Jump to content

Γιατι ενώ κανω DVD Shrink πεφτει το buffer στο Nero ?

panos68

Recommended Posts

Εχω ενα συστημα Core 2 Duo 6700 me ASUS P5K mobo,2 GB Ram ,etc.

Ενω στο παλιο μου Pentium 4 εκανα dvd shrink (απο το δισκο-ενωνα 2 ταινιες πχ) και ταυτοχρονα εγραφα με το Nero ενα dvd χωρις κανενα προβλημα (δηλ. δεν ενοχλουσε το ενα το αλλο) τωρα με το νεο μου συστημα βλεπω πως οταν κανω και τις 2 εργασιες ταυτοχρονα πεφτει το buffer του Νερο και ταυτοχρονα to rate sto dvd shrink (απο 25000 kbps σε 3500kbps) ! ?

Εχω 2 dvd kai 2 δισκους στο συστημα καθενα συνδεδεμενο σε διαφορετικες sata υποδοχες.

Οποτε γιατι ενοχλει το ενα το αλλο?

Οποιος εχει υποψη του οτιδηποτε ας το αναφερει.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

χμ

μπας και εχει κλεισει το dma Και εχει μπει σε pio mode?για δες στο device manager.

Kανει κανονικα ή το dvd shrink 2 ταινιων απο δισκο ή την εγγραφη dvd . To προβλημα γινεται οταν κανω και τα 2 μαζι ! Μολις σταματησω το shrink to buffer tou Nero επανερχεται και μολις τελειωσει η εγγραφη το shrink πεταει με 25000 Κbps .

δοκίμασε να έχεις τον ΄φάκελο που γράφει την ταινία το dvd shrink και τον φάκελο από τον οποίο διαβάζει για να γράψει το nero σε διαφορετικό φυσικό σκληρό δίσκο. έχεις βάλει τους οδηγούς για το chipset ->sata controller της μητρικής ή μήπως παίζουν με τον default των windows; Τέλος δοκίμασε κάτι άλλο από το dvdshrink πχ DVDFab. κάτι θυμάμαι ότι είχαν πάρει κώδικα από την ahead που φτιάχνει το nero και τον είχαν βάλει στο πρόγραμμα του dvdshrink. Μπορεί έτσι να παίζει κάποιο conflict στην διαχείριση των threads με το διπυρηνο, μια τραβηγμένη υπόθεση βέβαια κάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.