performer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 ALONSO!!!απο το 2005 που αρχισε να περνει πρωταθληματα αρχισα να βλεπω f1.
tolis861416003225 Ιούλιος 5, 2008 #4 Ιούλιος 5, 2008 ο αλονσο ειναι μαλαγανας. δολιος. θα κανω τα παντα για να κερδισω [evil laugh on] μουα χα χα χα χα!!!! [/evil laugh off]μπλιαξ!!!!!!!!!! :tongue:στη φορμουλα πια δε μαρεσουν τα προσπερασματα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!το "προσπερασμα στα πιτ" ειναι για τους gay. βγες εξω βγαλτου τη παναγια και προσπερνα αμα μπορεις μιστερ! εγω δεν οδηγαω φορμουλα. πιθανοτατα να μη μπορω. ισως να τακανα πανω μου απο την επιταχυνση αλλα εσυ γιατι????? τι το πειρες το σουπερ λισανς? να ριχνεις γκομενες?????
pastelidis.n.s. Ιούλιος 5, 2008 #5 Ιούλιος 5, 2008 RAIKONEN ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!!
tolis861416003225 Ιούλιος 5, 2008 #6 Ιούλιος 5, 2008 δλδ? ερχεται παιδακι να του δωσει αυτογραφω και το "αεριζει"???? ή χτυπαει τον σουτιλ και βγαινει μετα απο 1000 ζορια απο τη δεραρι να πει συγνωμη μετα απο μια βδομαδα?
bluray Ιούλιος 5, 2008 #7 Ιούλιος 5, 2008 Heikki is the best!!! Hamilton ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...ΟΥΣΤ ΑΘΛΙΕ
LevelOne Ιούλιος 6, 2008 #9 Ιούλιος 6, 2008 Απο τότε που κατήργησαν τους υπερτροφοδότες και κάναν τα μονοθέσια playstation (ASP, TCS, EBDBDBDBDBD, klp) , η φόρμουλα 1 έχει τόσο ενδιαφέρον, όσο το φαιναλ φορ του κέρλινγκ.... :giveup:
cptkoulis Ιούλιος 6, 2008 #10 Ιούλιος 6, 2008 Απο την 1/5/1994 και μετα δεν υπαρχει ενας πολυ σπουδαιος οδηγος imo.Και ο αχωνευτος Γερμανος μονο ζημια εκανε στο αθλημα(αφου ΟΛΟ το κοινο ηθελε αυτον νικητη,γιατι δεν τον αφηναν να τρεχει μονος του και να κερδιζει παντα???)Μου αρεσαν καποτε οι David Coulthard(στη Williams-Renault&McLaren Mercedes),Pedro De La Rosa(Arrows),Kimi Raikkonen(Sauber) και Felipe Massa(Sauber)ΥΓ1 Τελικα ο Fisichela δεν ηταν ταλεντο και δεν θα παει στη Ferrari(10+χρονια η ιδια ιστορια...)ΥΓ2 Επρεπε να πιαστουν στα χερια ο Schumi με τον Coulthard εκεινη τη χρονια στο Βελγιο,δεν επρεπε να τους χωρισουν...ΥΓ3 Το curling ενιοτε ειναι πολυ πιο ενδιαφερων
Snips Ιούλιος 6, 2008 #11 Ιούλιος 6, 2008 Υπάρχει thread παιδιά στο off topic. Δεν χρειαζόμαστε και άλλο.
sotiris Ιούλιος 6, 2008 #12 Ιούλιος 6, 2008 Senna μέχρι το 94. Αποχή 5 χρόνια. Mika ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΙΚΑ ΖΕΙΣ ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΑΚΛΑΡΕΝ ΛΕΜΕ!!!111!!11! Πλάκα πλάκα από τότε που βγάλανε τον συμπλέκτη και βάλανε το launch control και το traction control, η formula έχασε παντελώς το ενδιαφέρον της. Τώρα τα ξαναβγάλανε νομίζω, αλλά είναι πια αργά. Από τους θεούς οδηγούς που παραδέχομαι είναι ο Villeneuve και ο Alesi, και τους δύο τους θεωρώ πολύ μεγάλες μορφές, με απίστευτο έλεγχο στο αυτοκίνητο. Ο Σουμάχερ είχε τον έλεγχο και το πνεύμα του νικητή, αλλά δεν είχε αυτό το κάτι παραπάνω. Δηλαδή μετά τον Senna ήταν λίγος. Ο Hakkinen είχε το κάτι παραπάνω αλλά όταν έβρεχε αλλάζαμε κανάλι από την αγωνία. Ο Alesi μέχρι να κάνει αλλαγή με τον συμπλέκτη τον είχαν περάσει και οι πέτρες, και ο Villeneuve όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα μάθει ότι στο γρασίδι δεν έχει grip. Ο Coulthard ήταν το απαραίτητο συνοδευτικό του Mika στην McLaren, "ανοίγει δρόμο", όπως τότε έτσι και τώρα. Μεγάλη μορφή που έχει πρωταγωνιστήσει σε επικές στούκες. Αν ο αγώνας λεγόταν Carmageddon και όχι Formula 1 θα ήταν ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής, από τα αποδυτήρια κι όλας!!! Αλλά δεν πειράζει, τα πλεονεκτήματα είναι αυτά που κοιτάμε. Ο Alonso δεν ξέρω, δεν τον έχω πολυ-δει, αλλά έχει την στόφα του μαλακισμένου. Ο Kimi είχε λίγη σοβαρότητα, αλλά νομίζω ότι δεν εξελίσσεται πολύ καλά (δλδ δεν ξέρω αν θα γίνει Mika, παρ'όλο που φαινόταν να έχει τα προσόντα). Για τον Hamilton η άποψή μου είναι δανεισμένη από τον Eddie Griffin -> "Brothers can't drive".
