jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2008 Ότι λέει και ο τίτλος, δεν την παλεύω να δίνω ~ 160€ βενζίνες το μήνα μόνο με τις μετακινήσεις της δουλειάς.. Είναι και τα νευράκια μου στη μέση βέβαια, οπότε παίρνω τη μεγάλη απόφαση. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα 2τροχο. Τα δεδομένα: Λίγα λεφτά, αλλά όχι μούφα. Μεγάλοι τροχοί για να γλυτώνουμε από καμμιά λακούβα. Ομορφιά/Αξιοπιστία όσο το δυνατόν. Να σημειωθεί ότι από μηχανάκια έιμαι άσχετος, ούτε ξέρω να τα οδηγάω καν (αν και είμαι καλός στο ποδήλατο ). Άρα θέμε και κάτι ευκολοδήγητο και κατάλληλο για νέο οδηγό. Προτιμώ scooter από μηχανάκι για αισθητικούς/πρακτικούς/ψυχολογικούς λόγους. Λίγο που έψαξα, μου φάνηκε καλή περίπτωση το Piaggio Liberty 125 4T RST στα 2180€ http://www.gr.piaggio.com/_vti_g8_vers.asp?brand=PIAGGIO&country=GR&language=G&mod=VGP-LIBERTY&vers=LIBERTY1254T http://www.uk.piaggio.com/en_UK/prodotti/liberty/liberty_125/default.aspx Γνώμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Μεχρι ποσα ευρω δινεις ?:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά ας πούμε ~ 2000 όπως το από πάνω.Αυτό σημαίνει ότι δέχομαι και τα πιο κάτω, αν μιλάμε για κάτι της προκοπής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 κατι σε παπι?Innova ας πουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Όχι δεν θέλω παπί, δεν τα πάω με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 τα piaggio εχουν παρα πολυ καλη υποστηριξη ελλαδα...αλλα σχετικα ακριβο κοστος συντηρησης σε σχεση με κατι αλλα Kymho, SYM.οχι οτι θελουν και τιποτα ιδιαιτερο αλλα το αναφερω για να ξερεις.γνωμη μου ειναι μιας και πας πρωτη φορα σε 2τροχο να πας σε 4χρονο κινητηρα .τα 2χρονα θελουν λιγο συνηθεια στο γκαζι γιατι ακουνε πιο σφιχτα.επισης στο θεμα ασφαλειας συμφωνω με τις μεγαλες ροδες.επισης καλο θα ηταν να προτιμησεις σκουτερ με μετριου υψους καθισμα.εαν διαλεξεις πολυ ψηλο θα θες περισσοτερη εξοικειωση με το κεντρο βαρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά ας πούμε ~ 2000 όπως το από πάνω.Αυτό σημαίνει ότι δέχομαι και τα πιο κάτω, αν μιλάμε για κάτι της προκοπής.Παντα σε καινιουργιο ε ?Θα ελεγα εαν βρεις κανενα Beverly 250 μεταχειρισμενο...σε καλη κατασταση...ειναι πολυ καλο:clap:αυτο ακριβουτσικο δεν ειναι ? για 125αρι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Όχι δεν θέλω παπί, δεν τα πάω με τίποτα. θες αυτοματο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Καινούριο σκέφτομαι, δεν θέλω να ξαναμπλέξω με μετάχειρα γενικότερα. Δεν θέλω πιο πολύ από 125 :/ Αν το βρίσκεις ακριβό, θα χαρώ πολύ να ακούσω κάτι άλλο. Αυτόματο ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 6, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Μακρια απο Piagio...Δες για κανενα SH 125/ 150 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Μακρια απο Piagio...Δες για κανενα SH 125/ 150 .3.150 το 125?? Ξεφύγαμε πολύ.Μακριά από Piaggio γιατί; Τα καλύτερα ακούω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 6, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 εχω ενα Beverly S ,250.αψογο.ακριβο αγορα ,ακριβη συντηρηση αλλα μακραν καλυτερο απο τις αντιστοιχες προταεις που κυκλοφορουν στα ιδιαι χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 6, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 παρτο τζωνυ ειναι καλο και αντεχει. ενδεικτικα σου λεω εγω με τη κοπελα μου πανω και 2 μπαγκαζια στην ανηφορα της συγγρου με 90....και οχι πριν 3 χρονια που ημουν αδυνατος ε Για τα piaggio εχω και εγω να πω τα καλυτερα , απο το 2005 εχω ενα beverly 2005 love edition και δεν εχει παθει τπτ απολυτως, μου λεγανε κατι παπαρες στα φαναρια με τη φωνη τη γνωηστη του μαγκα "φιλαρακι σε 2 χρονια θα το κουβαλας στους ωμους" και λοιπα τραγελαφικα. Απο αντιπροσωπειες διαφερουν πολυ τα πραγματα σε σερβις , εχει και φτηνους εχει και ακριβους εχει και τους καλους:smoke:. απο ανταλακτικα ειναι λιγο ακριβα αλλα νταξ οχι και τραγικα. επιπλεον εχει και ενα αγχος λιγοτερο για κλοπη διοτι οι παπιες ειναι φτηνες αλλα ακομα και πανω της να κοιμασαι θα στη παρουν αν τη βαλουν στο ματι , αυτα δε τα προτιμανε αι κλεφται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 πας για καινουργιο? η used? βασικα επειδη καθε μερα τα βλεπω στην δουλεια για αυτο σε ειπα μακρια απο Piagio.Απο εκει και περα να αρχιζω να λεω ιστοριες ορεξη να εχουμε να γραφουμε και να διαβαζουμε.Επισης κατι πολυ καλο http://www.kymco.gr/products/people250s.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 6, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 βγάζει και η renault σκουτερ αν θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 πας για καινουργιο? η used? βασικα επειδη καθε μερα τα βλεπω στην δουλεια για αυτο σε ειπα μακρια απο Piagio.Απο εκει και περα να αρχιζω να λεω ιστοριες ορεξη να εχουμε να γραφουμε και να διαβαζουμε.Επισης κατι πολυ καλο http://www.kymco.gr/products/people250s.htmlΚαινούριο θέλω. Από Kymco μου γυάλισε μόνο το Super-8 125, αλλά δεν βλέπω να έχει μεγάλη ρόδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 μην παρεις με μικρη ροδα ειναι απαραδεκτα , σε καθε λακουβα θα παρακαλας μην πεσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 6, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Όχι δεν θέλω παπί, δεν τα πάω με τίποτα. Κακώς δεν τα πας Εκείνα σε πάνε παντού απροβλημάτιστα, και μάλιστα με λογικό μεταξόνιο για να μην χρειάζεσαι όπισθεν, όπως τα περισσότερα σκούτερ. Απλά θα προσθέσεις στην τιμή του δυο συνεδρίες : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 6, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Γιάγκο θα δείξει, ούτως ή άλλως τα μαθήματα με παπί θα τα κάνω λογικά Και το Kymco Agility City 125 δεν είναι καθόλου άσχημο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούλιος 6, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Κατα την γνώμη μου scooter - παπια , είσαι στον αέρα Γιατι δεν κοιτάς κατι τέτοιο?http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_ybr_125_2007.php Με 2100 ευρω θα είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.