KoMM Σεπτέμβριος 8, 2008 #281 Σεπτέμβριος 8, 2008 Ειμαι ο μονος που θελει να βλεπει θεαμα αλα motogp και το πρωταθλημα και οι ομαδες δε με απασχολουν καθολου; εχω συμπαθεια στη φερραρι, οχι για κανενα λογο απλα επειδη ειναι ανταγωνιστικη και βγαζει και κανα αυτοκινητο.Αλλα οταν τους βλεπω να πνιγονται σε μια κουταλια νερο -ή βροχη- δεν μπορω να μη γελασω. Κανετε λες και στο τελος θα πατε και στη φιεστα που θα κανουν για το πρωταθλημα -οποιος κ αν το παρει-.Λες και ειστε οι δικηγοροι του μασσα-χαμιλτον-ραικονεν και πρεπει να δικαιολογησετε το πως τρεχουν.Ειμαι σιγουρος, οτι στα gp που ο πρωτος εχει διαφορα 30" και πανω, αντι να κοβετε φλεβα απ τι βαρεμαρα που δε γινεται τιποτα, βγαζετε σημαιες και ντουντουκες και χαιρεστε που κερδιζει ο Χ.
sebastian Σεπτέμβριος 10, 2008 #282 Σεπτέμβριος 10, 2008 Παιζει τρελο παρασκηνιο με ολο αυτο το θεμα, η mclaren εκανε εφεση. Στο μεταξυ δεν παιζει προβλημα του ειπε η fia ειπε ο martin whitmars κατα την διαρκεια του αγωνα για αυτο δεν δωσαμε εντολη να ξαναμεινει πισω απο τον κιμι ο χαμιλτον. Δηλαδη του ειπαν οκ και μετα εβαλαν τους λατζεριδες να του την σφυριξουν! Οι αγωνοδικες ολα αυτα τα χρονια εχουμε μαθει τι κουμασια ειναι! Ειναι επισης γνωστο οτι μπροστα στην φερραρι και στον μπαμπα Εγκληστο και τον αλλο τον βιτσιοζο βαρανε προσοχη! καλα μην πω για αποφασεις που εγλυφαν τα μπαλακια του shumi. Τεσπα για να δουμε, στο μεταξυ ο kimi συνεχιζει τις μπυρες...
Jay Σεπτέμβριος 10, 2008 #283 Σεπτέμβριος 10, 2008 Αν και τον σοκολατουλη τον παω με 1000 σε αυτη την περιπτωση φανηκε η απειρια του. Θα ειχε ευκαιρια να καθαρισει τον αγωνα με πιο καθαρο τροπο εαν απλα καθοταν πισω απο τον Κιμι για την επομενη φουρκετα. Αλλωστε με το που βγηκαν απο τα πιτ και μετα, μαζευε πολυ γρηγορα τον Κιμι και οι συνθηκες ευνοουσαν ενα λαθος υπο πιεση το οποιο και εγινε οταν ο Κιμι εχασε την συγκετρωση του (λογικο). Ο δε Κιμι καθε αλλο παρα Iceman ηταν στην κρισιμη στιγμη (μπορει να φταινε οι ) κριμα γιατι φαινοταν να θυμαται πως οδηγουσε παλια. PS. Δειτε Μοτο GP και ας συχαινεστε τα 2τροχα! Μονο και μονο απο οτι εχω δει στο youtube, ο Ροσι τα εχει βρει σκουρα και ειναι ολα τα λ7 η σεζον
sebastian Σεπτέμβριος 10, 2008 #284 Σεπτέμβριος 10, 2008 Αν και τον σοκολατουλη τον παω με 1000 σε αυτη την περιπτωση φανηκε η απειρια του.Θα ειχε ευκαιρια να καθαρισει τον αγωνα με πιο καθαρο τροπο εαν απλα καθοταν πισω απο τον Κιμι για την επομενη φουρκετα. Αλλωστε με το που βγηκαν απο τα πιτ και μετα, μαζευε πολυ γρηγορα τον Κιμι και οι συνθηκες ευνοουσαν ενα λαθος υπο πιεση το οποιο και εγινε οταν ο Κιμι εχασε την συγκετρωση του (λογικο). Ο δε Κιμι καθε αλλο παρα Iceman ηταν στην κρισιμη στιγμη (μπορει να φταινε οι ) κριμα γιατι φαινοταν να θυμαται πως οδηγουσε παλια. PS. Δειτε Μοτο GP και ας συχαινεστε τα 2τροχα! Μονο και μονο απο οτι εχω δει στο youtube, ο Ροσι τα εχει βρει σκουρα και ειναι ολα τα λ7 η σεζον H σεζον στα Moto gp ελαβε τελος φιλαρακο. Ο πουθενας rossi πηρε το πρωταθλημα γιατι ο stoner επεσε δυο φορες στους 2 τελευταιους αγωνες ενω ηταν πρωτος! Τα βλεπω ολα τα μηχανοκινητα, ακομη και το νεο φρουτο superleagueformula!
