Jump to content

Βλεπετε f1?Ποιος ειναι ο αγαπημένος σας πιλοτος?και θα θελατε να σχολιασετε?

performer

Recommended Posts

Ε ενταξει αν αυτο μπορεις να δεις οκ...Προσπερασεις ομως απο την εξωτερικη δεν κανουν ολοι θελει αντερα..Αληθεια ο Χαμιλτον πως τερματισε πρωτος??? Μηπως δωθηκε καμια εντολη απο τον RD??? Μηπως λεμε....????!!!! Παρα περασε ευκολα ο Λιουις...Και μην ξεχνας οτι στη Mc Laren υπαρχει 1ος και 2ος οδηγος με οτι αυτο συνεπαγεται (ασχετα αν υποστηριζουν το αντιθετο) και δυστυχως ο Heikki ειναι κακως το νουμερο 2

μηπως βλεπεις φορμουλα σε κανεναν αλλο πλανητη?

εαν ισχυε αυτο που λες τοτε γιατι να ριψοκινδυνεψει ο Χαμιλτον στην εκκινηση οταν πηγαινανε ροδα ροδα για καμια 500αρια μετρα εφοσον ηξερε οτι η ομαδα τον εχει Νο1 και θα πουνε στον Χεκι να κανει στην ακρη?

οσοι δεν πατε τον Καοτονικ χωνευτε το.........το παλικαρι εχει τρελα skillzzzzz..........μπορει οι φιλανδοι να εχουν παλιοτερη σχολη στο αθλημα αλλα παντα θα υπαρχει καπου μια εξαιρεση που θα κανει την διαφορα.

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Συμφωνώ με τον fragma . Ο Χάμιλτον απλά δεν παίζεται και για μένα θα γράψει ιστορία στο σπορ! :D

Θα γράψει ιστορία? Χμμμμ.. Φέτος έχω δει πολύ καλύτερα και σωστά προσπεράσματα (ναι, από μερικούς που δεν ακουμπάνε τον μπροστινό για να προσπεράσουν).

Ο Lacta όταν πιέζεται, πηγαίνει από μλκια σε μλκια.

Θα γράψει ιστορία? Χμμμμ.. Φέτος έχω δει πολύ καλύτερα και σωστά προσπεράσματα (ναι, από μερικούς που δεν ακουμπάνε τον μπροστινό για να προσπεράσουν).

Ο Lacta όταν πιέζεται, πηγαίνει από μλκια σε μλκια.

Το είδα χθες. 2 λεπτά πίσω ο Ράι. Αν δεν ήταν αγχωμένος ο Λούης, θα του έριχνε κάνα δυο γυράκια ακόμα :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Δεν έφταιγε ο Rai, ο Domenicalli και οι υπόλοιποι μλκες έφταιγαν.:rant:

Αν πρόσεξες, στο 1ο stint ο Rai έκοβε 1sec το γύρο από τη Serenata

ο αλονσο ειναι μαλαγανας. δολιος. θα κανω τα παντα για να κερδισω [evil laugh on] μουα χα χα χα χα!!!! [/evil laugh off]

μπλιαξ!!!!!!!!!! :tongue:

στη φορμουλα πια δε μαρεσουν τα προσπερασματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

το "προσπερασμα στα πιτ" ειναι για τους gay. βγες εξω βγαλτου τη παναγια και προσπερνα αμα μπορεις μιστερ! εγω δεν οδηγαω φορμουλα. πιθανοτατα να μη μπορω. ισως να τακανα πανω μου απο την επιταχυνση αλλα εσυ γιατι????? τι το πειρες το σουπερ λισανς? να ριχνεις γκομενες?????

:rant:μην πιανεις τον alonso στο στομα σου και σκεψου πριν απαντισεις:rant:

Μόνο σε εμένα φαίνονται ρατσιστικοί οι χαρακτιρισμοί μίλκο, καοτόνικ, λάκτα, κλπ?

Μόνο σε εμένα φαίνονται ρατσιστικοί οι χαρακτιρισμοί μίλκο, καοτόνικ, λάκτα, κλπ?

no man, δεν είσαι μόνος, αλλά καθένας κρίνεται γιαυτό που λέει...

Συμφωνώ με τον fragma . Ο Χάμιλτον απλά δεν παίζεται και για μένα θα γράψει ιστορία στο σπορ! :D

:hehe: καλο γελασαμε παλι :hehe: ειδικα αν του παρει ο μπαμπακας του ps3 θα σαρωσει :hehe:

το δικο μου Καοτονικ δεν το γραψα με ρατσιστικο τροπο αλλα κυριως για να απαντησω με τον ιδιο τροπο εκει που εκανα το quote.

@performer.....πολυ σοβαρα τα επιχειρηματα σου.

ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι το θεωρείτε τόσο υποτιμητικό να είναι κάποιος δεμένος με την οικογένειά του. Να θεωρήσω, μήπως, ότι, "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"?

το δικο μου Καοτονικ δεν το γραψα με ρατσιστικο τροπο αλλα κυριως για να απαντησω με τον ιδιο τροπο εκει που εκανα το quote.

