performer Σεπτέμβριος 6, 2008 Author #243 Σεπτέμβριος 6, 2008 τορο ροσο??????????:confused:wtf???????????????????????
HotPeanut Σεπτέμβριος 7, 2008 #246 Σεπτέμβριος 7, 2008 http://www.msfree.gr/3000/2008-09-07/to-risko-tou-Hamilton
racer Σεπτέμβριος 7, 2008 #247 Σεπτέμβριος 7, 2008 Τι νάρες ήταν αυτές που έδειχνε, Monza σου 'ρχομαι :jump1::jump1::jump1::jump1:
racer Σεπτέμβριος 7, 2008 #251 Σεπτέμβριος 7, 2008 ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΝΙΟΥΦΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:
KoMM Σεπτέμβριος 7, 2008 #252 Σεπτέμβριος 7, 2008 χααχαχααχ τα συγκρουομενα παιζανε σημερα...Οπως και να χει , επρεπε να βρεξει πιο νωρις , να δουμε λιγη δραση! Φ1 με βροχη = απλα best.
HotPeanut Σεπτέμβριος 7, 2008 #253 Σεπτέμβριος 7, 2008 Ντακς δεν γίνονται αυτά. Η φερραρι δουλευει για το χαμιλτον μου φαινεται.
TifoziF1 Σεπτέμβριος 7, 2008 #254 Σεπτέμβριος 7, 2008 Ο Χαμιλτον είναι τόσο "unfair" όσο χρειάζεται για να γίνει πρωταθλητής (όσο είναι δηλαδή οι περισσότεροι πρωταθλητές). Bravo Hami !!!!
sebastian Σεπτέμβριος 7, 2008 #256 Σεπτέμβριος 7, 2008 Mια χαρα ειναι ο Χαμιλτον , η f1 ειναι αντρικο αθλημα και ο Χαμιλτον εχει τον τσαμπουκα και την εσωτερικη δυναμη να τα καταφερει! Μπραβο του, απο περσι το αξιζε αλλα δεν το αξιζε η MCLAREN για αυτο και το εδωσε στη FERRARI, 2 αγωνες απο το τελος! Φετος ομως ο μικρος εχει δειξει σε ολους οτι εχει μεγαλα αρχ.... . Ο ΚΙΜΙ απο την αλλη πληρωνει τα κακα του κεφαλιου του και μονο. Να πω οτι ειμαι οπαδος της mclaren απο μικρο παιδι, δεν εχω χασει ποτε αγωνα απο το 1992 και μετα και να πω οτι γραφω και ολους τους αγωνες σε βιντεο + τον καθε αγωνα τον βλεπω πανω απο 2 φορες. Και να πω κατι τα συμπερασματα για εναν αγωνα τα βγαζεις με την 2ερη φορα που θα τον δεις....Οπως και το περσινο δοσιμο του πρωταθληματος το ειχα προβλεψει και το ειχα πει σε φιλαρακια μου μετα το τελος του πρωτελευταιο αγωνα. Οτι διαγραψανε την mclaren απο τους κατασκευαστες αλλα δεν ακυρωσαν τους οδηγους για να κρατησουν το ολο τζερτζελο μεχρι το τελος, τα καταφεραν γιατι οι πιο πολλοι δεν το καταλαβαν. Και μετα το περας ferrari και mclaren δωσανε τα χερια και ειπαν περασμενα ξεχασμενα . Απλα πραγματα...Εχουμε το προβαδισμα αλλα τιποτα δεν εχει τελειωσει υπαρχει ακομη και massa, αν και προσωπικα ποτε δεν μου γεμιζε το ματι. Φετος εχει βαλει μυαλο! Απο την αλλη ο ΚΙΜΙ να παει για μπυρες.....
sofix Σεπτέμβριος 7, 2008 #257 Σεπτέμβριος 7, 2008 απο περσι το αξιζε αλλα δεν το αξιζε η MCLAREN για αυτο και το εδωσε στη FERRARI, 2 αγωνες απο το τελος! το εδωσε? ορε μπραβο μεγαλοψυχια... Οπως και το περσινο δοσιμο του πρωταθληματος το ειχα προβλεψει και το ειχα πει σε φιλαρακια μου μετα το τελος του πρωτελευταιο αγωνα. να φανταστω το ειχες παιξει και στο στοιχημα κ χεστηκες στο ταλιρο..ξερεις τι αποδοση ειχε να το παρει ο κιμι?σε καλη μερια! Οτι διαγραψανε την mclaren απο τους κατασκευαστες αλλα δεν ακυρωσαν τους οδηγους για να κρατησουν το ολο τζερτζελο μεχρι το τελος, τα καταφεραν γιατι οι πιο πολλοι δεν το καταλαβαν. Και μετα το περας ferrari και mclaren δωσανε τα χερια και ειπαν περασμενα ξεχασμενα . Απλα πραγματα...το οτι δεν διεγραψαν και τους οδηγους ειναι φιασκο κ μαλιστα μεγατονων,απο τη στιγμη που αποδειχθηκε ενοχη (και το παραδεχτηκε ακομα και η ιδια η ομαδα).εκτος αν ο οδηγος πηρε τους βαθμους οδηγωντας μοτοσακο κ οχι την MP 4/22...edithttp://www.formula1.com/news/headlines/2008/9/8334.htmlο "unfair" εφαγε καπελο 25 seconds και τερματισε 3ος...
sebastian Σεπτέμβριος 7, 2008 #259 Σεπτέμβριος 7, 2008 Eγω θα πω κατι αλλο , suzuka 2005 ! Alonso! Οποιος ξερει θα καταλαβει τι εννοω! Αλλα οι αποφασεις ετσι ηταν και θα ειναι! Δυο μετρα και 2 σταθμα! Πρεπει να εχει γερη μνημη καποιος για να θυμηθει τι εχει γινει τοτε με ενα ιδιο συμβαν! Αλλα εκει τιποτα!....Αnyway
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.