Maximus Ιούλιος 4, 2008 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 To χουν τραβήξει άνθρωποι που ξέρω, πάρε τηλ το ΙΝΚΑ ή πήγαινε από εκεί και ρώτησέ τους τετ-α-τετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 4, 2008 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 ρε βασιλη για να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβει,εχω evga 8800GT αγορασμενη στα 220€ κ ξαφνικα αυτοκτονει σε 10 μηνες απο τωρα.παω στο πλαισιο και δεν εχει 8800 θα παρω 220 πιστωτικο ή την 9950GS που θα βγαζει 3dmark06 οσο η 8800GT(δηλαδη προιον ιδιων επιδοσεων) ? ή μηπως 50 ευρω οσο εκανε η τελευταια 8800GT που εσπρωξε το πλαισιο?αν και το θεμα μας δεν ειναι αυτο,αλλα αφου το ξαναφεραμε στην επιφανεια..on topicνομιζω οτι το θεμα μας εκλεισε με το μπανακι των 2 χρηστων και δεν εχει να κανει με την κινηση του πλαισιου,αλλα την συμπεριφορα των μελων μας...Να πάς και να ζητήσεις πιστωτικό όσο την είχες πάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 4, 2008 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Μόλις αγοράστικε dfi lanparty 790FX M2R στην τιμη των 70ευρο. Να σε καλα πλαισιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Ιούλιος 4, 2008 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Μόλις αγοράστικε dfi lanparty 790FX M2R στην τιμη των 70ευρο. Να σε καλα πλαισιο! Καλοφαγωτη Τζιμυ, σκιστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 4, 2008 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Καλοφαγωτη Τζιμυ, σκιστη! Thank you.. Ετοιμαζω σε λιγο postακι με τα λοιπά. Ελπίζω επιτέλους μια mobo που να πάει τους amd μου στο θεο Επιστροφη στις DFI μετα απο 3 χρονια και μαλιστα χαρη στον JUNIOR!! (thank you ρε Ανεστη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Ιούλιος 4, 2008 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Sorry για το offtopic αλλα έχει DFI το πλαίσιο?! Απο καιρό έχω παρατηρήσει ότι έχει πέσει η ποικιλία του στο site, ειδικά σε τροφοδοτικά. Και έχει σταματήσει να φέρνει dfi, στο site τουλαχιστον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 4, 2008 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Sorry για το offtopic αλλα έχει DFI το πλαίσιο?! Απο καιρό έχω παρατηρήσει ότι έχει πέσει η ποικιλία του στο site, ειδικά σε τροφοδοτικά. Και έχει σταματήσει να φέρνει dfi, στο site τουλαχιστον! Ουτε το πλαισιο Ουτε το e-shop εφερναν και φερνουν dfi. Εφερε για ξεστοκαρισμα 2 κομματια!! (ειχε προφανως κ αλλα 2 μερες πριν πηρε και ο Junior) 70ευρο το 790!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Ιούλιος 4, 2008 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Μια χαρά σου έκατσε! Καλοδούλευτη φίλε! Ενα φεγγάρι πριν κανένα 6μηνο έφερνε το πλαίσιο dfi άλλα ξαφνικά τις έκοψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 4, 2008 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Μια χαρά σου έκατσε! Καλοδούλευτη φίλε! Ενα φεγγάρι πριν κανένα 6μηνο έφερνε το πλαίσιο dfi άλλα ξαφνικά τις έκοψε! α ναι? Εγω συνηθως οταν κοιταγα στα site plaisio, e-shop, dfi γιοκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 4, 2008 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Ελπιζω να μην ειναι μεταχειρισμενη σαν μια nf4 που ειχα βρει πριν 1-2 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 4, 2008 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 ειχα παρει πριν 20 μερες μια sapphire με 90 ευρω, που ειναι ιδια η lanparty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 4, 2008 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Ελπιζω να μην ειναι μεταχειρισμενη σαν μια nf4 που ειχα βρει πριν 1-2 χρονια...