neuromancer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Έχω 2 φουρφούρια από μητρική ASUS που απ'όσο είδα κουμπώνουν κάθετα στο περιφεριακό κύκλωμα του επεξεργαστή για o/c καταστάσεις. Επειδή στο συγκεκριμένο PC (από το οποίο περίσεψαν) δεν θα χρειαστούν ποτέ, τα πήρα για καμιά moda. Έχει να προτείνει κανείς χρήση? π.χ. καμμιά πατέντα να τα βάλω στο ΝΒ της υπογραφής που πιάνει 55C σε idle τώρα με τις ζέστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούλιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 τον αερα τα φουρφουρια αυτα τον βγαζουν καθετα, επομενως πρεπει να τα κατσεις ορθια για να σου δροσιζουν το n/b! για μενα καλυτερα παρε ενα 60αρακι φουρφουρι για το n/b και τα asus fanακια βαλτα στα mosfet!. και πιο ευκολο στην τοποθετηση αλλα πιστευω οτι θα ειναι και πιο αποδοτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Δε νομίζω να ταιριάζουν στα mosfet της DFI (σε αυτή θέλω να τα βάλω). Δεν ξέρω και τι φασαρία κάνουν. Αν είναι φωνακλάδικα θα πιάσουν πατάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούλιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 οχι δεν ακουγονται! (στα δικα μου αυτια τουλαχιστον) αλλα μην νομιζεις ειναι ψοφια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Ψόφια ε! άρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Ακούγονται ελάχιστα Σε ήσυχο PC πάντως, τα καταλαβαίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούλιος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Ψόφια ε! άρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ..!κοιτα, γνωμη μου ειναι να τα βαλεις να δουλεψουν ωστε και να δεις και να ακουσεις τι σο'ι' φουρφουρια ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.