Jump to content

Recommended Posts

Πόσα pc έχεις σπίτι;:happy2:

2 έχω, MX5000 για το μεγάλο και το S510 για το μικρό.

Το MX3200 πήγε στης κοπέλας μου :)

(edited)

Έχω το δίδυμο Reclusa & Habu όπως αρκετοί εδώ μέσα και έχω να πω πως πραγματικά απ'τα πιο αξιόλογα σετάκια. Αν αναλογιστώ πως το πήρα 49 Rec & 19 Habu = 68 ευρώ μόνο, το κατατάσει αμέσως στην καλύτερη επιλογή και φυσικά, όχι αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδια.

Για το μόνο σετάκι το οποίο θα θυσίαζα το δικό μου είναι : Razer Lycosa & Razer Mamba. Πραγματικά μου τρέχουν τα σάλια και θα προχωρήσω μόλις βρω μια μικρή αφορμή συν κάποια καλούτσικη προσφορά όπως πχ βρήκα το Habu 19 ευρώ. Ακόμα και στο ταμείο όταν πήγα, πίστευα πως κάποιο λάθος κρύβονταν [...]

Έγινε επεξεργασία από NikMark

Είναι πολύ ποιοτικό πληκτρολόγιο.Το έχει ένας φίλος.Τα πλήκτρα είναι λεπτά σχεδόν σαν laptop :T:

(edited)

πανευτηχης κατοχος ενος mx518 και ενος g11 ... (δεξια οι αληθινες αριστερα οι καθαρες)

post-7242-1416073826,4269_thumb.jpg

post-7242-1416073826,5578_thumb.jpg

post-7242-1416073826,725_thumb.jpg

post-7242-1416073826,865_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από patrik

Εγώ δεν ξέρω γιατί,σε fps game δεν βρήκα ποτέ χρήση για αυτά.Μόνο binds για μερικά κουμπιά στην console...

βασικα εγω τα εχω ως εξης κ με εχουν βολεψει

G7 -> Ctrl+c

G8->Ctrl+x

G9->Ctrl+v

G11->Ctrl+t

G16->Ctrl

G13->Ctrl+a

G1 ->Esc

Απο κει κ περα δε τα εχω χρησιμοποιησει σε games μεχρι στιγμης... Αλλα για μεσα στα windows browsing κτλ τα σπαν.

Εγώ πάλι είμαι ένας μη-ευτυχής ιδιοκτήτης ενός G15v1 και Razer Habu.Το G15 είναι άστα να πάνε στο γράψιμο και με βλέπω να πηγαίνω σε κάνα illuminated όταν τα παίξει...