Jump to content



4870 Πρόβλημα


Topdim2

Recommended Posts

Pavou ισως εχω να χασω, γιατι απο οτι ειδα το νεο BIOS 0505, σε καποιους εχει κανει προβληματα με τις μνημες και την CPU και λογο οτι λενε ακομα δεν μπορεις να γυρισεις στο παλιο, λεω να μην το ρισκαρο

Link to comment
Share on other sites

Ξανά, έχω κάνει.

Ένα παιδί στο forum της ASUS, μου είπε να αλλάξω τα εξής στο motherboard, για περισσότερη σταθερότητα και καλά

NB v = 1.40

SB v = 1.15

SB 1.5v = 1.60

Όπως επίσης να αλλάξω την ταχύτητα από το από το ανεμιστιρι της 4870, για να την ψυχει καλύτερα, με ΒΙΟΣ update.

Στέκουν ή μου λέει βλακείες. Δηλαδή παίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα με την 4870 και θέλει περισσότερη ψύξη, ώστε να μου κολλάει στα games?

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται ναι έχεις πρόβλημα , δοκίμασε να δώσεις λίγο ρεύμα παραπάνω να δεις πως θα πάνε και τέλος νομίζω πως είναι καλύτερα να κάνεις ένα topic στο κατάλληλο μέρος και όχι εδώ που είναι για την 3870 περισσότερος κόσμος θα σε βοηθήσει ;)

Link to comment
Share on other sites

Παιδία τι ***** παίζει δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους. Πριν από λίγο, έτρεξα ξανά το COD4 (έχω αλλάξει τις μνήμες με καινούργιες ίδιες, τις εχω στα 1.8V) και ενώ έπαιζα στην αρχή κανονικά το training mode και την πρώτη πίστα στο πλοίο, μετά όταν πήγε να φορτώσει την επομένη αποστολή κόλλησε πάλι, μαμω την που***να μου!!!

WTF!!!

Φίλε pavou, που εννοεις, γιατι εδω απο οτι ξερω ειναι για τις καρτες γραφικων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.