performer Αύγουστος 24, 2008 Author #221 Αύγουστος 24, 2008 Ευχαριστουμε τον Nakjima που μας απαλλαξε απο την παρουσια του ενοχλητικου Ισπανου νωρις νωρις και ελπιζουμε στον Massa να αποδοθουν τα δεοντα!!!:clap::clap:χαρηκες:clap::clap:
HotPeanut Αύγουστος 24, 2008 #222 Αύγουστος 24, 2008 Πω πω παιδιά αυτός ο Μασσα άσχετος τελείως, δεν ξέρει να οδηγάει καθόλου...................................:happy2: :worship:
bluray Αύγουστος 24, 2008 #224 Αύγουστος 24, 2008 Παίζει και να μην έχει δίπλωμα :P του το εχει παρει ο Χαμιλτον:beer:
astrolabos Αύγουστος 24, 2008 #225 Αύγουστος 24, 2008 Το ban το γλιτώσατε επειδή δεν είδα τη δημοσίευση του jpavly πριν μοιράσω ευχητήριες. Η επόμενη φορά που θα υπάρξει, ειρωνεία, σεξουαλικά υπονοούμενα, λεκτικές επιθέσεις και γενικότερα ό,τιδήποτε συνταράξει το τσι του λάμπη, δε θα υπάρχει συνέχεια.
ChSin7 Αύγουστος 25, 2008 #226 Αύγουστος 25, 2008 Ο Χάμιλτον φαίνεται να είναι ένα klik πάω από όλους τους άλλους. Γιατί όμως μου έχει μπει η ιδέα ότι είναι λίγο αβαβα (σσσσ!!! μην φάμε καμια μήνυση) το πρωτάθλημα ?
bluray Αύγουστος 25, 2008 #227 Αύγουστος 25, 2008 Ο Χάμιλτον φαίνεται να είναι ένα klik πάω από όλους τους άλλους. Γιατί όμως μου έχει μπει η ιδέα ότι είναι λίγο αβαβα (σσσσ!!! μην φάμε καμια μήνυση) το πρωτάθλημα ?τι σε κανει να το πιστευεις αυτο?Αν και οπαδος της McLaren πιστευω οτι ο Ηαμιλτον δεν ειναι ο καλυτερος οδηγος (προσωπικη αποψη Νο1 Kimi Νο2 Hamilton) απλα η McLaren με τα νεα αεροδυναμικα βοηθηματα ειναι ενα κλικ καλυτερη απο Ferrari συν το οτι εχει και τον πιο ισχυρο κινητηρα...
ChSin7 Αύγουστος 25, 2008 #228 Αύγουστος 25, 2008 O τρόπος που σήκωσε και τις 2 κούπες πέρσι η Φερράρι, ο τρόπος που οδηγά ο Kimi, φαίνεται ότι δεν κυνηγά πρωτάθλημα, και είναι ο περσινός πρωταθλητής, λές και κάτι ξέρει. Αν είναι ο δυνατόν να είναι ταχύτερος ο Μάσσα jungle boy. Αλήθεια γιατί το λένε "τσίρκο" ?
bluray Αύγουστος 25, 2008 #229 Αύγουστος 25, 2008 O τρόπος που σήκωσε και τις 2 κούπες πέρσι η Φερράρι, ο τρόπος που οδηγά ο Kimi, φαίνεται ότι δεν κυνηγά πρωτάθλημα, και είναι ο περσινός πρωταθλητής, λές και κάτι ξέρει. Αν είναι ο δυνατόν να είναι ταχύτερος ο Μάσσα jungle boy. Αλήθεια γιατί το λένε "τσίρκο" ?για τον Massa: Πες τα ρε φιλε γιατι εδω τον εχουν κανει Θεο....Τον ανθρωπο που επειδη ηταν αχρηστος στο ποδοσφαιρο ειπε δεν παω να δοκιμασω στην F1..Για τον Κιμι ειμαι σιγουρος οτι θα κανει πολυ καλυτερες εμφανισεις και αν δεν τον θελουν ας τον παρει παλι η McLaren για να του χαρισει αυτο που του αξιζε τοσα χρονια και ολο καποια στραβη το καθυστερουσε...Εγω παντως πιστευω οτι τα παγκοσμια πρωταθληματα δεν χαριζονται ετσι για πλακα και στο κατω της γραφης αν μπορουσαν οι Χαμιλτον και Αλονσο ας σηκωναν κουπα!!! Ειδικα ο Χαμιλτον που δεν εχει καμια λες να μην το ηθελε σαν τρελος??!!
KoMM Αύγουστος 25, 2008 #230 Αύγουστος 25, 2008 αργος γρηγορος σχετικος ασχετος, εδω και καμποσο καιρο τρεχει καλυτερα απ τον κιμι.Τι να λενε ολα τα αλλα.
x-treme Αύγουστος 25, 2008 #231 Αύγουστος 25, 2008 Κοιτάξτε, μόνο και μόνο που τόσο καιρό που ήταν 2ος οδηγός δεν κατάφερε ποτέ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) να φτάσει το Σούμι, προσωπικά τον θεωρώ πολύ μέτριο. Ο Χάμιλτον προφανώς και είναι οδηγάρα! Και ο Κίμι βεβαίως... Τώρα, ό,τι επιχειρήματα να πει κανείς δε στέκουν κατά τη γνώμη μου... Πάω στοίχημα πως αν κάναμε την ερώτηση: "Τι σημαίνει καλύτερος οδηγός" θα πάρουμε πάρα πολλές διαφορετικές απαντήσεις
ngt Αύγουστος 28, 2008 #232 Αύγουστος 28, 2008 Ρε παιδια ασχετο - σχετικο.Δειτε τον Σουμαχερ μικρο ! ΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ !! ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !http://www.youtube.com/watch?v=aNXVKw8kowk&feature=related
racer Σεπτέμβριος 1, 2008 #233 Σεπτέμβριος 1, 2008 :cry: :wall: http://www.msfree.gr/2936/2008-09-01/allazoun-to-Spa
racer Σεπτέμβριος 5, 2008 #236 Σεπτέμβριος 5, 2008 κwλοφαρδία ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με αέρα κοπανιστό έτρεχε
kanenas3 Σεπτέμβριος 5, 2008 #238 Σεπτέμβριος 5, 2008 Με αέρα κοπανιστό έτρεχε Γιατί δε το κάνουν και οι Force India τότε;; Σίγουρα ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες και εν μέρει οφείλεται εκεί η πρώτη θέση. Επίσης είναι δοκιμαστικά και τέλος πάντων δεν είναι κακός οδηγός, το αντίθετο μάλιστα αλλά προς τι η απορία...;
performer Σεπτέμβριος 5, 2008 Author #239 Σεπτέμβριος 5, 2008 τωρα κανουνε πλακα μαζι του το '10 ομως θα τον παρουν για τα καλα στα σοβαρα
racer Σεπτέμβριος 5, 2008 #240 Σεπτέμβριος 5, 2008 αλλά προς τι η απορία...; Απορία; Πού είδες την απορία; Όταν έχω κάποια απορία, τελειώνω την πρόταση με ερωτηματικό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.