Jump to content

Βλεπετε f1?Ποιος ειναι ο αγαπημένος σας πιλοτος?και θα θελατε να σχολιασετε?

performer

Recommended Posts

Ε τότε ρε παιδιά αφου μόνο ο kimi είναι ικανός οδηγός στην F1, σταματήστε να ασχολείστε. Βλέπετε ένα σπορ που συμμετέχουν 21 "κουλοί" και περιμένετε να δείτε τι θα κάνει ο ένας και φοβερός kimi??Τζάμπα σπαταλάτε τον χρόνο σας.

Και γω υποστηρίζω τον kimi από τότε που αντικατέστησε τον Hakkinen, (μέχρι που πήγε στην ferrari) αλλά τέτοια μηδενιστικά σχόλια δεν έχουν καμιά ισχύ.

Υπαρχουν και κουλοι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καλοι οδηγοι..απλα ο Raik. ειναι ενα σκαλι πανω απο τους αλλους

Το γεγονος οτι ο Kimi πηγε ferrari δεν σημαινει οτι εμεις που υποστηριζουμε Mc Laren μπορουμε να παραβλεπουμε το γεγονος οτι ειναι ο πιο γρηγορος και πιο αλανθαστος (δεν λεω οτι δεν κανει λαθη απλα κανει τα λιγοτερα) οδηγος αυτη την στιγμη στην F1

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

περισυ δηλαδη δεν επεξε στο τελος τπτ με την κατασκοπεια στα αποτελεσματα......

ο hamilton κατα λαθος ενεργοποιησε τον περιορηστη στον τελευταιο αγωνα....

οσο για το 2005 και 2006 απλος ηταν ο καλυτερος οπως ειναι και τωρα οποτε...ΒΟΥΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

περισυ δηλαδη δεν επεξε στο τελος τπτ με την κατασκοπεια στα αποτελεσματα......

ο hamilton κατα λαθος ενεργοποιησε τον περιορηστη στον τελευταιο αγωνα....

οσο για το 2005 και 2006 απλος ηταν ο καλυτερος οπως ειναι και τωρα οποτε...ΒΟΥΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Για συνελθε και χαλαρωσε λιγο...Το ποσο καλος ειναι το βλεπουμε απο τα αποτελεσματα του και την προηγουμενη χρονια και φετος..Δυο δυσκολα προσπερασματα πηγε να κανει στον Τρουλι και την εφαγε απο τον ΚΙΜΙ..Το να σου αρεσει ενας οδηγος που ειναι τεταρτο-πεμπτος σε ικανοτητες ειναι δικαιωμα σου και καλα κανεις...το να προσπαθεις ομως να μας τον βγαλεις κορυφαιο ειναι περαν καθε λογικης

:hehe:ΡΕ ΝΟΟΒ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΙΜΙ MIA RENAULT ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ:hehe:

Εδω βρε τερματιζε με Sauber στην Renault λες να εχει προβλημα?

Σιγουρα οι Γαλλοι δεν ειναι ανταγωνιστικοι αλλα το οτι δεν θα καταφερει να τερματισει ο Ραικ. το ακουω λιγο σαν ανεκδοτο..εδω τερματιζει ακομη και ο Πικε (ε οκ καμια φορα:p)

σωστο και αυτο παντος αυτο που ειπες οτι ο αλονσο ειναι ειναι τεταρτο-πεμπτος σε ικανοτητες ειναι μεγαλη μαλακ...........α

σωστο και αυτο παντος αυτο που ειπες οτι ο αλονσο ειναι ειναι τεταρτο-πεμπτος σε ικανοτητες ειναι μεγαλη μαλακ...........α

τα 2 τελευταια χρονια αυτο δειχνει και ειναι προσωπικη εκτιμηση...σκεψου οτι μεχρι και ο Κουμπιτσα μολις πηρε ενα σωστο μονοθεσιο εφερε καποια καλα αποτελεσματα...κατα την γνωμη μου ο Alonso δεν εχει την απαραιτητη ψυχραιμια και νοοτροπια...οταν βρισκεται πολλες φορες υπο πιεση τα σκ@τωνει και αξεχαστο θα μου μεινει το γεγονος οτι την προηγουμενη χρονια καθυστερησε επιτηδες στα πιτ σε δοκιμαστικα Σαββατου για να μην μπορεσει να κανει γυρο ο Χαμιλτον αν ειναι δυνατον...αν δεν ηταν κοτα δεν θα ειχε τετοια συμπεριφορα...ο παγκοσμιος τοτε πρωταθλητης να φοβαται τον 1εμφανιζομενο Χαμιλτον??!!!:-O:-O:-O Και επισης πιστευω οτι το στομα του ειναι μεγαλυτερο απο τις ικανοτητες του..καλο θα ηταν να παρει μια πιπιλα :baby: και να αρχισει να δουλευει για να βελτιωθει λιγο...αυτα

Οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια. Schummi is the best. Τελος.

