Jump to content

Linksys WAG200 πρόβλημα net-ραδιοφώνου

Mama Africa

Recommended Posts

καλησπερα

εχω το εξης προβλημα..

δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο απο το ιντερνετ..χρησιμοποιω FF και εχω δοκιμασει αρκετες σελιδες ραδιοφωνων αλλα πραγματικα μουγκαμαρα!!υποψιαζομαι οτι ειναι καποια ρυθμιση στο ρουτερ..

αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και εχει ορεξη να βοηθησει ας ποσταρει καμια ιδεα!

Ευχαριστω

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε Tsakonas

Όντως τον 3 ειχα..τον εκανα απεγκατάσταση και έβαλα παλιότερη έκδοση και συγκεκριμένα την εκδοση 2.0.0.3 που είχα παλιά και δούλευε ρολόι..

Πάραυτα το πρόβλημα παραμένει..

Εντέλει δοκιμασα με IE , Οπερα 9.23 και Netscape Navigator 9.0b3 αλλά φαίνεται έχει μουλαρώσει!

Κάποια αλλη ιδέα?

Αγαπητέ johnson εχω δοκιμασει αρκετα ονλαιν ραδιοφωνα αλλα σε κανενα δεν ειδα προκοπη ουτε μετα απο την συμβουλη σου..εκει που λεει "ετοιμαζεται" πεταει μετα ενα μηνυμα "Done" και δεν ακουγεται τιποτα..

Δεν κανει buffer..

Δεν ξερω τι να πω..γι αυτο υποψιαζομαι καμια ρυθμιση στο ρουτερ..αν και στην αρχη επαιζε μια χαρα..και δεν εχω πειραξει τιποτα στο ρουτερ..

Όχι κάτι συγκεκριμένο, εγώ συνήθως κάνω κλικ πάνω στο link και ανοίγει στον player της προτίμησής μου. Κοίτα αν οι καταλήξεις που έχουν τα radio-streams (.pls) είναι αντιστοιχισμένες στον player σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.