redbighunter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 παιδες καλησπερα! ενα φιλαρακι μου εχει το εξης προβλημα: δεν μπορει να κανει bios downgrade! κατεβασαμε ολα τα bios της crosshair, μαζι με το afudos kai to awflash αλλα μας βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει bios down grade! τωρα εχει το 1103 (αν δεν κανω λαθος) και θελουμε να βαλουμε ενα προηγουμενο καθως η μητρικη μουλαρωνει και δινει σταθερες τιμες volt οτι ρυθμιση και να της δωσεις!!! ( πχ στο dram volt ειτε βαλω 1.8Volt ειτε 2.4volt αυτη δινει 1.84) αντιστοιχα και για τα υπολοιπα voltages! καμια ιδεα?
tsan Ιούλιος 5, 2008 #2 Ιούλιος 5, 2008 υπαρχη ενα asus biosupdate 6.xxx που σου δινη αυτη την δινατοτιτα θα κιτξω αν το εχω στο laptop και θα σου πω αν ειναι να στο στειλω με mail αν οχι θα στο στειλω αυριο στειλε πμ αυριο:computer:
redbighunter Ιούλιος 5, 2008 Author #3 Ιούλιος 5, 2008 υπαρχη ενα asus biosupdate 6.xxx που σου δινη αυτη την δινατοτιτα θα κιτξω αν το εχω στο laptop και θα σου πω αν ειναι να στο στειλω με mail αν οχι θα στο στειλω αυριο στειλε πμ αυριο:computer::worship::worship::worship::worship::worship::drool: περιμενω, περιμενω!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.