Jump to content

Θα πάρω κινητό και θέλω να με βοηθήσετε

panoskor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας θέλω να παρώ ενα κινητό και δεν ξέρω ποιο να πάρω.Βασικά είμαι ανάμεσα σε δύο το W610i and W660i.Θέλω να είναι sony ericsson και να μην είναι πολύ ακριβό.Για τα χαρακτηριστηκά τους και για σύγκριση μπείτε σε αύτο το site http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/music?cc=gr&lc=el#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=161465&acc_pid=0&b73105&cmp_id1=216776&cmp_id0=242401&b103374&b87643&pid=0.

Ευχαριστώ πολύ

Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά των τριών προαναφερθέντων κινητών θα ρίξω την ψήφο μου στο κ810 με μια επιφύλαξη όσο αναφορά τη χρηστικότητα του πληκτρολογίου !

Μπα, μην ανησυχείς! Το είχα ένα χρόνο και ακόμα το έχω για backup! Καμία δυσκολία!

+1000 στο Κ800 ειναι πολυ καλο , με καλη υποστηριξη και τραβαει και αριστες φωτογραφιες

Μουμπλε μουμπλέ... πες μας και για τι χρήση το θέλεις.. ως συμπληρωματικό χαρακτηριστικό...

Κάπου πρόσφατα είδα ενα καινούργιο sony ericsson water & dust resistant, με gps και κατα τ' άλλα τα χαρακτηριστικά περίπου του K810... αλλά δε θυμάμαι μοντέλο και δεν ξέρω τιμή. :)

Θέλεις να έχει χαρακτηριστικά walkman? (αν και τα cybershot μικρή εως ελάχιστη διαφορά έχουν...απλά τα walkman έχουν και καλύτερο design imo)

Αν όλα αυτά είναι αδιάφορα και περιτά, go K810. :D

εγω προχθες πηρα το w910i και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.σου το προτινω ανεπιφυλακτα.ασε που εχει βγει το καλυτερο για 2008.

Ναι αλλά το W910i δεν έχει xenon flash...

Geogeoland το C702 είναι αυτό που λες και επίσης δεν έχει xenon flash.

Όσο για το walkman, περιττό θα είναι. Για το K800/K810 υπάρχουν πολλοί acoustics modded drivers που τους περνάς πολύ εύκολα και τελικά παίζουν καλύτερα από walkman.

για το κ800 εχω να πω τα χειροτερα.το πηρε ο πατερας μου και 2 μερες χαλασε χωρις κανεναν απολυτος λογο.2 φιλοι μου το εχουν και μεσα σε ενα χρονο ειναι αχρηστο,δεν δουλευει το joystick κ.λ.π............................ μονοδρομος για σενα το κ810 πιστευω

παιδια τελικως πηρα το K810i.Μεχρι τωρα εχω μεινει ευχαριστημενος απο το K810i.Ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε.:bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.