Tsakonas Ιούλιος 5, 2008 #41 Ιούλιος 5, 2008 :wall::wall::wall: ....Επειδη το πλαισιο δηλ πλερωσε τους φορους που του αναλογουν ,ο παρεμπορος δεν φοροδιεφυγε?Το κερδος του δεν φανηκε πουθενα αρα και δεν φορολογειται για αυτο(τωρα βεβαια κινδυνευει να εκτραπει το θεμα σε αφορολογητο οριο εισοδηματος για φυσικα προσωπα)..Ουτε το οτι καποιοι εχουν αγορασει μια φορα καπου καπως καποτε χωρις αποδειξει μειωνει τον παρανομο χαρακτηρα της πραξης.Ουτε το οτι δεν σκοτωσε κανεναν.Παρανομο ενα εγκλημα,παρανομο και το παρκαρισμα σε πεζοδρομιο πχ... Αυτο το "παραθυρακι του νομου" που επιτρεπει το εν λογω παρεμποριο απορω να μαθω κι εγω ποιο ειναι.Γιατι πολυ απλα ,ολες οι κερδοσκοπικες αγοραπωλησιες απαιτουν αποδειξη και ο κανονας αυτος εχει ελαχιστες και συγκεκριμενες εξαιρεσεις(περιπτερο πχ),πηριοντ! Ειναι λαθος να συγχεουμε τους πωλητες του ebay με τους εν λογω..Στο θεμα του e-bay τιθεται(και) θεμα δικαιοδοσιας κρατους και παει πολυ μακρια το πραγμα . Απο την στιγμη που επεμβαινουν ετσι στην αγορα και εκμεταλλευονται με τετοιο τροπο(ο οποιος καταληγει στις παρανομες πραξεις) τις ευκαιριες δεν βρισκω τιποτα το κακο στην αστυνομευση τους.Ισως ετσι και ο λαμπιτης η πχ καποιος αλλος φορουμιτης καταλαβει τι σημασια εχει αυτη η ενεργεια τους και δεν αγορασει απο αυτους...Δηλαδη τοοοσο χαζοι ειναι αυτοι οι ξενοι που σε παρομοιες προσφορες βαζουν περιορισμο "1 κομματι ανα πελατη"?Δεν νομιζω...
cabdik Ιούλιος 5, 2008 #42 Ιούλιος 5, 2008 Απλά αποτελούμε μικρόκοσμο της κοινωνίας παραέξωΟι εν λόγω "κύριοι" είναι συχνό φαινόμενο και ουδεμία σχέση έχουν με το χώρο , ασχέτως αν υποστηρίζουν με πάθος το αντίθετοδυστυχως φιλε μου, εδω θα διαφωνησω λιγο μαζι σου. εφ'οσον αποτελουμε "μικροκοσμο της κοινωνιας παραεξω", τοτε πρεπει να παραδεχτουμε και το γεγονος οτι και εδω μεσα, δυστυχως επαναλαμβανω, θα υπαρχουν και τετοια ατομα με ελλειψη ηθικης. το ουδεμια σχεση με το χωρο, ναι, πολυ θα το θελαμε, αλλα καμμια ειδους κοινωνια δεν ειναι μονο αγιοι. ουτε καν οι παπαδες!! και ειδικα σε φορουμ στο ιντερνετ, που δεν ξερει ο ενας τον αλλον, ειναι ακομα χειροτερα. σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
iced1416003254 Ιούλιος 5, 2008 #43 Ιούλιος 5, 2008 Καλα ολοι το παιζετε ηθικοι, να κανουμε ομως κουβεντουλα θα σου πω εγω που θα παει η ηθικη... Ολοι αυτοι που μιλατε ειναι κανενας πχ δημοσιος υπαλληλος, υδραυλικος, κανει τπτ ιδιαιτερα? H που σαν site υπαρχου υποφορα που βγαινουν σκορς απο ατομα που εχουν κανει γυρα ενα σωρο μνημες-cpu-.... Ναι μιλαω για scores hwbot κτλ. Μην κατσω να ψαξω ποστ που φαινεται καθαρα, εδωσα αυτο εκει μετα αλλου κτλ κτλ Η ηθηκη σας μαρανεΑς μην πιασουμε το θεμα με engineering samples ή samples γενικοτερα που πωλουνται και ουσιαστικα ηταν τσαμπα. Ο perp με το θεμα καβατζα με καλυψε απολυτα, πολυ φιλοσοφημενος γενικοτεραΕπισης ΒΑΝ? Τι ban ρε παιδια? Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.. Ο αγοραστης πρεπει οπωσδηποτε να προσεχει τι αγοραζει και ποσο. Το καθε παιδι που πηρε 1-3-5-10 εχει το ρισκο για την πραξη του.Το πλαισιο αν παω τωρα θα μου δωσει μια καρτα σε χαμηλη τιμη? GT GTS κτλ? Αν ναι ας παει οποιος θελει πλαισιο να αγορασει. Αν οχι θα αγορασει κανοντας και κανα μικρο παζαρι στα παιδια και θα εχει και κερδος σε σχεση με αλλα μαγαζια που θα τις εδιναν 130+ Εγω ηδη προτεινα σε φιλο μηπως του κλεισω καμια απο εδω αν δεν εχει το πλαισιοΕτσι οπως το πατε σε λιγο θα μυνησετε το πλαισιο επειδη εδωσε σε αυτους ευκαιρια να κανου οτι κανουνΗρεμηστε λιγο
MADKiller7 Ιούλιος 5, 2008 #44 Ιούλιος 5, 2008 To oτι τριγυρνανε μνημες και ES για να γινουν σκορ στο hwbot δεν ειναι θεμα ηθικης,απ την στιγμη που δεν κανεις κακο σε καποιον αλλο με τον τροπο που κανει το θεμα που συζητιεται.Το πολυ πολυ να χασεις.Να παρει καποιος 10 καρτες επειδη εχει μαγαζι και θελει να τις πουλησεις εδω και εκει και να βγαλει 15-20 ευρω απο την καθε μια σεβαστο επειδη ειναι επιχηρηματιας,αλλα να παει να παρει 10 καρτες επειδη το εχει κανει "δουλεια" να τις πουλαει σε φορουμ λες και ολοι τρωνε κουτοχορτο (αλλο μεταχ πραγματα και αλλο ξεπουλαω αχρησιμοποιητες 10 3850,να τις παστωσει ηθελε) ενω καποιος περιμενε μια τετοια προσφορα για να παρει 2η VGA η να αναβαθμιση την παλια του.Ειναι καγκουρια,ηθικα ειναι λαθος,οτι και να λεμε θα πει οτι ειμαστε υπερβολικοι,ποιοι ειμαστε εμεις που τον κρινουμε,με ποιο δικαιωμα ολα αυτα,οτι το κανουν και αλλοι,αν τυχει σε μια περιπτωση και του κανει το ιδιο καποιος αλλος τοτε θα καταλαβει τι εκανε.Το ban(ακι) χρειαζοταν,γιατι κανει bam αυτο που κανουν και οι αγγελιες σε φορουμ δεν ειναι για το δικο τους σκεπτικο.Μου θυμισε μια περιπτωση,ζητουσα K6-3 εδω και στο e-market και μου στελνει καποιος email,για εναν Κ6-2+ 475 κλπ,ο ηλιθιος εκανε αντιγραφη μια αγγελια απο το ebay και την εγραψε στο ελληνικα,Την αγγελια την ειχα δει και εγω 17$ cpu+8$ μεταφορικα,και μου λεει στον δινω ΜΟΝΟ 45 ευρω και μεταφορικα δικα του,ιδια περιπτωση με τον απο πανω,τυπικος μεσαζοντας εκμεταλευτης.Του εκανα μια "φιλοσοφικη" συζητηση περι κλεψιας και κοροιδιας.ΥΓ.Γμτ,ηθελα να παρω 2 3850 για να στησω CF που το εχω αποθημενο,ευκαιρια ηταν,αλλα τι να πω,τι να πω?