Μεταχειρισμενη?? Οχι ρε.Στο κουτι τηςΣφραγισμενη κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιούλιος 4, 2008 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Εντωμεταξυ εχω προσεξει πως στις αγγελιες υπαρχουν παρα πολλυ χρηστες που πουλανε προιοντα αχρησιμοποιειτα,στην συσκευασια τους!Το να πουλησεις κατι που δεν χρειαζεσαι πια σαν μεταχειρισμενο το καταλαβαινω αλλα το να πουλησεις κατι καινουριο,τοτε γιατι το αγορασες απο την αρχη??? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 4, 2008 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 ποιοι ban(ιαριστηκαν)?σε αυτο δε θα απαντησει κανεις? απο σημερα επιτρεπεται να ανακοινωνονται τα ονοματα καθε ατομου που κατηγορειται για κατι, αυτο θα κρυψουμε?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 4, 2008 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 σε αυτο δε θα απαντησει κανεις? απο σημερα επιτρεπεται να ανακοινωνονται τα ονοματα καθε ατομου που κατηγορειται για κατι, αυτο θα κρυψουμε?..αν θυμαμαι καλα ReaperX και petro$dik$ η καπως ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 4, 2008 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 αν θυμαμαι καλα ReaperX και petro$dik$ η καπως ετσιpetros@idk$στην ignore list λοιπον. οχι γιατι κανανε τιποτα νομικα παρανομο αλλα γιατι μερικες φορες κοιτας και το ηθικο παρανομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιούλιος 5, 2008 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Καλά ρε παιδιά να πω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα... αλλά πριν ξεκινήσω να τονίσω ότι δεν έτρεξα να πάρω καμία από τις εν λόγο κάρτες σε αυτές τις προσφορές. Εντελώς σαν τρίτος θα μιλήσω. Επιχειρηματικά, αν το δει κανείς, υπάρχει πολύ καλή προοπτική και κερδοφόρα αξία μεταπώλησης, αν μιλάμε για τέτοιες κάρτες στα 30-60-χχ ευρώ. Εφόσον το Πλαίσιο επέτρεψε στους εκάστοτε πελάτες, να μπορούν να αγοράζουν έτσι χύμα 5-10 κάρτες, προσπαθώντας να ξεστοκάρει το γρηγορότερο δυνατόν χωρίς να ενδιαφέρεται το ίδιο το Πλαίσιο σε τι χέρια θα πάνε οι κάρτες, αν κάποιος φταίει για όλο το θέμα είναι πρώτα το Πλαίσιο και μετά ο πελάτης που αγόρασε τις κάρτες με μοναδικό σκοπό το κέρδος από τις πωλήσεις αυτών. Το Πλαίσιο το έκανε για να ξεστοκάρει γρήγορα. Ο πελάτης των 10 καρτών το έκανε για να βγάλει κέρδος. Το έκανε επειδή μπορούσε. Το έκανε για να κερδίσει. Είδε την (όποια) επιχειρηματική ευκαιρία και έτρεξε για αυτή πρώτος. Έτσι σκέφτηκε. Τα ίδια γίνανε και με το xbox360 από τα Carrefour και τα ίδια θα γίνουν πάλι με το οποιοδήποτε εκάστοτε προϊόν το οποίο θεωρείται τρελή ευκαιρία. Παρόλα αυτά ο οποιοσδήποτε ήθελε μια 8800gt και δε πρόλαβε την ευκαιρία, δε στερήθηκε κάτι σε σχέση με πριν. Έχασε μια ευκαιρία. Ευκαιρία. 8800gt εξακολουθούν να υπάρχουν και το γεγονός ότι οι "ευκαιριακές" κάρτες αυτή τη στιγμή μπορεί να ψάχνουν νέο κάτοχο και να μη "λιώνουν" σε κάποιο pc ενός gamer που θα την αξιοποιούσε όπως της αξίζει, μπορεί εμάς να μας ξενερώνει επειδή προέρχονται από προσφορά και πουλιούνται ακριβότερα αλλά α) δεν μας υποχρεώνει κανείς να αγοράσουμε και β) δε παύουν να είναι (μικρότερες μεν) ευκαιρίες (δε) σε σχέση με τα σημερινά πάλι δεδομένα και τις "current" τιμές των προϊόντων από τα μαγαζιά. