Magnus Φεβρουάριος 18, 2010 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Θα το τσεκάρω πάλι αυτό με το ρευμα αλλά νομίζω οτι δεν με αφήνει να αλλάξω το ρεύμα το msi afterburner. Επι την ευκαιρία παιδιά οσοι γνωρίζεται τι παίζει με το core voltage στις 4870 και αν μπορεί να αλλάξει δώστε μας καμιά πληροφορία μπας και ξετινάξουμε την καρτούλα :p Ειναι και ευκαιρία να ανανεώσουμε το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Φεβρουάριος 21, 2010 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 850 core 1100 mem @1.74v και φαν στο 40% για καθε μερα καλα ειναι? Ερωτηση.Μετα απο μεταβαση στους καταλυστ 10.2 η καρτα βαραει αρτιφακτς παντου με αυτα τα σεττινγκς.Στεκει η εικασια μου? Θα το τσεκάρω πάλι αυτό με το ρευμα αλλά νομίζω οτι δεν με αφήνει να αλλάξω το ρεύμα το msi afterburner.Επι την ευκαιρία παιδιά οσοι γνωρίζεται τι παίζει με το core voltage στις 4870 και αν μπορεί να αλλάξει δώστε μας καμιά πληροφορία μπας και ξετινάξουμε την καρτούλα :p Ειναι και ευκαιρία να ανανεώσουμε το thread. Πλεον δεν με αφηνει ουτε εμενα.......:wall: Ρε παιδια οι γνωριζωντες πως στο καλο εγινε αυτο?Το μηχανημα ηταν φουλ σταθερο και τωρα ετσι απλα δεν δινει ρευμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Μάρτιος 2, 2010 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Κανενας δεν γνωριζει για ποιο λογο μπορει να κλειδωσει το ρευμα και τι μπορω να κανω?:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάρτιος 2, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Ερωτηση.Μετα απο μεταβαση στους καταλυστ 10.2 η καρτα βαραει αρτιφακτς παντου με αυτα τα σεττινγκς.Στεκει η εικασια μου?Πλεον δεν με αφηνει ουτε εμενα.......:wall: Ρε παιδια οι γνωριζωντες πως στο καλο εγινε αυτο?Το μηχανημα ηταν φουλ σταθερο και τωρα ετσι απλα δεν δινει ρευμα.... Το ότι ΗΤΑΝ σταθερό, δε σημαίνει ότι θα έμενε και για πάντα - σε κλοκαρισμένα settings. Οι ανοχές του κλοκαρισμένου συστήματος μειώνονται γενικά. Το πότε είναι θέμα κομματιού που έχεις πέσει, ψύξης, χρονικού διαστήματος που εφαρμόζεις το κλοκάρισμα και γενικά του πόσο το έχεις παρακάνει. Είναι συχνό φαινόμενο δηλαδή το hardware κάποια στιγμή να σταματήσει να την παλεύει με το ευγενές σπορ του oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Μάρτιος 2, 2010 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Οχι δεν καταλαβες .Σταματησε να δινει ρευμα μεσα απο το afterburner msi απλα δεν ανεβαινει το ρευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάρτιος 2, 2010 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Δηλαδή μένει σταθερή η ένδειξη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Μάρτιος 2, 2010 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Δηλαδή μένει σταθερή η ένδειξη ;Ναι απλα δεν αλλαζει.Οσο ειχα τους 10.1 δεν ειχα προβλημα απο την στιγμη που εβαλα τους 10.2 κλειδωσε και γυρισα πισω στους πρωτους αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάρτιος 3, 2010 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Μάλλον χρειάζεσαι driver cleaner, και αφού εφαρμόσεις διεξοδικά τη σχετική διαδικασία, να εγκαταστήσεις παλιότερη έκδοση catalyst. Όταν "πετάς τους drivers από πάνω" και πρόκειται για παλιότερη έκδοση, δε γίνεται σωστά το πισωγύρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Μάρτιος 3, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Μάλλον χρειάζεσαι driver cleaner, και αφού εφαρμόσεις διεξοδικά τη σχετική διαδικασία, να εγκαταστήσεις παλιότερη έκδοση catalyst. Όταν "πετάς τους drivers από πάνω" και πρόκειται για παλιότερη έκδοση, δε γίνεται σωστά το πισωγύρισμα.Το εκανα με το driver sweeper αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το ιδανικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάρτιος 3, 2010 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Το ίδιο και με 4850, δεν μπορώ να πειράξω το ρεύμα... με msi afterburner πάντα... πείραξα το unofficialoverclock από 0 σε 1 και πάλι τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάρτιος 6, 2010 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Μάλλον ο driver είναι. Ανά κάποιες εκδόσεις, αλλάζουν τον τρόπο που ελέγχει ο driver τα κλόκια και δε δουλεύουν τα παλιά oc tools. Πρέπει ή να βρεις τρόπο να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση driver, χωρίς κατάλοιπα του καινούριου, ή να περιμένεις να βγει νέα έκδοση του msi afterburner, που θα υποστηρίζει τους νέους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk17 Νοέμβριος 3, 2011 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Μια ερωτηση ρε παιδια,εκανα overclocking μεσω του bios. Το gpuz δειχνει κανονικα τις συχνοτητες που εβαλα στην πρωτη σελιδα.Στο sensors δειχνει τις στανταρ συχνοτητες το ιδιο και στο catalyst control center.Υπαρχει εξηγηση?Την εσπρωξα σε 850 και 1100 με 1.28ρευμα κι ολα αυτα λογω battlefield3.Ξερω πως ειναι παλια η καρτα αλλα δεν ειμαι και φανατικος gamer.Να προσθεσω πως υπαρχει υδροψυξη και η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 30.Τo θεμα μου ειναι γιατι δεν φαινονται οι συχνοτητες εφοσον πειραξα το bios και δεν εχω κανει καποιο λαθος.Χρησιμοποιησα RBE και atiwinflash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 3, 2011 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 τις "στανταρ"θερμοκρασιες τις βλεπεις idle??Bαλε ενα furmark για 1-2 sec να δεις αν θα ανεβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk17 Νοέμβριος 3, 2011 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Στο furmark δειχνει πως ειναι 850 - 1100 οσο τα χω βαλει δηλαδη.Η θερμοκρασια παει 40.Το θεμα ειναι πως στο benchmark ειτε εχω το bios σε στανταρ ρυθμισεις δλδ 750-900 ειτε σε 850-1100 τα ιδια νουμερα μου βγαζει.Στο 720p αν θυμαμαι καλα καπου στο 1230.Κατι δεν παει καλα.Μηπως τελικα το atiwinflash απλα ξεγελαει καποια προγραματα που διαβαζουν τους χρονισμους της καρτας και δεν τους αλαζει πραγματικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk17 Νοέμβριος 3, 2011 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Παιδες εβγαλα ακρη.Μονο μεσα απο dos γινεται δουλεια τουλαχιστο για μενα.Αλαξα το bios εδωσα και ρευματακι και μετα επαιξα με catalystcontrolcenter.Προς το παρον απο 1200fr στο furmark πηγα 1400 με 850-1050.Atiwinflash:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.