HotPeanut Σεπτέμβριος 10, 2008 #285 Σεπτέμβριος 10, 2008 Ο Rossi πουθενάς ? Μπορεί η μηχανή του να μην είναι τόσο δυνατή, αλλά σε επίπεδο οδηγων κλασεις ανώτερος..
ChSin7 Σεπτέμβριος 10, 2008 #286 Σεπτέμβριος 10, 2008 Ο πουθενας rossi πηρε το πρωταθλημα ....Τα βλεπω ολα τα μηχανοκινητα, ακομη και το νεο φρουτο superleagueformula! :X: :X: :X:To κλείνω :shutup: γιατί με βλέπω να τρώω ban.
sebastian Σεπτέμβριος 10, 2008 #287 Σεπτέμβριος 10, 2008 Φετος δευτερατζας ειναι ! Απλα στους 2 τελευταιους αγωνες επεσε ο αλλος και τελος! Ο pedrosa τραυματιστηκε ...ε τι αλλο θες! Ικανος ειναι o rossi να πηγε σε βουντουman και να βουντουδιασε τους αλλους! χαχαχα πλακα κανω φιλαρακο , μην τρελενεσαι απλα τα λεω λιγο φουσκωμενα για χαβαλεδακι!
performer Σεπτέμβριος 11, 2008 Author #289 Σεπτέμβριος 11, 2008 εμεις ξεκινισαμε σχολειο και o racer βολταρει στη monza!!!!
racer Σεπτέμβριος 11, 2008 #290 Σεπτέμβριος 11, 2008 Νταξ, άλλο η τηλεόραση, άλλο από κοντά.. Σήμερα έκαναν δοκιμές για pit stops..:drool::drool::drool::drool:
bluray Σεπτέμβριος 12, 2008 #291 Σεπτέμβριος 12, 2008 ρε μαγκες που ειναι το παιδι o blu ray επαθε σοκ?με εχασες ε??? απλα πλεον δεν ειμαι τοσο αργοσχολος οσο εσυ..!!το κακο με την hol ειναι οτι χρειαζονται ενα μηνα να σε ενεργοποιησουν οποτε θα μπορεις να απολαμβανεις το μεγαλειο αυτων που λες ολομοναχος αυτον τον καιρο....Υπομονη ομως!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
bluray Σεπτέμβριος 12, 2008 #292 Σεπτέμβριος 12, 2008 Στου κρεμασμένου το σπίτι, δε μιλάνε για σχοινί... ωραιος και ο αλλος πονηριδης!!! μπραβο μπραβο αλλωνιζετε ελευθερα.... Κρεμασμενου???!! Γιατι???!!!! επειδη ειμαι mc laren η επειδη θεωρω τον Kimi τον καλυτερο οδηγο του grid???
astrolabos Σεπτέμβριος 12, 2008 #293 Σεπτέμβριος 12, 2008 Και στα παραπάνω μηνύματα βλέπετε γιατί θέματα τα οποία εμπεριέχουν στοιχεία "οπαδισμου" δεν θα περπατήσουν ποτέ εδώ. Εκτός βέβαια αν αποφασίσετε να μάθετε να συζητάτε κόσμια.-
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.