kanenas3 Ιούλιος 5, 2008 #45 Ιούλιος 5, 2008 Κάτσε ρε Tsakonas...αν αρχίσουμε να διαχωρίζουμε τα πάντα στο τέλος μπορούμε να βγάλουμε ότι συμπέρασμα θέλουμε! Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν άτομα που κάνουν καθημερινά το ίδιο πράγμα στο eBay και σε άλλα σχετικά sites και δεν ενοχλούνε κανέναν! Αντίθετα μάλιστα θεωρούνται από όλους πολύ χρήσιμα καθώς μπορείς να αγοράσεις σχεδόν τα πάντα σε χαμηλές τιμές. Αν δεν νοιάζονται οι κυβερνήσεις που χάνουν χρήματα...εμείς που κερδίζουμε από αυτό γιατί πρέπει να τρωγόμαστε...;;; Η διαφοροποίηση που λες ισχύει στο κομμάτι του ότι εδώ είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ και όχι ένα φόρουμ αγγελιών. Με το σκεπτικό αυτό προφανώς τα συγκεκριμένα άτομα τιμωρήθηκαν. Τιμωρήθηκαν όχι γιατί έκαναν κάτι παράνομο (νομικά) αλλά γιατί έκαναν κάτι ενάντια στο σκοπό του συγκεκριμένου φόρουμ που αφορούσε στην ουσία το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης, το αντί να το ανακοινώσουν πήγαν και το εκμεταλλεύθηκαν για να κερδίσουν. Επίσης αυτά που λέτε ότι στο εξωτερικό δίνουν αυστηρά ένα κομμάτι...πραγματικά στην Αγγλία τουλάχιστον δε το είδα ποτέ! Το αντίθετο μάλιστα. Πολλές φορές κατέβαινε ένας από την παρέα και γυρνούσε με 10 ίδια πράγματα που ήταν σε τρελή προσφορά όπου τα μοιραζόμασταν... Στην τελική το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο να ξεστοκάρει ήθελε και όχι να συμβάλει στο να γίνει η Ελλάδα ο παράδεισος!
jpavly Ιούλιος 5, 2008 #46 Ιούλιος 5, 2008 iced το έχεις χάσει το θέμα. Πρώτον αφού νομίζεις ότι τα ES είναι τσάμπα, be my guest και πάρε κι εσύ ένα. Α δεν μπορείς; Ε τότε μάλλον θα είναι επειδή πρέπει να κάνεις αρκετή δουλειά για να πάρεις ES.. και αν θα τα πουλησεις μετά, δεν θα τα πουλήσεις retail, αλλά πολύ κάτω και θα γουστάρουν και οι δύο. Το ES δεν το παίρνει ο καθένας, ενώ τις κάρτες θα μπορούσε όποιος ήθελε να πάρει. Got it?Δεύτερον, 5-ban και λίγο ήταν. Η λαμογιά είναι λαμογιά κι εγώ λαμόγια δεν θέλω να τα βλέπω εδώ.. "τσάμπα", "δωρεάν" εκεί είναι η λαμογιά. Και δεν κρύβομαι πίσω από κανένα κανόνα. ΔΕΝ θέλω να είναι εδώ.
bleo8onhs Ιούλιος 5, 2008 #47 Ιούλιος 5, 2008 Εγώ πιστεύω πως λαμογιά θα ήταν αν το έκανε ο gorillakos πχ που ξέρουμε ότι δουλεύει εκεί και θα μπορούσε να πάρει ότι γουστάρει άμεσα. Όπως και όποιος άλλος είχε πρόσβαση άμεση. Αυτό δεν θα το περίμενα από μέλη του forum που κάνω τον κόπο να διαβάσω τις απόψεις τους. Οι υπόλοιποι καλά κάνανε και είδαν μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκαν.Chosen, το βλέπεις από μια άλλη προοπτική το ζήτημα, και δεν διαφωνώ ότι αν είδες χρήστες να είναι προκλητικοί με τις πωλήσεις τους, καλά έκανες. Στην τελική, ας ήξεραν να το πουλήσουν καλύτερα. Εμπόριο δεν είναι μόνο να βρείς την ευκαιρία, είναι και να την πουλήσεις...Γορίλλα, αν μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι, θεωρώ ότι στο χέρι σου είναι πως θα παίξεις το παιχνίδι, εμπλεκόμενος και με τις δύο πλευρές, αλλα πιστεύω ότι το σωστότερο θα ήταν να ενημερώσεις. Αν γίνεται και πριν την προσφορά, και πριν οποιαδήποτε προσφορά. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα περίμενα από έναν συμφορουμίτη. Να με βοηθήσει, με ότι ξέρει. Φυσικά, με την προυπόθεση ότι και η άλλη πλευρά δεν θα είχε πρόβλημα! Αν χρειαζόμουν pot ας πούμε, δεν θα με βοηθούσες? Ο χρήστος στο phase, ο γιώργος σε mods κτλ.. Αν γίνονται τέτοια ξεστοκαρίσματα και αλλού ίσως και ξεχωριστή κατήγορία στο φόρουμ να πρέπει να ανοίξει, ή ένα sticky θέμα. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω βίτσιο και θέλω να έχω παντού ένα pc, να τα δουλεύω από παντού και να κάνουν τα πάντα. Ένα για την τηλεόραση, ένα στο δωματιό μου, 2-3 στο γραφείο, άλλο να κατεβάζει κτλ. Και αυτοί οι επεξεργαστές πολύ χρήσιμοι θα ήταν. Όπως και οι κάρτες γραφικών και πάει λέγοντας. Επίσης έχω φίλους που αν θα μπορούσαν να κάνουν αναβάθμιση βαρβάτη στο αρχαίο pc τους με 100€ δεν θα έλεγαν όχι, ούτε τους περισσεύουν 300€, οπότε ένα τέτοιο θέμα θα ήταν πολύ καλό.Ξέφυγα λίγο αλλά θεωρώ ότι αυτό θα καταπολεμούσε και λίγο το πρόβλημα. Στην τελική θα έδινε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Αφήστε που θα μπορούσε το κατάστημα να πει, δεν δίνω πάνω από 2-3 σε έναν. Θα είχε κανένα πρόβλημα?
astrolabos Ιούλιος 5, 2008 #48 Ιούλιος 5, 2008 Όταν σκάει αγγελία με 3 ολοκαίνουργιες vga τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Οι αγγελίες μας είναι ερασιτεχνικές δεν είναι η ευκαιρία του κάθε μαγαζάτορα να ξεστοκάρει ή να κάνει παρεμπόριο. Το συμβάν με τα δύο τα παιδιά δεν είναι το πρώτο. Έχουμε συναντήσει και άλλα παρόμοια περιστατικά. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι ο χώρος των πωλήσεων είναι αυστηρά και μόνο για την εξυπηρέτηση των μελών. Δεν είναι χώρος δημοπρασιών, δεν είναι ευκαιρία για αρπαχτές. Γι' αυτό μπήκε και το όριο στις αγγελίες.Και να ξέρετε, όσο εύκολα μπήκε η κατηγορία των πωλήσεων, τόσο εύκολα μπορεί να φύγει απο τον λάμπη.Γορίλλα, αν μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι, θεωρώ ότι στο χέρι σου είναι πως θα παίξεις το παιχνίδι, εμπλεκόμενος και με τις δύο πλευρές, αλλα πιστεύω ότι το σωστότερο θα ήταν να ενημερώσεις. Αν γίνεται και πριν την προσφορά, και πριν οποιαδήποτε προσφορά. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα περίμενα από έναν συμφορουμίτη. Να με βοηθήσει, με ότι ξέρει. Φυσικά, με την προυπόθεση ότι και η άλλη πλευρά δεν θα είχε πρόβλημα!Το έχει κάνει και τον έχουν κατηγορήσει για γκρίζα διαφήμιση.
morpheus Ιούλιος 5, 2008 #49 Ιούλιος 5, 2008 Απλά αποτελούμε μικρόκοσμο της κοινωνίας παραέξωΟι εν λόγω "κύριοι" είναι συχνό φαινόμενο και ουδεμία σχέση έχουν με το χώρο , ασχέτως αν υποστηρίζουν με πάθος το αντίθετοΟ κλασσικός Ελληνάρας (καμμία σχέση με την λέξη Έλληνας) . που κοιτάει πως θα τα αρπάξει με την κουτοπονηριά του , και όταν η κουτοπονηριά γίνει αντιληπτή (πχ από τα καταστήματα στην εν λόγω περίπτωση) , του φταίνε οι γύρω τουΠαράνομη η διαδικασία δεν είναι , και το μαγαζί ξεστοκάρει , και ο άλλος πουλάει όσο θέλει , και σου λέει αν θέλεις το πέρνεις , αν όχι προσπέρασέ τοΑνήθικο όμως είναι , τουλάχιστον αν θέλεις να λέγεσαι λάτρης του χώρουΒεβαίως και ΕΙΝΑΙ παράνομη η διαδικασία αφού πρόκειται για μαυρα συναλλαγες, χωρις παραστατικά, φορολόγηση κλπ.