@performer.....πολυ σοβαρα τα επιχειρηματα σου.

ok ρε φιλαρακο υπαρχει και συνεχεια στο πρωταθλημα ξερεις, οποτε παρε και φτιαξε ενα γαλα με μπολικο καοτονικ

και δες το αγαπημενο οδηγο να κουρευει τα γκαζον και να οργωνει τις αμμοπαγιδες!!!(δεν ειναι καθε μερα του Α"ι" Γιαννη):getlost:

ok ρε φιλαρακο υπαρχει και συνεχεια στο πρωταθλημα ξερεις, οποτε παρε και φτιαξε ενα γαλα με μπολικο καοτονικ

και δες το αγαπημενο οδηγο να κουρευει τα γκαζον και να οργωνει τις αμμοπαγιδες!!!(δεν ειναι καθε μερα του Α"ι" Γιαννη):getlost:

Kρίμα που δεν είχε χθες clasification στα σβουρίδια γιατί ο Μάσα θα είχε την πρωτειά :hehe:

Kρίμα που δεν είχε χθες clasification στα σβουρίδια γιατί ο Μάσα θα είχε την πρωτειά :hehe:

:happy2:

hamilton αλλαξε λάστιχα

raikonen όχι

από 1.5" η διαφορά , πήγε στο 1'+.

ΣΚΙΛΛΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Αν θέλετε σκιλλζ δείτε κανα μοτοgp.

Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα με κανέναν, ούτε ιδιαίτερη συμπάθεια σε οδηγό.Απλά προτιμώ ferrari/bmw αντι μκλαρεν.

Κι εσύ που ξέρεις τι δόθηκε; Στα πιτ της McLaren ήσουν? Εγώ είδα έναν Hamilton να τερματίζει με 64 δευτερόλεπτα από το δεύτερο, και 82 από τον τρίτο, ενώ ταυτόχρονα έβλεπα έναν Κοβαλάινεν να κάνει πιρουέτες, και να δυσκολεύεται να περάσει τον αχώνευτο (F. Alonso)

OYAOY τωρα μου εκλεισες το στομα με το επιχειρημα σου μπραβο:shutup: το θεμα ειναι πως κερδισε ο Χαμιλτον...Μηπως επειδη πηρε ο υπνος τους ακατανομαστους και αφησαν τον Kimi με τα ιδια ελαστικα στο 1o pit stop οεο???? γιατι εχω ειδα σε 3 γυρους τον Iceman να μαζευει περιπου 9 δευτερα απο τον Καοτονικ και να τον πλησιαζει στο 1,5 δευτερολεπτο

Οσο για την εντολη ειμαι σιγουρος οτι δεν δωθηκε (λεεεμε τωρα)!!! Οσο δεν εδιναν εντολη καποτε στην Ferrari να κοψει o Barichello για να γινεται μαγκας ο Schumi

μηπως βλεπεις φορμουλα σε κανεναν αλλο πλανητη?

εαν ισχυε αυτο που λες τοτε γιατι να ριψοκινδυνεψει ο Χαμιλτον στην εκκινηση οταν πηγαινανε ροδα ροδα για καμια 500αρια μετρα εφοσον ηξερε οτι η ομαδα τον εχει Νο1 και θα πουνε στον Χεκι να κανει στην ακρη?

οσοι δεν πατε τον Καοτονικ χωνευτε το.........το παλικαρι εχει τρελα skillzzzzz..........μπορει οι φιλανδοι να εχουν παλιοτερη σχολη στο αθλημα αλλα παντα θα υπαρχει καπου μια εξαιρεση που θα κανει την διαφορα.

Φιλτατε εμπαθεστατε ο Μαυρουλης ειχε μπροστα του αλλα 2 μονοθεσια να περασει....!!! Ενας εξ αυτων ηταν ο Kimi...o Ηeikki ηταν 3 θεσεις πιο μπροστα απο τον sklillzzzz σου.Εκτος και αν ηξερες οτι θα τους περναγε απ την αρχη οποτε οκ!!!! Μαλλον εσυ δεν ξερω σε πιο πλανητη βλεπεις F1...Οι μοναδικες νικες που πηρε ο Καοτονικ φετος ηταν ολες υπο βροχη και οταν ΟΛΑ πηγαινα στραβα για Kimi Massa Kubica...Να σου θυμισω επισης τον Καοτονικ στα τελευται grand prix περισυ εκει που ηθελε να εχεις μαγκια και @....@ ποσο καλα τα καταφερε...απιστευτα skillzz!!!!!!!

Αν ειναι δυνατον απεκτησε fun club και ο Καοτονικ που μεχρι προχθες δεν το ηξερε ουτε η μανα του!!!!! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MC LAREN ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΑ!!!!!!!!

:hehe: καλο γελασαμε παλι :hehe: ειδικα αν του παρει ο μπαμπακας του ps3 θα σαρωσει :hehe:
Αν ειναι δυνατον απεκτησε fun club και ο Καοτονικ που μεχρι προχθες δεν το ηξερε ουτε η μανα του!!!!! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MC LAREN ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΑ!!!!!!!!

Αυτη τη στιγμή που μιλάμε ο χάμιλτον ειναι προικισμένος να οδηγάει οτι πιο γρήγορο υπάρχει στον πλανήτη, σε ενα πολυ μικρο club ανθρωπων που το έχουν κανει, και εσεις λέτε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Ας σας πάρει πρωτα η Super Agguri, να φτάσετε στο νυχι του χαμιλτον και μετα σχολιάστε τον. Προς το παρον αυτος είναι εκεί και εσεις παίζετε με τα πληκτρολόγια σας...

Αλλο το "δεν παω καποιον λογω χαρακτηρα κλπ" και αλλο να κράζεις τις ικανότητες κάποιου. Ο χαμιλτον προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Μονο ο καιρός θα δείξει... Και ο Μοντόγια σαν θεός ήρθε, στην αρχή το πάλευε, ολοι μιλαγανε για τον αντικαταστάτη του Senna.. και.. τελικά..;

Ακρως ρατσιστικοι.Αν θυμαμαι καλα τα ρατσιστικα σχολια δεν επιτρεπονται.:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.