ManosRK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Που λέτε, έχω βάλει Vista Ultimate σε ένα πισί και έχω ένα πρόβλημα με την on-board κάρτα ήχου μου (νομίζω Audigy 2 είναι πάνω σε DFI mobo). Εκει που παίζει ωραία και καλά, κάποιες μέρες πάω να ακούσω και βρίσκω ειδοποιήση ότι έξοδος ήχου δεν υπάρχει (ή καπως έτσι το λέει τέλος πάντων) και πάω στις συσκευές και ανακαλύπτω πως η κάρτα ήχου έχει απεγκατασταθεί!!!!!! ΜΟΝΗ της!!!! κι εγώ δεν έχω παρά να την εγκαταστήσω πάλι και δουλεύει μετά μια χαρά και αυτό μου συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ από τότε που φόρτωσα Vista σε εκείνο το πισί. Ο driver είναι παλιός (για τα xp) αλλά εκτός απο αυτό το πρόβλημα η κάρτα δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ κι έτσι δεν έχω ασχοληθεί να βρω και να κατεβάσω καινούργιο driver. Ξέρω ότι η Creative μ@μ@κίζεται γενικώς με τα Vista και τις συμβατότητες και τέτοια πράματα. Λοιπόν τι θα μπορούσα να κάνω ??? Να ψάξω για συμβατό driver ?? ή μήπως φταίει κάτι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Δοκίμασε με αυτούς τους drivers!http://nomoregoatsoup.wordpress.com/2007/10/02/audigy-series-vista-driver-pack-2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Υπάρχει DFI με on-board audigy 2?Πες μας σίγουρα ποια μητρική και ήχου τι έχεις και τα ξαναλέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Εγώ νόμισα ότι έλεγε πως έχει audigy 2 πάνω στην μητρική του. Υπάρχει μητρική με audigy 2? Όχι dfi, οποιαδήποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Κάτι MSI νομίζω είχαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Well... για την κάρτα ήχου δεν είμαι σίγουρος όπως είπα γιατί έχω μια Audigy 2 κάπου, τώρα αν είναι εκεί ή στο άλλο το πισί θα σας γελάσω (αν είναι στο άλλο το πισί εκεί έχω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ πρόβλημα μιας και τα Vista δηλώνουν ΠΛΗΡΗ ασυμβατότητα με αυτήν, αλλά αυτό είναι για άλλο τόπικ λολ) anyway η μητρική είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η DFI LanParty Pro875B με κάποια τέλος πάντων 5.1 κάρτα ήχου onboard η οποία έχει αυτό το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.