Tsene Ιούλιος 7, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Εχεις παρατηρησει κανεις την συμπεριφορα των 2008 στη αντιγραφη αρχειων, αντιγραφη σε usb συσκευες και ταχυτητες δικτυου που ειναι καπως περιεργα εως προβληματικα στα Vista?Επισης τι drivers θελει? Ιδιους με τα Vista?@TseneΣε ποιο machine τα εβαλες?Drivers ίδιους με των Vista παίρνειΣε ένα εικονικό τα έβαλα με το Virtual Box μόνο για δοκιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 7, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Απο οτι ειδα επισημα δεν υποστηριζεται ακομα απο το VirtualBox.Αληθεια ποια εκδοση χρειαζομαστε? Την standard φανταζομαι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούλιος 7, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Απο οτι ειδα επισημα δεν υποστηριζεται ακομα απο το VirtualBox.Αληθεια ποια εκδοση χρειαζομαστε? Την standard φανταζομαι ε? μια χαρά μπήκε σε Virtual Box. Στην εγκατάσταση του είπα ότι εγκαθιστώ Vista Την Enterprise x86 έβαλα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 7, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Μια λιστα με games που παιζουν και αν οχι πως να το διορθωσουμε:http://www.win2008workstation.com/wordpress/2008/03/08/games-and-entertainment/Το βασικο για μενα ειναι να ξεφυγω απο τα προβληματακια που εχω με τα Vista που εχω με μικροκολληματα...μακαρι να μπορει να μας το προφερουν τα 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 7, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Ρε συ Tsene...Τελικα το τελευταιο VirtualBox 1.6.2 εχει προφιλ για server 2008. Το θεμα ειναι οτι πανω να βαλω 64μπιτη εκδοση των server και στην εγκατασταση μου λεει οτι η CPU μου δεν υποτηριζει τα 64bit.Εσυ εκδοση ποια εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούλιος 7, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Ρε συ Tsene...Τελικα το τελευταιο VirtualBox 1.6.2 εχει προφιλ για server 2008. Το θεμα ειναι οτι πανω να βαλω 64μπιτη εκδοση των server και στην εγκατασταση μου λεει οτι η CPU μου δεν υποτηριζει τα 64bit.Εσυ εκδοση ποια εβαλες?ναι αυτό δεν γίνεται. Guest OS μόνο 32bit.Ακόμα και σε 64bit host OS δεν γίνεται να βάλεις 64bit guest νομίζω.Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 7, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Μαλιστα...Σε virtual machine απο τι καταλαβα δεν μπορεις να ενεργοποιησεις ολες τις δυνατοτητες του Aero λογω αδυναμιας της virtual καρτας γραφικων.Απο οτι διαβασα το msn παιζει αλλα πρεπει να βαλεις την 8.1 εκδοση που παιζει και μετα αν θες να αντιγραψεις το φακελο εγκαταστασης του 8.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιούλιος 9, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Παίδες έχετε ακούσει τπτ για ελληνική έκδοση? Έχω ελληνικά Vista και γενικότερα χρησιμοποιώ ελληνικά win οπότε θα ήθελα να δοκιμάσω server2008 σε ελληνικά και αν γίνεται να μείνουν κιόλας. ps. Ελληνικά τα win, αγγλικά τα linux. Δε ξέρω γιατί αλλά έτσι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 9, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Λογικά θα υπάρξει κάποιο multilanguage pack για Ελληνικά. Server λειτουργικό της ms σε ελληνική γλώσσα δεν έχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιούλιος 9, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Λογικά θα υπάρξει κάποιο multilanguage pack για Ελληνικά. Server λειτουργικό της ms σε ελληνική γλώσσα δεν έχω δει. Κάτι τέτοιο ας πούμε? http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?FamilyID=e9f6f200-cfaf-4516-8e96-e4d4750397ff&displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 10, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Κάτι τέτοιο ας πούμε?http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?FamilyID=e9f6f200-cfaf-4516-8e96-e4d4750397ff&displaylang=en Yeap. Ακριβώς κάτι τέτοιο. Βέβαια όταν θα χρειάζεσαι κάτι να αλλάξεις, ρυθμίσεις κλπ και χρειαστεί να το ψάξεις στο internet εννοείται θα το ψάξεις με βάση το αγγλικό interface για να βρεις αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Ιούλιος 14, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 H λύση για το msn (8.5) είναι να γίνει εγκατάσταση από την stand alone έκδοση! Μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://depositfiles.com/en/files/3703688 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 16, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 16, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Τα κατέβασα και εγώ, θα τα δοκιμάσω αύριο (μη μου ρίξετε κάρτα, από το site της MS είναι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 16, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Kαρτα! Δε τρεχει σωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 19, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Τελικά έβαλα σήμερα τα 64μπιτα. Μου την έδωσε κάπως το σημείο που αλλάζουμε κωδικό, χρησιμοποίησα και τις τρεις σειρές γραμμάτων και όλα τα νούμερα για να τον δεχτεί.. :fist: Η πρώτη μου εντύπωση ήταν αρκετά καλή. Προγράμματα δεν εγκατέστησα, εκτός του driver για το WiFi (το οποίο τελικά δε δουλεύει.. ). Πάντως το λειτουργικό ήταν ΤΑΧΥΤΑΤΟ και κάποια μέρα θα ασχοληθώ πιο σοβαρά μαζί του () Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 19, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 παιδια, επειδη θα φτιαξω εναν updated file/download/backup server, ο 2008 τα κανει αυτα? Μπορει να streamαρει μουσικη video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 19, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Γιατι να μη τα κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 20, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 ναι δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει εξου και η noobish ερωτηση..σκεφτομουνα τα home server τα οποια ειναι οτι πρεπει για την χρηση που το θελω, αλλα σκεφτομαι αν μπορω να παρω τα ιδια με κατι πιο ευρη σαν λειτουργικο κρατωντας ομως την απλοτητα. Ειναι for dummies αυτο που θελω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 20, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 τα δοκιμασα!το μονο προβλημα ηταν οτι δεν μπορουσε να λειτουργησει το προγραμμα για τη wifi καρτα.συμπερασμα:ταχυτατα αλλα οχι για καθημερινη χρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.