Jump to content

asus striker II 790i+OCZ3N2000SR2GK

tjole7

Recommended Posts

Μια μικρη βοηθεια θελω παιδια!

Τα specs ειναι αυτα!

M/B:Asus striker II 790i

CPU:C2Q6600

Ram:OCZ3N2000SR2GK 2GB

PSU-HYPER 780W

GPU-2x8800GTS/512

Λοιπον το προβλημα που αντιμετωπιζω βασικα ειναι με τις μνημες!

Δεν ανεβενουν πανω απο 1600.Μεχρι εκει κ με τον επεξεργαστη στα 3,4 ειναι rock stable απο εκει κ πανω αρχιζουν τα bsod παγωματα κτλπ κτλπ!

Εχω ειδη ανεβασμενα τα GTLVref-0 στο +70 κ GTLVref-1 στο 56

Εδωσα παραπανω ρευμα στις μνημες 1,9 αλλα παλι τζιφος.

Πηραξα το vdimm στα 1,35 αλλα nada!

Επαιξα με linked unliked αλλα ουτε παλι!

Τα timings τα εχω βαλει χειροκινητα γιατι αλλιως βαζει οτι να νε!

Εχει καπιος καμια ιδεα τι κανω λαθος η δεν προκειτε να τις δω ποτε να πεζουν πανω απο τα 1600?

Παρεπιπτοντως δοκιμασα να ενεργοποιησω κ το sli ready memory αλλα τιποτα το pc δεν ξεκιναει ετσι,μονο σφιριζει ανεμελα κ συνεχομενα:

Υ.Γ παρατηρισα κατι,οταν το η μνημες πεζουν σε στρογγυλα νουμερα δεν το γουσταρουν καθολου.δλδ οταν ειναι ακριβως 1700 τρωμε πορτα αλλα στα 1698 κατι γινετε!

thanks in advance!

Επειδη λογο χρονου δεν τα εχω δοκιμασει για να δω πιο ειναι το πιο σταθερο BIOS για την μιτρικη μας...

Μηπως μπορει καποιος να αναφερει εμπειριες αι πια εκδοση να φλασαρουμε ??

2040 με χαλαρά timings εχουν παίξει οι Patriot 1866 που είχα, με το 0711 (νομιζω) και με το 0801...

Οι CellShock που εχω τώρα παίζουν σταθερα 1800 με 7-6-5-15-1Τ

Μην εντοπίζεις τα όποια προβλήματα που έχεις, στην μητρική. Μπορεί να φταίνε και οι μνήμες. Προσωπικά δυο σετάκια απο αυτες που έχεις δεν κατάφερα ποτε να τις πάιξω πανω απο 1850.

Συμφονω απολυτα μαζι σου.Κ εμενα η σκεψη μου στο σετ της ocz εχει παει απο αρχη!

Δεν μπορω να καταλαβω τι με επιασε κ τις πηρα !!!

Ποιες CellShock φορας πανω τωρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.