Ναι εντάξει. Οι αριθμοί δεν λένε αυτό. Οι αριθμοί είναι πολύ σαφείς. Λένε ότι έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα. Σε αυτό κανείς δεν διαφωνεί. Το πώς ερμηνεύεις εσύ τους αριθμούς άστο.

Οσο για τον Senna πιο πολυ κερδισε το κοινο εκ χαρακτηρα πλευρας παρα αγωνιστικων επιδοσεων. Οτι κακο εχει παθει σε αγωνες το επαθε λογω πιεσης απο πισω. Πεθανε προσπαθοντας να ξεκολησει απο τον σουμαχερ...

Ναι εντάξει. Πέτυχες ακριβώς την περίπτωση. Είχε πάντα το πιο γρήγορο μονοθέσιο και γι' αυτό και ήταν πάντα πρώτος. Δεν ξέρω αν έβλεπες/ασχολιόσουν καθόλου με F1 τότε (δύσκολο, γιατί οι σουμαχερόβιοι είναι μια γενιά μετά) αλλά ο Senna είχε συνήθως το αργό μονοθέσιο και ήταν και κάποιες φορές 2ος οδηγός (π.χ. επί Prost).

Για όσους δεν ξέρουν, ο Senna έχει γράψει ιστορία λόγω του ελέγχου που είχε στο αυτοκίνητο. Ήταν ο θεός του βρεγμένου και ο θεός του Μονακό. Όλα τα άλλα είναι μπουρδολογία για να κάνουμε τον Schumacher βασιλιά στη θέση του βασιλιά.

Ναι η φορμουλα εχει γινει χαλια. Αλλα ειναι αναμενομενο και δεν φταινε οι κανονισμοι. Τα μονοθεσια εχουν γινει πολυ γρηγορα διμιουργωντας τα γνωστα προβληματα αεροδυναμικης

Η formula έγινε χάλια όταν τα μονοθέσια του 80 που τα έλεγχε ο Senna, ο Prost, ο Mansell και οι λοιποί γίναν αυτή η ξεφτίλα με το TC που τα ελέγχω και εγώ. Το μεταβατικό στάδιο της μετά Senna εποχής ήταν επίσης μια περίοδος πολύ αδιάφορη. Τώρα τελευταία άρχισε να έχει πάλι ενδιαφέρον με τη νέα γενιά, αλλά οι λάστιχο κανονισμοί που αλλάζουν κάθε αγώνα, δεν αφήνουν το κοινό να ασχοληθεί. Προσωπικά δλδ δεν γουστάρω να βλέπω μούφα αγώνες που αλλάζουμε έναν κινητήρα κάθε 5 αγώνες και 1 set ελαστικών κάθε 3 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο οχυρώνεται η καλή ομάδα και χάνεται ο καλός οδηγός.

λοιπον δεν θα χασω αλλο χρονο να ακουω την μακακια του καθε νουμπα.

δες αυτο και close it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hVgk1HUy46g

Για χαλαρωσε ΡΕ με τους χαρακτηρισμους...Εγω παρακολουθω μονο 14 χρονια τι να κανουμε δεν εχουμε ολοι 5 μαστερ στην F1 οπως εσυ

Λοιπον ο Alonso ειναι 9ος με 13 βαθμους 2 περισσοτερους απο Μπαρικελο..απο πανω του ειναι οδηγοι οπως Webber και Tulli...αντε και στην 5αδα αλανι μεγαλε οδηγε:tomato::tomato:..οσο για σενα μπες f1.com να ανοιξεις ματακια να ετσι :nada: και να θαυμασεις την οδηγαρα σου που ειναι 9ος το ξαναλεω για να το καταλαβεις και ασε τις εξυπναδες...το ποιος λεει μακακιες το βλεπουμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :shutup::shutup:

Το να λέτε για σεννα-σουμαχερ είναι σα να λετε για πελε-μαραντονα.

Άλλες εποχές, άλλοι οδηγοί.

Εγώ όσο βλέπω φ1 ξενερώνω γιατί απλά δε γίνεται τίποτα.Αντε να γινουν 2-3 προσπεράσματα...απ την άλλη είδα στο motogp γίνεται χαμός...

τοτε αφου ο κιμι ειναι οδηγαρα πρεπει να το παρει το πρωταθλημα και οχι να του το παρει ο καθε τυχαιος..............για να δουμε(kimi sucks hamilton is better)

λοιπον κοιτα αυτα

http://www.formula1.com/teams_and_drivers/drivers/12/

http://www.formula1.com/teams_and_drivers/drivers/30/

πιστευεις πως η διαφορα των 4 ποντων ειναι τοσο ισχυρη......

και γιατι μου λες για το φετινο πρωταθλημα για το ποσους βαθμους ειναι ο αλονσο???

αφου ολοι ξερουμε οτι πηγε στη renault για να περιμενει οσπου να παει στη σκουντερια

και επειδη του εδωσαν τα περρισοτερα λεφτα.αν καποιος διαφωνει με αυτο ας εκφραστει....

Δεν νομίζω να επιλέξει η Ferrari τον Alonso. 2 πρωτοκλασάτοι οδηγοί δεν χωράνε σε μια ομάδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.