Jump to content

Βλεπετε f1?Ποιος ειναι ο αγαπημένος σας πιλοτος?και θα θελατε να σχολιασετε?

performer

Recommended Posts

ο κιμι θα σταματισει του χρονου γιατι.......δεν γουσταρει πια η πιλοταρα.......

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Γιατί έχει λεφτά και για τα τρισέγγονα του... Πιστεύω ότι είναι ο οδηγός που το κάνει περισσότερο απόλους για τα λεφτά και λιγότερο γιατί το γουστάρει...

Ο Kimi θα τρέχει και το 2009. Θα πάρει αυτό το πρωτάθλημα, θα πάρει και του 2009 και μετά θα πάει σπίτι του με τη Jenny :shifty:.

Όταν φύγει, ο Alonso ντύνεται στα κόκκινα μαζί με τον Massa. So simple :D

Το να λέτε για σεννα-σουμαχερ είναι σα να λετε για πελε-μαραντονα.

Άλλες εποχές, άλλοι οδηγοί.

Εγώ όσο βλέπω φ1 ξενερώνω γιατί απλά δε γίνεται τίποτα.Αντε να γινουν 2-3 προσπεράσματα...απ την άλλη είδα στο motogp γίνεται χαμός...[/

+οο

Αν και είμαι fan Senna, φυσικά και αυτός είχε κάνει τις π@π@ριες του με τον γάλλο.

Ο Σουμι ήταν-είναι γρήγορος.-

Έχει τρομερή ικανότητα να στήσει ένα μονοθεσιο (όπως και ο Σεννα με την McLaren)

αλλά είναι άοσμος – άχρωμος - ξενέρωτος και αρκούντως κ@λ@παιδο.

Και ναι όντως τα motoGP έχουν τρομερό ενδιαφέρον :T:

Οι νέοι οδηγοί Κubica, Hamillton και άλλοι είναι αυτοί που ίσως πανε πάλι την F1 μπροστά,

σε επίπεδα ανταγωνισμού (θυμηθείτε Μικα-Σουμι αλλά και πιο πίσω)

Ο Αλονσο μου θυμίζει περίπτωση Hill και Villneve πήρε πρωτάθλημα(τα) και μετά :happy2:

Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει καν να χαρακτηριστεί sportsman :TD:

Κάποιοι έχετε ρίξει το επίπεδο πιο κάτω και από Θρυλαρα-ΠΑΟ. Έλεος!

Δεν νομίζω να επιλέξει η Ferrari τον Alonso. 2 πρωτοκλασάτοι οδηγοί δεν χωράνε σε μια ομάδα...

ο αλλος πρωτοκλασατος ειναι ο Massa?:whistle2:

ο κιμι θα σταματισει του χρονου γιατι.......δεν γουσταρει πια η πιλοταρα.......

Εχει φοβερο ανταγωνισμο και τεραστιο κινητρο με ολα τα παρταλια που εχει να αντιμετωπισει...Και μην μου λες περι Alonso για την φετινη βαθμολογια γιατι μπορω να θυμηθω και της προηγουμενης χρονιας...Ουτε αυτη σε συμφερει:shutup:

Εχει φοβερο ανταγωνισμο και τεραστιο κινητρο με ολα τα παρταλια που εχει να αντιμετωπισει...Και μην μου λες περι Alonso για την φετινη βαθμολογια γιατι μπορω να θυμηθω και της προηγουμενης χρονιας...Ουτε αυτη σε συμφερει:shutup:

γιατι δεν με συμφερει?και το πρωταθκημα δεν ηταν στειμενο?

περνει το πρωτο του πρωταθλημα βγαινει απο το μονοθεσιο και δεν βγαζει το κρανος..........αυτο τα λεει ολα πιστευω και το εκανε αυτο γιατι ηξερε οτι δεν το εχει παρει με την αξια του....................για να δω αλλη πατατα θα πεις τωρα...

περνει το πρωτο του πρωταθλημα βγαινει απο το μονοθεσιο και δεν βγαζει το κρανος

Δηλαδή το αποκλείουμε να συγκινήθηκε και να έκλαψε? Πρώτο του πρωτάθλημα ήταν..

(Συγκινείται ο Rai?:tomato:)

γιατι δεν με συμφερει?και το πρωταθκημα δεν ηταν στειμενο?

περνει το πρωτο του πρωταθλημα βγαινει απο το μονοθεσιο και δεν βγαζει το κρανος..........αυτο τα λεει ολα πιστευω και το εκανε αυτο γιατι ηξερε οτι δεν το εχει παρει με την αξια του....................για να δω αλλη πατατα θα πεις τωρα...

Σε καθε μου επιχειρημα απαντας με υπεκφυγες και δημιουργεις με το μυαλο σου σημεια και τερατα...Επειδ απ οτι καταλαβαινω βλπεις μονο αυτα που θες να σου θυμισω οτι o kimi οταν πηρε πρωταθλημα εκανε φοβερο δευτερο μισο πρωταθληματος..Οσο για τον Alonso ειναι ενας οδηος που τις περισσοτερες φορες εχει κερδισει με υπερβολικη δοση τυχης και φουστιες...Με τον Αλονσο δεν ξανα ασχολουμαι ειναι πολυ μετριος οδηγος για να συγκριθει με kimi..Σε αφηνω λοιπον στην παρανοια σου και διασκεδασε μας κι αλλο προσπαθωντας να μας τον βγαλεις οδηγαρα.Αντε Γεια:happy2::happy2: (βγαλε το μαντηλι και χορευε οπως λεει και μια ψυχη)

πεστα γιατι νομιζει οτι ειμαι παρανοικος.επισης δεν εχω καμια παρανοια ΑΠΛΑ ο αλονσο ειναι καλυτερος πιλοτος.δεν αμφισβητω καθολου τον κιμι,εχει ταλεντο αλλα για τις παροχες που εχει δεν εχει καθολου καλα αποτελεσματα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.