Jump to content

8800 gtx...από dvi σε hdmi!

coolharris93

Recommended Posts

hi σε ολους..προσφατα αγορασα μια οθονι..την samsung 2493HM 24" που οπως ολες οι οθονες 24" ετσι κι αυτη ειναι full hd με native αναλυση 1920χ1200.Στη αρχη την ετρεχα με dvi αλλα σημερα αγορασα ενα καλωδιο hdmi και εναν ανταπτορα που μετατρεπει το δωι σε hdmi.Τα συνδεσα λοιπον αλλα δεν παρατηρω καμια αλλαγη στην ποιοτητα..ή στην λεπτομερεια..τιποτα..Δοκιμασα και σε αναλυση 1080ρ δλδ 192χ1080 αλλα και παλι τπτ..για πειτε ρε παιδια τι φταιει?

ΥΓ:Η vga που εχω ειναι ι 8800gtx και εχω τους τελευταιους drivers 175.16

συγνωμη για τα greeklish..καλως σας βρηκα..πολυ ωραιο site και με ωραια reviews..

στο θεμα μας:εχω παιξει test drive unlimited se 26" 720p hd τηλεοραση και δν εχει καμια σχεση...φαινοταν και το παραμικρο ενω αυτη που υποτιθεται ειναι full hd φαινεται οπως και σε μια κλασσικη οθονη pc..

Κατ' αρχην στην 24αρα θα παιζεις μονο στη native αναλυση και σε καμια αλλη. Οταν το κανεις αποκλειεται να βλεπεις λιγοτερες λεπτομεριες απο οτι σε μια 26αρα πολυ μικροτερης αναλυσης.

συγνωμη για τα greeklish..καλως σας βρηκα..πολυ ωραιο site και με ωραια reviews..

στο θεμα μας:εχω παιξει test drive unlimited se 26" 720p hd τηλεοραση και δν εχει καμια σχεση...φαινοταν και το παραμικρο ενω αυτη που υποτιθεται ειναι full hd φαινεται οπως και σε μια κλασσικη οθονη pc..

σε τι αναλυση το ειχες βαλει στις 2 περιπτωσεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.