bleo8onhs Ιούλιος 5, 2008 #50 Ιούλιος 5, 2008 Το έχει κάνει και τον έχουν κατηγορήσει για γκρίζα διαφήμιση.Ιστορίες για αγρίους... Και καθόμαστε δυο μέρες και γκρινιάζουμε για τον κόσμο που ξεμπάζωσε όλο το stock...Άντε βρείτε τρόπο λοιπόν να το καταπολεμήσετε. Έγω λέω να διοργανώσετε σεμινάρια, "εμπόριο και ίντερνετ", "ιντερνετ και φιλότιμο" και άλλα. Εκδρομές σε μοναστήρια, τέτοια πράγματα. Δε ντρεπόμαστε λέω γω. Λες και θα ωφελούσε κανέναν άλλο εκτός από μας αυτο. Μετά θα το έκανε και ο άλλος που δουλεύει στο eshop και πάει λέγοντας.
jpavly Ιούλιος 5, 2008 #51 Ιούλιος 5, 2008 Η ειρωνία δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να πεις την γνώμη σου όμως.Εμείς κάναμε ότι ήταν να κάνουμε, δηλώσαμε τις απόψεις μας, τα υπόλοιπα είναι στην γνώμη του καθενός.Αν θέλεις να γελοιοποιήσεις την κατάσταση, be my guest. Μαγκιά σου. Και σχετικά με το ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται, μάλλον πρέπει να διαβάσεις τι λέει όλος ο κόσμος που έχει ασχοληθεί.
bleo8onhs Ιούλιος 5, 2008 #52 Ιούλιος 5, 2008 Η ειρωνία φίλε μου είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την κατάσταση αυτή. Και η αποχή. Άκρη δεν βγαίνει. Καθόμαστε απλά και συζητάμε ένα γεγονός που έγινε. Δεν αλλάζει, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε, γίνεται και θα γίνεται.Ειρωνεύομαι, όχι το lab, όχι το προσωπικό του, αλλά τους άνθρωπους που κατηγόρησαν το παιδί για γκρίζα διαφήμιση. Εγώ δεν το ήξερα, εσυ? Αν ήσουν και συ με αυτούς προφανώς και εσένα. Τι κουβεντιάζετε τώρα αν τότε είχατε τέτοια άποψη, όσοι την είχανε τέλος πάντων! Όλοι όσοι αντιδρούν τώρα, υπερασπίστηκαν τέτοιες κινήσεις στο παρελθόν? Τις προώθησαν?Εδώ ο άλλος μου απάντησε ότι τον εαυτό του θα κοιτάξει και γιατί να το ανακοινώσει στο forum που συμμετέχει! Και αντιδρά κιόλας με κείνον που αγόρασε 20 κάρτες και τις έβγαλε για πούλημα! Σοβαρά μιλάμε?
Borg Ιούλιος 5, 2008 #53 Ιούλιος 5, 2008 Δεν παίρνω κανενός την μεριά, αλλα θα πω αυτο που ξέρω/βλέπω. Οτι αν δεν ηταν το Πλαίσιο και οι πωλητές του, οι μισοί απο δω μέσα (συμπεριλαμβανομένου και εμενα) θα κάναμε folding με 486 SX33...δεν το καταλαβα....
jpavly Ιούλιος 5, 2008 #54 Ιούλιος 5, 2008 Ειρωνεύομαι, όχι το lab, όχι το προσωπικό του, αλλά τους άνθρωπους που κατηγόρησαν το παιδί για γκρίζα διαφήμιση. Point taken.
