Nephiλiμ Ιούλιος 7, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 απλως ο τυπας απο το PCmag,το ειχε χρυσοπληρωσει τοτε,και θελει να "βγαλει" οτι σεντ πεταξε πανω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 7, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 95??? windows 3.1 ρεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 10, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 και πολυ καλα κανει ο τυπος με Win95. Office τρεχει, compilers τρεχουν. Οτι πρεπει για καποιον που δεν εχει το pc για διασκεδαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Ιούλιος 10, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Guys, δεν υπαρχουν αυτα... Δυστυχως τον τελευταιο καιρο ειμαι αναγκασμενος να κανω καποια πραγματα σε εναν υπολογιστη που τρεχει WIN2000 και εχει το αντιστοιχο hardware (δεν θελω καν να ξερω) Καθε φορα που καθομαι εκει μετα απο 5' θελω να αρχισω να τραβαω τις κοτσιδες μου (δεν εχω κιολας) Και δεν ειμαι συνηθησμενος σε κανα σουπερ συστημα αλλα σε 939@2,4 Για να μην μιλησω για τα κρασαρησματα. Απλα δεν παλευεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιούλιος 10, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Θυμάμαι που μια φορά τον μήνα τουλάχιστον κάναμε ένα format στον υπολογιστή του κολλητού μου(1ο pc Στην γειτονιά μου τότε).Τώρα πώς αυτός τα καταφέρνει και δουλεύει έστω και ίντερνετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 11, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Εγω θυμαμαι τα δικα μου Win95 που δεν μου κρασασαν σχεδον ποτε.. Γενικα, ηταν πολυ σταθερο λειτουργικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 12, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 lol @ DarienΑπο τα χειροτερα λειτουργικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 12, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 δεν τον λυπαστε? ο ανθρωπος ζει εναν εφιαλτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Ιούλιος 12, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 Εγώ τους συνεργάτες του λυπάμαι! Λέει ότι τους βάζει να δακτυλογραφουν τα κείμενα του, να ανέχονται τον ήχο του dot matrix του, να φεύγουν από το pc όποτε θέλει να δει κάτι στο internet ή να στείλει ένα mail. Δηλαδή αυτός δεν είναι καν παραγωγικός, αντίθετα με τον τύπο με τα Win95 που κάνει όλες τις δουλειές του μόνος του. Κι εγώ αν είχα τη μάνα μου να μου μαγειρεύει θα μπορούσα να περιφανεύομαι πως το μόνο που χρειάζομαι στην κουζίνα για να επιβιώσω είναι η φραπεδιέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 12, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 lol @ DarienΑπο τα χειροτερα λειτουργικαΟτι να'ναι ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 13, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 καλο ηταν...αμα κανει πολυ συγκεκριμενα πραμγματα και ειναι οκ νταξ...δεν ειναι καν παραδοξο..ποσες εταιριες/γραφεια απλα τρεχουν me επειδη δεν χρειαζεται να αλλαξουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.