Jump to content

Ποια ομαδα υποστηριζεται στην Formula 1?

winters

Ποια ομαδα υποστηριζεται στο πρωταθλημα της Formula 1  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

το οτι υπαρχουν αρκετα ισχυροι δεσμοι οικογενειας στους Hamilton δεν ειναι λογος για να τους φθονεις.......καλυτερα να ενημερωθεις για ποιο λογο η οικογενεια ειναι τοσο δεμενοι ξεκινωντας απο το προβλημα υγειας του αδερφου του Lewis.

τουλαχιστον εγω προτιμω να βλεπω τετοιες σκηνες παρα να βλεπω τυπικοτητες αλλων εποχων.

ok ο αδερφος του εχει προβλημα. και?? πρεπει να το μαθει ολος ο κοσμος??? πρεπει να μας το δειχνει συνεχεια? ολοι εχουν οικογεννια(καλα οχι ολοι) δεν ειδαμε κανεναν αλλο. καμια γυναικα και κανα φιλακι μετα τη νικη. αυτο με το πατερα του ειναι αθλιο. ειδικα οταν τον δειχνει βλοσυρο που λεει και ο πουρναρακης (αλλος αυτος...) επικοινονιακο ειναι....

Εγω δεν βλεπω τη φορμουλα με οπαδισμο και συνεπως δεν εχω καμμια ομαδα απλα κατα καιρους συμπαθω καποια ομαδα λογω οδηγων -μονοθεσου κτλ.

Πχ μου τη σπαει ο alonso σε οτι ομαδα και να ειναι δε τη γουσταρω.

Αυτη τη περιοδο σαν ομαδα μου αρεσει η bmw γιατι κανει πολυ καλη δουλεια ο mario theissen,εδω και χρονια εργαζεται μεθοδικα καιεχει καταφερει να μπει καθαρα τριτος μετα απο ferrari-mclaren.

Η mclaren μου την εσπασε λιγο με το κατασκοπευτικο σκανδαλο αλλα κερδιζει λογω προσωπικοτητας και δημοσιοτητας lewis hamilton.

Η ferrari με το αλογακι και την κληρονομια που εχει ειναι παντα ελκυστικη.Αλλα με τους πιλοτους που εχει της λειπει η προσωπικοτητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.