Jump to content

Mini παρουσίαση "Cyber Snipa Gamepad v.2"

hurin

Recommended Posts

Πριν λίγο καιρό είχα δει βιντεο-παρουσίαση στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=URoU_um2244 του συγκεκριμένου χειριστηρίου και μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Τα παιχνίδια και ειδικά τα FPS απαιτούν την χρήση μεγάλου αριθμού κουμπιών, πράγμα που με δυσκόλευε.

Ας ξεκινήσουμε την παρουσίαση.

Το gamepad μέσα στο κουτί του :

1kouti1.jpg

2kouti2.jpg

Εκτός κουτιού με τις λιτές οδηγίες χρήσης :

3periexomena.jpg

4kontini.jpg

Όπως βλέπετε, έχει αρκετά κουμπιά, 37 στον αριθμό, τα οποία αντιστοιχούν στα κουμπιά του πληκτρολογίου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που χρησιμοποιούνται στα games. Προσέξτε το σχήμα των κουμπιών q,w,e,a,s,d τα οποία στα FPS κινούν τον χαρακτήρα. Είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μην μπερδεύεται ο χρήστης, κάτι πολύ συχνό όταν χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο.

Οι διαστάσεις του είναι 23χ15,5χ2,2 εκατοστά και το μήκος του καλωδίου φτάνει τα 2 μέτρα.

Η εγκατάσταση γίνεται μέσω usb και είναι απλή καθώς είναι plun'n'play και δεν χρειάζεται drivers.

Μεταξύ των κουμπιών F2 και F3 έχει μικρό μπλε led λειτουργίας :

5vradi.jpg

Διαθέτει και φωτισμό με μπλε ledάκια για βραδινές καταστάσεις, πολύ όμορφο οπτικά :

6vradi.jpg

Εδώ παρέα με το g7 μου :

7dueto.jpg

Μετά από εξαντλητικό testing σε Crysis και Assassins Creed έχει αποδείξει την αξία του και θεωρώ ότι είναι καλή αγορά.

κάποτε σκεφτόμουνα να το πάρω και εγώ αλλά δεν μπορούσα να το κουβαλάω στο κάθε νετ μαζί μου οπότε ακυρώθηκε η αγορά του

είχα ακούσει καλά σχόλια αν και λίγο περίεργος ο σχεδιασμός του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.