winters Ιούλιος 6, 2008 #13 Ιούλιος 6, 2008 Απο τότε που κατήργησαν τους υπερτροφοδότες και κάναν τα μονοθέσια playstation (ASP, TCS, EBDBDBDBDBD, klp) , η φόρμουλα 1 έχει τόσο ενδιαφέρον, όσο το φαιναλ φορ του κέρλινγκ.... :giveup: Φετος δεν υπαρχουν ηλεκτρονικα κ πλεον τι να τα κανουν τα turbo?? αφου βγαζουν 310-330 αλογα το λιτρο
bluray Ιούλιος 6, 2008 #14 Ιούλιος 6, 2008 Ο Yoko Choco να φύγει, αλλά όχι και ο Kova the best!!Ισως σημερα καταλαβες γιατι ο Κοβ. ειναι καλυτερος απο τον Χαμιλτον.Αλλωστε μιλαμε για Φινλανδο οδηγο που εκ φυσεως διαθετει στοιχεια που πολλοι αλλοι δεν τα εχουν...Δεν ειναι τυχαιο που σχεδον ολοι οι Φινλανδοι εχουν κανει ονομα στην F1 αλλα και στα WRC...
racer Ιούλιος 6, 2008 #15 Ιούλιος 6, 2008 Δηλαδή τι έκανε και ήταν καλύτερος? Ξεκίνησε 1ος και τερμάτισε 5ος. Ο Καουτόνικ ξεκίνησε 4ος και νίκησε.
bluray Ιούλιος 6, 2008 #16 Ιούλιος 6, 2008 Δηλαδή τι έκανε και ήταν καλύτερος? Ξεκίνησε 1ος και τερμάτισε 5ος. Ο Καουτόνικ ξεκίνησε 4ος και νίκησε.Ε ενταξει αν αυτο μπορεις να δεις οκ...Προσπερασεις ομως απο την εξωτερικη δεν κανουν ολοι θελει αντερα..Αληθεια ο Χαμιλτον πως τερματισε πρωτος??? Μηπως δωθηκε καμια εντολη απο τον RD??? Μηπως λεμε....????!!!! Παρα περασε ευκολα ο Λιουις...Και μην ξεχνας οτι στη Mc Laren υπαρχει 1ος και 2ος οδηγος με οτι αυτο συνεπαγεται (ασχετα αν υποστηριζουν το αντιθετο) και δυστυχως ο Heikki ειναι κακως το νουμερο 2
racer Ιούλιος 6, 2008 #17 Ιούλιος 6, 2008 Ναι, ΟΚ. Το προσπέρασμα στον 5ο γύρο ήταν πολύ gay. Αν έκανε κάτι ο Kova στους τελευταίους 15 γύρους δεν το ξέρω, έφυγα από το μαγαζί. Θα ξαναδώ τον αγώνα με σχολιασμό από Τάκαρο ()
deninho Ιούλιος 6, 2008 #18 Ιούλιος 6, 2008 Κι εσύ που ξέρεις τι δόθηκε; Στα πιτ της McLaren ήσουν? Εγώ είδα έναν Hamilton να τερματίζει με 64 δευτερόλεπτα από το δεύτερο, και 82 από τον τρίτο, ενώ ταυτόχρονα έβλεπα έναν Κοβαλάινεν να κάνει πιρουέτες, και να δυσκολεύεται να περάσει τον αχώνευτο (F. Alonso)
l2phile Ιούλιος 6, 2008 #19 Ιούλιος 6, 2008 Δεν ξέρω εσείς τι λέτε. Πάντως εγώ τον γουστάρω τον μαύρο. 1-1,5 αγώνα που είχα δει στην αρχή μου φάνηκε πολύ δύναμη. Και είναι ακόμη στα πρώτα του χρόνια στην F1
Nasos1416003258 Ιούλιος 6, 2008 #20 Ιούλιος 6, 2008 Οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια. Schummi is the best. Τελος.Οπως δεν με νοιαζει που ολοι οι rock star σνιφαρουν και μου αρεσει η μουσικη τους ετσι και δεν με νοιαζει ο χαρακτηρας των οδηγων. Δεν τους θελω για φιλους , ουτε ειναι προτυπα για μενα στο τομεα αυτο. Ειναι τελειοι σε αυτο που κανουν και για αυτο τους υποστηριζω.Πολυ απλα λοιπον τα αποτελεσματα και οι νικες και τα στατιστικα τα λενε ολα. Γιατι οι αριθμοι δεν λενε ποτε ψεματα. Δεν μπορειτε να πιστεψετε ποσο τυχεροι ειμαστε που ειδαμε τετοιον οδηγο στις δοξες του.Ο κιμι ειναι πολυ μετριος. Χωρις να εχει καταφερει τιποτα το σημαντικο στην φορμουλα αναγελει οτι θα αποσυρθει συντομα. Ειναι αυτος μεγαλος οδηγος ρε παιδια?Οσο για τον Senna πιο πολυ κερδισε το κοινο εκ χαρακτηρα πλευρας παρα αγωνιστικων επιδοσεων. Οτι κακο εχει παθει σε αγωνες το επαθε λογω πιεσης απο πισω. Πεθανε προσπαθοντας να ξεκολησει απο τον σουμαχερ...Ναι η φορμουλα εχει γινει χαλια. Αλλα ειναι αναμενομενο και δεν φταινε οι κανονισμοι. Τα μονοθεσια εχουν γινει πολυ γρηγορα διμιουργωντας τα γνωστα προβληματα αεροδυναμικης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.