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι, εφόσον οι κάρτες αποκτήθηκαν με γνώμονα το κέρδος, θα πουληθούν σίγουρα κάπου οπότε κάποιοι θα τις αξιοποιήσουν. (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Δεν έχει σημασία, πάντα ίσχυε και θα ισχύει αυτό.) Άρα δε παέι κάτι χαμένο, αν το θέλετε έτσι, απλά κάποιος που είδε/σκέφτηκε/έτρεξε/πρόλαβε έγινε κάμποσα ευρώ πλουσιότερος και κάποιοι άλλοι που δεν έτυχε να δουν η άργησαν ή δε πήγαν ποτέ να πάρουν, θα χρειαστεί να δώσουν κάτι παραπάνω, εν γνώσει τους. Λογικά όλες οι κάρτες θα παίξουν κάπου και όλοι οι κάτοχοι (εφόσον τις αγοράσουν) αλλά και ο αρχικός κάτοχός τους, θα είναι ευχαριστημένοι. Ο καθένας για το λόγο του βέβαια... Προσωπικά θα ένιωθα άσχημα πχ. αν είχα την ανάγκη μιας τέτοιας κάρτας και ένας φίλος μου που πρόλαβε και αγόρασε 4-5, έρχεται και μου ζητάει extra χρήματα για μία από αυτές. Μέχρι εκεί όμως. Δεν είναι δα και κάποιο ζήτημα ζωής ή θανάτου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιούλιος 5, 2008 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 ρε βασιλη για να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβει,εχω evga 8800GT αγορασμενη στα 220€ κ ξαφνικα αυτοκτονει σε 10 μηνες απο τωρα.παω στο πλαισιο και δεν εχει 8800 θα παρω 220 πιστωτικο ή την 9950GS που θα βγαζει 3dmark06 οσο η 8800GT(δηλαδη προιον ιδιων επιδοσεων) ? ή μηπως 50 ευρω οσο εκανε η τελευταια 8800GT που εσπρωξε το πλαισιο? θα με ενδιεφερε να ακουσω την απαντηση σε αυτο το πολυ σωστο ερωτημα... Μα τέλος πάντων αυτό που και πότε ισχύει? Καθ όλη τη διάρκεια την εγγύησης? 15 μέρες μετά την αγορά? Υπάρχει καποιος νόμος που να το οριζει και να είναι εφαρμόσιμος στο χώρο της τεχνολογίας? Θες να μου πεις ότι αν έχει πάρει κανείς μια κάρτα 700ε και του χαλάσει μετά από 2,5 χρόνια θα του δώσουν πιστωτικό 700ευρω? Αυτό θα ήταν παράλογο. Τελικά η πολιτική όλων των καταστημάτων πλαίσιο είναι ενιαία? η το κάθε κατάστημα δουλεύει όπως γουστάρει? αλλο ενα σοβαρο ερωτημα που πρεπει να απαντηθει απο τα ατομα του χωρου... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 5, 2008 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Σωστος ο johnson!Οι καρτες ακομα και με καπελο,παραμενουν φθηνες σε σχεση με τις τρεχουσες τιμες στα μαγαζια.Και ειναι κριμα αυτες τις καρτες να τις παρουν τελικα καποιοι αλλοι χρηστες και οχι οι χρηστες του thelab.Για το ηθικο κομματι της υποθεσης δεν το συζητω,τα παιδια εκαναν φαουλ απο τη στιγμη που λιγο-πολυ ολοι γνωριζομαστεΤελος,θα προτεινω κατι που εχω δει σε αλλο ελληνικο forum,ενοτητα "Προσφορες καταστηματων" .Αφου εχουμε παιδια που εργαζονται στις μεγαλες αλυσιδες,να ενημερωνουν απο εκει για τυχον προσφορες και ευκαιριες(οταν υπαρχει καποιο στοκ,οχι για 1-2 κομματια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιούλιος 5, 2008 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 θα με ενδιεφερε να ακουσω την απαντηση σε αυτο το πολυ σωστο ερωτημα... Στο Πλαίσιο συγκεκριμένα, έχω δει 2 περιπτώσεις. Δηλαδή, έχει τύχει φίλος να του έχει καεί η 6600gt και να του κάνουν άμεση αντικατάσταση με 7600gt. (Δεν υπήρχε 6600gt πλέον) Και σε ένα φίλο μου που καταστράφηκαν παραπάνω από 1 parts του υπολογιστή του, πήγε όλο το κουτί και του αλλάξαν τα χαλασμένα με, καλύτερα μεν υλικά, αλλά πιο φθηνά σε σχέση με την τιμή τα οποία αγοράστηκαν τότε τα κατεστραμμένα. (τα κατεστραμμένα δε κυκλοφορούσαν πλέον) Για το ηθικο κομματι της υποθεσης δεν το συζητω,τα παιδια εκαναν φαουλ απο τη στιγμη που λιγο-πολυ ολοι γνωριζομαστε Ναι αν το βλέπεις έτσι το καταλαβαίνω. Απλά πχ. εγώ που δεν είμαι και ο πιο τακτικός επισκέπτης, δεν ένιωσα κάτι από αυτό που μπορεί να νιώθετε εσείς που μιλάτε τακτικά και ίσως και για αρκετό καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.