Maximus Ιούλιος 5, 2008 #55 Ιούλιος 5, 2008 Βεβαίως και ΕΙΝΑΙ παράνομη η διαδικασία αφού πρόκειται για μαυρα συναλλαγες, χωρις παραστατικά, φορολόγηση κλπ.Είναι. Όπως είναι όλες οι μορφές αγοραπωλησίας χωρίς απόδειξη. Φυσικά βέβαια, το θέμα δεν είναι στο παράνομο ή όχι της υπόθεσης, αλλά στο ηθικά σωστό ή μη.Και να ξέρετε, όσο εύκολα μπήκε η κατηγορία των πωλήσεων, τόσο εύκολα μπορεί να φύγει απο τον λάμπη.Μην το λες, κάντο. Ή οργανώστε την, ή διώξτε την, ή αποδεχτείτε τα όσα "προβλήματα" κουβαλάει μαζί της.Καλα ολοι το παιζετε ηθικοι, να κανουμε ομως κουβεντουλα θα σου πω εγω που θα παει η ηθικη... Ολοι αυτοι που μιλατε ειναι κανενας πχ δημοσιος υπαλληλος, υδραυλικος, κανει τπτ ιδιαιτερα? H που σαν site υπαρχου υποφορα που βγαινουν σκορς απο ατομα που εχουν κανει γυρα ενα σωρο μνημες-cpu-.... Ναι μιλαω για scores hwbot κτλ. Μην κατσω να ψαξω ποστ που φαινεται καθαρα, εδωσα αυτο εκει μετα αλλου κτλ κτλ Η ηθηκη σας μαρανεΑς μην πιασουμε το θεμα με engineering samples ή samples γενικοτερα που πωλουνται και ουσιαστικα ηταν τσαμπα.Για τα σκορ και τις ιστορίες αυτές, θα σου πω το εξής. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως, κανένα απολύτως πρόβλημα, να δώσω σε παιδιά που ξέρω να παίξουν με h/w μου, κι ας κάνουν ότι θέλουν. Ας ανεβάσουν σκορ, ας σπάσουν ρεκόρ, δε με νοιάζει. Τους το επιτρέπω, δεν υπάρχει λαμογιά σε αυτό θεωρώ.Όσο για τα ES και τα Review Samples:1) Είναι σα να μου λες ότι αν κερδίσεις κάτι σε κάποιον διαγωνισμό, αντί να το πουλήσεις θα το χαρίσεις.2) Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ορισμένα ES - δεν τα βρίσκει ο καθένας.δεν το καταλαβα....Ο μητς απλά εννοεί ότι με το RMA έχουμε βολευτεί ΟΛΟΙ μας.ΟΛΟΙ μας.Και όπως ΠΑΝΤΑ, αντί να επαινούμε τα 1000 καλά, κοιτάμε το ένα και μόνο κακό, τη μία φορά που θα "αδικηθούμε".Γιατί πέραν του γεγονότος αυτού με τα παιδιά, είδα πολλούς να κράζουν γιατί δεν πρόλαβαν.Όσο για τη γνώμη μου για το θέμα, μίλησα με τα παιδιά προσωπικά - θεωρώ πως είναι και καλύτερο από το να λιθοβολούμε (οι αναμάρτητοι)
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2008 #56 Ιούλιος 5, 2008 @bleo8onhs Λέγε με όπως θές, Βασίλη πλέον με φωνάζει μόνο η γιαγιά και ο παππούς μου. Όλοι οι άλλοι με λένε Γορίλλα... Θα προσπαθήσω να ενημερώνω με ουδέτερο τρόπο για τα ξεστοκαρίσματα και όλα τα συναφή άλλη φορά. Εγώ, σαν Βασίλης, έχω μόνο ένα πρόβλημα...καλύτερα θα ταίριαζε η λέξη παράπονο. Οι μισοί και παραπάνω απο αυτούς που κράζουν, κράζανε ακόμα και άτομα που έχουμε λογμαχήσει έντονα κτλ κτλ...όποτε θέλουν κάτι απο το Πλαίσιο ή έχουν προβλημα με το RMA το πμ ή το τηλέφωνο(που δέν ξέρω που στο καλό το βρίσκουν) το πετάνε σχεδόν αυτόματα και νιαρουρίζουν ευγενικότατα σε σημείο που γελάω με το πόσο γλοιώδης μπορεί να γίνει καποιος για 5-10€ ή μια χάρη. Στην συνέχεια, εγώ δέν εισπράττω την ίδια συμπεριφορά...