Jump to content

Windows Server 2008

jois21

Recommended Posts

Εχεις παρατηρησει κανεις την συμπεριφορα των 2008 στη αντιγραφη αρχειων, αντιγραφη σε usb συσκευες και ταχυτητες δικτυου που ειναι καπως περιεργα εως προβληματικα στα Vista?

Επισης τι drivers θελει? Ιδιους με τα Vista?

@Tsene

Σε ποιο machine τα εβαλες?

Drivers ίδιους με των Vista παίρνει

Σε ένα εικονικό τα έβαλα με το Virtual Box μόνο για δοκιμή.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Απο οτι ειδα επισημα δεν υποστηριζεται ακομα απο το VirtualBox.

Αληθεια ποια εκδοση χρειαζομαστε? Την standard φανταζομαι ε?

μια χαρά μπήκε σε Virtual Box. Στην εγκατάσταση του είπα ότι εγκαθιστώ Vista :p

Την Enterprise x86 έβαλα εγώ.

Μια λιστα με games που παιζουν και αν οχι πως να το διορθωσουμε:

http://www.win2008workstation.com/wordpress/2008/03/08/games-and-entertainment/

Το βασικο για μενα ειναι να ξεφυγω απο τα προβληματακια που εχω με τα Vista που εχω με μικροκολληματα...μακαρι να μπορει να μας το προφερουν τα 2008.

Ρε συ Tsene...

Τελικα το τελευταιο VirtualBox 1.6.2 εχει προφιλ για server 2008. Το θεμα ειναι οτι πανω να βαλω 64μπιτη εκδοση των server και στην εγκατασταση μου λεει οτι η CPU μου δεν υποτηριζει τα 64bit.

Εσυ εκδοση ποια εβαλες?

Ρε συ Tsene...

Τελικα το τελευταιο VirtualBox 1.6.2 εχει προφιλ για server 2008. Το θεμα ειναι οτι πανω να βαλω 64μπιτη εκδοση των server και στην εγκατασταση μου λεει οτι η CPU μου δεν υποτηριζει τα 64bit.

Εσυ εκδοση ποια εβαλες?

ναι αυτό δεν γίνεται. Guest OS μόνο 32bit.

Ακόμα και σε 64bit host OS δεν γίνεται να βάλεις 64bit guest νομίζω.

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.

Μαλιστα...

Σε virtual machine απο τι καταλαβα δεν μπορεις να ενεργοποιησεις ολες τις δυνατοτητες του Aero λογω αδυναμιας της virtual καρτας γραφικων.

Απο οτι διαβασα το msn παιζει αλλα πρεπει να βαλεις την 8.1 εκδοση που παιζει και μετα αν θες να αντιγραψεις το φακελο εγκαταστασης του 8.5.

Παίδες έχετε ακούσει τπτ για ελληνική έκδοση?

Έχω ελληνικά Vista και γενικότερα χρησιμοποιώ ελληνικά win οπότε θα ήθελα

να δοκιμάσω server2008 σε ελληνικά και αν γίνεται να μείνουν κιόλας.

ps.

Ελληνικά τα win,

αγγλικά τα linux. Δε ξέρω γιατί αλλά έτσι πρέπει :p

Λογικά θα υπάρξει κάποιο multilanguage pack για Ελληνικά. Server λειτουργικό της ms σε ελληνική γλώσσα δεν έχω δει.

Κάτι τέτοιο ας πούμε?

http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?FamilyID=e9f6f200-cfaf-4516-8e96-e4d4750397ff&displaylang=en

:)

Yeap. Ακριβώς κάτι τέτοιο. Βέβαια όταν θα χρειάζεσαι κάτι να αλλάξεις, ρυθμίσεις κλπ και χρειαστεί να το ψάξεις στο internet εννοείται θα το ψάξεις με βάση το αγγλικό interface για να βρεις αποτελέσματα.

Τελικά έβαλα σήμερα τα 64μπιτα. Μου την έδωσε κάπως το σημείο που αλλάζουμε κωδικό, χρησιμοποίησα και τις τρεις σειρές γραμμάτων και όλα τα νούμερα για να τον δεχτεί.. :fist:

Η πρώτη μου εντύπωση ήταν αρκετά καλή. Προγράμματα δεν εγκατέστησα, εκτός του driver για το WiFi (το οποίο τελικά δε δουλεύει.. :(). Πάντως το λειτουργικό ήταν ΤΑΧΥΤΑΤΟ και κάποια μέρα θα ασχοληθώ πιο σοβαρά μαζί του (:p) :D

ναι δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει εξου και η noobish ερωτηση..σκεφτομουνα τα home server τα οποια ειναι οτι πρεπει για την χρηση που το θελω, αλλα σκεφτομαι αν μπορω να παρω τα ιδια με κατι πιο ευρη σαν λειτουργικο κρατωντας ομως την απλοτητα. Ειναι for dummies αυτο που θελω να κανω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.