Mama Africa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 καλησπεραεχω το εξης προβλημα..δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο απο το ιντερνετ..χρησιμοποιω FF και εχω δοκιμασει αρκετες σελιδες ραδιοφωνων αλλα πραγματικα μουγκαμαρα!!υποψιαζομαι οτι ειναι καποια ρυθμιση στο ρουτερ..αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και εχει ορεξη να βοηθησει ας ποσταρει καμια ιδεα!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 εμενα λειψο πλαγκ ιν του φφ μου μυριζει..Τον 3 εχεις?Παραπονειται πολυς κοσμος για τα μπαγκς του...Δοκιμασε να ακουσεις με ΙΕ η με VLC και ριπορτ μπακ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Ιούλιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε TsakonasΌντως τον 3 ειχα..τον εκανα απεγκατάσταση και έβαλα παλιότερη έκδοση και συγκεκριμένα την εκδοση 2.0.0.3 που είχα παλιά και δούλευε ρολόι..Πάραυτα το πρόβλημα παραμένει..Εντέλει δοκιμασα με IE , Οπερα 9.23 και Netscape Navigator 9.0b3 αλλά φαίνεται έχει μουλαρώσει!Κάποια αλλη ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιούλιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Οποιοδήποτε online radio? Μήπως όντως είναι το plugin του media player και δε παίζει?Για βάλε αυτό για σιγουριά και ξαναδοκίμασε.http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Ιούλιος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Αγαπητέ johnson εχω δοκιμασει αρκετα ονλαιν ραδιοφωνα αλλα σε κανενα δεν ειδα προκοπη ουτε μετα απο την συμβουλη σου..εκει που λεει "ετοιμαζεται" πεταει μετα ενα μηνυμα "Done" και δεν ακουγεται τιποτα..Δεν κανει buffer..Δεν ξερω τι να πω..γι αυτο υποψιαζομαι καμια ρυθμιση στο ρουτερ..αν και στην αρχη επαιζε μια χαρα..και δεν εχω πειραξει τιποτα στο ρουτερ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Για να μην ψάχνεσαι άδικα δεν είναι θέμα ρύθμισης στο router. Τον browser και τον media player να κοιτάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Ιούλιος 6, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 Κάτι πιο συγκεκριμένο?σχετικά με τον browser πχ.είναι καποια στανταρ ρύθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Όχι κάτι συγκεκριμένο, εγώ συνήθως κάνω κλικ πάνω στο link και ανοίγει στον player της προτίμησής μου. Κοίτα αν οι καταλήξεις που έχουν τα radio-streams (.pls) είναι αντιστοιχισμένες στον player σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.