μην πώ πώς την εισπράτω και στο αντίθετο άκρο τελέιως.. ΠΧ Βοηθάω κάποιον να κάνει RMA. Και σε 2 εβδομάδες βλέπω θέμα " Το Π τον πάιζει με το RMA" OK παίδες...ι got the point..."κάνε το καλό και ρίχτο στον γυαλό".... Γιατί το ίδιο που κάνατε και με τόση ευκολία μιλήσατε μαζί μου για μια ΄έκπτωση, μια ειδική παραγγελία ή ένα RMA θα μπορούσατε να κάνετε και σε κάποιο πρόβλημα που εντωπίσατε...αλλά κανένας δέν το κάνει. Οπότε και εγώ τα έχω κόψει όλα...και μην μου λέτε για ηθική και ξεηθική και @@ μέντολες...κανένας δέν έχει ηθική. Η μόνη ηθική που μπορεί να έχει κάποιος είναι απέναντι σε φίλους-οικογένεια του και μόνο. Το ξέρεις πώς μου στέλνουν πμ και μου λένε : "Θέλω να δοκιμάσω 2 GTX 280 και άμα είναι καλές να τις αγοράσω" Δωρεάν τις ζητάει αυτός που τις θέλει εννοείτε. Κάτσε ρε φίλε, κάτσε...την έχω πατήσει και εγώ 10 φορές με αυτό το πράγμα και δέν το ξανακάνω. Έλεος δηλαδή...... Το θέμα έχει ξεφύγει όπως βλέπετε, τα έχουμε πιάσει όλα για άλλη μία φορά...
axi Ιούλιος 5, 2008 #57 Ιούλιος 5, 2008 Βασίλη, εξήγησέ μου σε παρακαλώ, γιατί ένα μαγαζί σαν το Πλαίσιολειτουργεί μ' αυτό το συνομωτικό τρόπο και δεν ενημερώνει όλους τους πελάτες του για τις προσφορές του;Αν υπάρχει θέμα ηθικής το δημιούργησε το ίδιο το μαγαζί πουδιαχώρησε τους πελάτες του σε Α και Β κατηγορίας.
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2008 #58 Ιούλιος 5, 2008 Το Πλάισιο δέν διαχώρισε κανεναν πελάτη σε Α και Β και Γ, ούτε και λειτούργησε με συνομωτικό τρόπο. Το θέμα είναι πώς είχαν μέινει πολύ λίγες απο τις συγκεκριμένες κάρτες και μόνο στα μαγαζιά. Η αποθήκη δέν είχε ούτε μία...γι αυτό και δέν υπήρχαν στο site γιατί θα γινότανε πανικός(όπως πέρυσι με τους δίσκους αν θυμάσαι, που και τότε το Πλάισιο έφταιγε σύμφωνα με μερικών την άποψη, επειδή τελέιωσε το προϊόν μέσα σε μία μέρα). Οπότε πέσανε τα προϊόντα απο το Site, πέσανε και οι τιμές...και όποιος το πήρε χαμπάρι έκανε βόλτες σε όλα τα καταστήματα και τις τσίμπαγε. Αν ήταν όντως προσφορά για τους πελάτες του, θα φρόντιζε να είχε πάρα πολλές απόθεμα και θα είχε και ένα τεράστιο banner για να το βλέπουν όλοι και να ενημερώνονται. Θέμα ηθικής δέν υπάρχει..ήταν μια λέξη που άρεσε σε κάποιον και το έκανε θέμα. Σου έλυσα την απορία αγαπητέ axi? :flower:
axi Ιούλιος 5, 2008 #59 Ιούλιος 5, 2008 Βασίλη δέχομαι την εξήγησή σου, αλλά μου έχει τύχει περίπτωση να παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά για προϊόν που είναι σε προσφοράκαι να μου δίνουν το τηλέφωνο του υποκαταστήματος που το είχε γιατί δεν υπήρχε στην αποθήκη.Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται :daisy:
kanenas3 Ιούλιος 5, 2008 #60 Ιούλιος 5, 2008 Κοίτα να δεις που και στη μισή τιμή τις δώσανε και τον μπελά τους θα βρούνε στο τέλος :happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.