Jump to content

Recommended Posts

πήρα κι αυτό το μαραφέτι από φίλο σε άλλο forum.

πραγματικά είναι πολύ καλύτερο από όσο περίμενα.

post-9809-1416074762,7722_thumb.jpg

Logitech Wave Corded Keyboard & Logitech G5 Mouse (ωραιος και βολικός συνδιασμός για πολλές ώρες gaming αν και το πληκτρολογιο δεν ειναι gaming)

+ Razer Sphex απίστευτο mousepad!

post-17242-1416074786,7438_thumb.jpg

apostolis159 έγραψε:
Razer Sphex απίστευτο mousepad!

Πριν λιγες μερες το τσιμπησα και το λατρεψα. Ουτε καν καταλαβαινεις οτι υπαρχει!!

Evan έγραψε:
Πριν λιγες μερες το τσιμπησα και το λατρεψα. Ουτε καν καταλαβαινεις οτι υπαρχει!!

Για αυτόν ακριβως το λόγο ειναι απίστευτο! Άσε που το ποντίκι πετάει εκει πάνω(με την καλή έννοια)!:dance3:

Αν και τώρα τελευταία αρχίζει να ξεκολάει, οπότε λέω να παρω ακόμα ένα!

apostolis159 έγραψε:
Για αυτόν ακριβως το λόγο ειναι απίστευτο! Άσε που το ποντίκι πετάει εκει πάνω(με την καλή έννοια)!:dance3:

Αν και τώρα τελευταία αρχίζει να ξεκολάει, οπότε λέω να παρω ακόμα ένα!

φιλε ειναι ολα τα λεφτα αυτο το mousepad λικε λικε λικε λικε λικε λικε ..... και παει λεγοντας :dance3::dance3::dance3:

Παρολο που ειναι φτηνο,οντως ειναι αψογο.Με βολευει καλυτερα απο αλλα πιο ακριβα και πιο χοντρα...

Ενα με το γραφειο ! :T: (τωρα εχει γεμισει μπλανγκο και βρωμιες βεβαια....το ιδιο θα ξαναπαρω)

Hydra έγραψε:
Παρολο που ειναι φτηνο,οντως ειναι αψογο.Με βολευει καλυτερα απο αλλα πιο ακριβα και πιο χοντρα...

Ενα με το γραφειο ! :T: (τωρα εχει γεμισει μπλανγκο και βρωμιες βεβαια....το ιδιο θα ξαναπαρω)

Κάποθ στη σελιδα τους ειχα δει οτι πλενεται η κάτι τετοιο, αλλα φοβάμαι μήπως δεν κολλαει μετα η μήπως χαλάσει... Εχει κανεις κάτι υπ' οψην του για αυτο το θέμα?

(και εγω ιδιο θα πάρω! :dance3:)

• Like 1

Συγνώμη ρε παιδια,που ρωτάω αντι να δειξω foto αλλα με εχει φαει η περιεργια,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ μπορω να βρω το logitech g15 εχω δει που το εχετε αρκετοι,και λεω μονο εγω δεν μπορω να το βρω καπου?:wall:τελος θα προτιμουσα να ειναι καποιο αξιοπιστο μαγαζι:thank_you2:

Δεν το πήρανε τώρα (δεν έχω G15), πρέπει να ψάξεις λιγάκι για να το βρεις, είναι πιο παλιό μοντέλο.

thanoolhs έγραψε:
Οριστε!!

Logitech G15 Gaming Keyboard "refresh Edition"

εχω αγοράσει αρκετες φορες χωρις κανενα προβλημα:T:

Σε ευχαριστω φιλε thanoolhs,καλο φενεται αυτο το μαγαζακι,κατι τελευταιο επειδη δεν εχω πιστωτικη,μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη? εωαξα στο site αλλα δεν λεει κατι για πληρωμες:thank_you2:

iNDEST έγραψε:
Σε ευχαριστω φιλε thanoolhs,καλο φενεται αυτο το μαγαζακι,κατι τελευταιο επειδη δεν εχω πιστωτικη,μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη? εωαξα στο site αλλα δεν λεει κατι για πληρωμες:thank_you2:

με αντικαταβολη πληρωνω παντα!!

μολις πας να πληρωσεις σου λεει...:)

• Like 1

Παιδες,μια γνωμη :logitech g15 v2 η logitech g110 ??? δεν μπορω να διαλεξω,γιατι και τα 2 μου αρεσουν..:dance3: