke:. απο ανταλακτικα ειναι λιγο ακριβα αλλα νταξ οχι και τραγικα. επιπλεον εχει και ενα αγχος λιγοτερο για κλοπη διοτι οι παπιες ειναι φτηνες αλλα ακομα και πανω της να κοιμασαι θα στη παρουν αν τη βαλουν στο ματι , αυτα δε τα προτιμανε αι κλεφται.

πας για καινουργιο? η used?

βασικα επειδη καθε μερα τα βλεπω στην δουλεια για αυτο σε ειπα μακρια απο Piagio.

Απο εκει και περα να αρχιζω να λεω ιστοριες ορεξη να εχουμε να γραφουμε και να διαβαζουμε.

Επισης κατι πολυ καλο http://www.kymco.gr/products/people250s.html

πας για καινουργιο? η used?

βασικα επειδη καθε μερα τα βλεπω στην δουλεια για αυτο σε ειπα μακρια απο Piagio.

Απο εκει και περα να αρχιζω να λεω ιστοριες ορεξη να εχουμε να γραφουμε και να διαβαζουμε.

Επισης κατι πολυ καλο http://www.kymco.gr/products/people250s.html

Καινούριο θέλω.

Από Kymco μου γυάλισε μόνο το Super-8 125, αλλά δεν βλέπω να έχει μεγάλη ρόδα.

Όχι δεν θέλω παπί, δεν τα πάω με τίποτα. :)

Κακώς δεν τα πας

Εκείνα σε πάνε παντού απροβλημάτιστα, και μάλιστα με λογικό μεταξόνιο για να μην χρειάζεσαι όπισθεν, όπως τα περισσότερα σκούτερ.

Απλά θα προσθέσεις στην τιμή του δυο συνεδρίες : P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.