Jump to content

Μουλαρωνει το pc χωρις λογο.

Strategos

Recommended Posts

Λοιπον το δευτερο pc AMD Opteron 165@2.7ghz//XFX 7950GT//DFI LanParty Ultra-D//2X1GB OCZ PC4000 3-3-3-7 @245mhz//Raptor 36g & IDE Maxtor 80+20gb//CM WaveMaster//Tagan 580w εδω και μια βδομαδα μου κανει κατι κουλα στην αρχη εκει που εβλεπα video freezαρε και ετρωγε restart, βλεπω θερμοκρασιες μια χαρα οποτε παω στο bios και τα βαζω ολα default μετα απο λιγο παλι μου το εκανε. εντομεταξι αρχησε και οταν παταγα ρεσταρτ η εκλεινα το pc και πηγαινα να το ανοιξω δεν επαιρνε μπρος δλδ αναβαν τα λαμπακια γυρναγαν οι ανεμιστηρες αλλα δεν αναβε η οθονη και δεν ποσταρε το pc εβγαζα το pc απο την μπριζα 5 λεπτα μετα το εβαζα μπρος επαιρνε αλλα ετρωγα κατι μπλε οθονες οποτε κανω φορματ και βαζω σε αλλο δισκο. σταματαει τις μπλε οθονες αλλα και τα προβλημα που δεν επαιρνε μπρος αλλα μετα απο 1-2 μερες εκει που φορτονε τα windows παλι μπλε οθονη και παλι τα ιδια.

Επειδη δεν εχω αλλο τροφοδοτικο και μητρικη να δοκιμασω τι απο τα 2 λετε να ειναι; γιατι θα πρεπει να τα αγορασω και για να μην παω 50% να πληρωσω και τα 2 ακουω γνωμες

Ευχαριστω.

οι μνημες ειναι κατι ευκολο την καρτα την ειχα μεχρι προχτες στο αλλο pc δεν μου εκανε νερα και τις εβαλα και φανακι διπλα μπορει οι μνημες ή η καρτα να μην αφηνουν το pc να παρει μπρος; στα λαμπακια τις μητρικης οταν κολαει βλεπω να κολαει στο detect ram ή στο system start up. Δλδ ή αναβει το πρωτο κοκκινο λαμπακι ή τα 3 πρωτα.

edit: Ενα στοιχειο που θελω να ξαναπω ειναι οτι αν το pc δεν κανει start up και 10 μερες να το αφησω κλειστο αν δεν το βγαλω τελειως απο την μπριζα 5 λεπτα δεν παιρνει

λοιπον με τον φιλο μου ανακαλυψαμε στο θεμα boot οταν εχω ενα δισκο μεσα κανει κανονικα αν εχω 2 τοτε δεν παιρνει μπρος οποτε τροφοδοτικο θα ειναι.

για πειτε μου καμια ιδεα για τροφοδοτικο modular <550w και κατω απο 55ε καμια ιδεα.

βασικα βρηκα κατι τροφοδοτικα αλλα μπηκα στην σελιδα πχ του thermaltake tr2 με το cable managment λεει μεσα οτι εχει 24pin +12v αλλα το αλλο το 4πινο που δινει 5/12v δεν βλεπω να το λεει, στο tagan που εχω εχει καλωδιο για αυτο. σε αυτα εκει δεν βλεπω να εχει μηπως θελει απλο molex;

το σημειωσα με γαλαζιο μπας και μου πειτε τι θελει

lq70s89n6kyz3716eb24.jpg

Οσο καταλαβα καλα ρωτας αν πρεπει να δωσεις ρευμα στο μπλε?

Αν ναι κανονικα πρεπει να δωσεις και ενα απλο molex κανει την δουλεια.

Οπως επισης και το τριπινο διπλα στο pciex4.

Ασχετο τοσο καιρο δεν εχεις συνδεσει εκει ρευμα?

Btw στην δικια μου επειδη ειχα ενα παλιο τροφοδοτικο και δεν ηταν 24πινο

συνδεα μονο τα 20( τα +4 δεν υπηρχαν) και ουτε το molex και το τριπινο και ανοιγε κανονικα. :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.