Jump to content

το πλαισιο τρελαθηκε!!!

thor

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι απλό εγώ με το ταπεινό μυαλό μου?

Α.Πάει κάποιος και αγοράζει σήμερα μια 8800GT με 30€....σε 2 χρόνια χαλάει....η ίδια κάρτα προφανώς δέν υπάρχει ούτε στα μουσεία την εταιριών.

1.Ζητάει κάρτα ίδιων επιδόσεων?(αυτό τον βολέυει γιατί προφανώς με 30€ δέν θα αγοράζει τίποτα, σωστά?)

2.Ζητάει πιστωτικό?

Β.Έχει αγοράσει κάποιος μία 8800GT 250€ πρίν 3 μήνες. Μεθάυριο του χαλάει και πάλι δέν υπάρχει ούτε σε αφίσα για τα μάτια του...

1.Ζητάει κάρτα ίδιων επιδόσεων?

2.Ζητάει πιστωτικό?

(Αμφιλεγόμενη απάντηση, ο καθένας ότι νομίζει καλυτερο ή επιλέγει ανάλογα με τις τιμές που έχουν διαμορφωθέι τότε στην αγορά)

C.Έχει αγοράσει κάποιος μία 8800GTX όταν είχαν 700€ και του χαλάει τώρα. Την πάει πίσω. Και έχουν περάσει 7 γενιές καρτών γραφικών.

2.Ζητάει πιστωτικό?(αυτό τον βολέυει προφανέστατα)

βασιλη σημασια δεν εχει τι λεει η κουτρα του καθενος μας αλλα τι λεει ο νομος, και ο νομος λεει

1.αντικατασταση με προιον ιδιας χρηστικη αξιας

2.επιστροφη χρηματων.

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply
τρομερη επιτυχια το thread!!!

Δυστυχως για ασχημο λογο ... ευχαριστουμε για την ενημερωση παντως ... αλλοι που το ξεραν δεν το είπαν

.. αν ειχα δει το thread νωριτερα μπορει να ειχα προλαβει κατι

Να πω και εγω την εμπειρια μου ... παω σημερα το πρωι κατα τις 11 στο πλαισιο στην Βουλιαγμενης για να παρω κατι ethernet καλωδια για την εταιρεια και ρωταω απο περιεργεια τον πωλητη στο 4ο εαν εχει μεινει καμια καρτα απο την προσφορα (εψαχνα μια 3850 στα 30 που ηταν για το HTPC μου). Το παλλικαρι μου ειπε οτι 2 τυποι ολοι και ολοι πηραν ολες τις καρτες. Ο ενας πηρε 7 και ο αλλος πανω απο 10 καρτες (οτι υπηρχε σε προσφορα)

Αυτα ...:TD:

το πλαισιο φταιει 100% σε αυτη τη περιπτωση , οπως και στο εξωτερικο οπου γνωριζω (αγγλια) δικαιουντε μονο ενα προιον ανα ατομο, ειτε απο ιντερνετ ειτε απο το καταστημα

το πλαισιο φταιει 100% σε αυτη τη περιπτωση , οπως και στο εξωτερικο οπου γνωριζω (αγγλια) δικαιουντε μονο ενα προιον ανα ατομο, ειτε απο ιντερνετ ειτε απο το καταστημα

Το πλαισιο να πουλησει ήθελε

Δηλαδή δε θα με άφηναν οι Άγγλοι να πάρω μια ψηφιακή και μια memory card? (2 προϊόντα)

Τους το είπες ή έκανες την πάπια?

Βασικα πηγα και πηρα το ιδιο ποντικι παλι απο το καταστημα, αλλα μετα που ξαναχαλασε και μου ξαναεκοψαν πιστωτικο 85€ πηρα κατι αλλο. Στην αποδειξη που τους εδωσα εγραφε 59€ και εκεινοι μου εκοψαν 85€.:zzz:

Το παλλικαρι μου ειπε οτι 2 τυποι ολοι και ολοι πηραν ολες τις καρτες. Ο ενας πηρε 7 και ο αλλος πανω απο 10 καρτες (οτι υπηρχε σε προσφορα)

:o ΕΛΕΟΣ, καφροι... :slap:

Δηλαδή δε θα με άφηναν οι Άγγλοι να πάρω μια ψηφιακή και μια memory card? (2 προϊόντα)

Εννοει 2 x το ιδιο προιον ρε αδερφε...

:giveup:

Και άμα θέλω πχ 2x8800GT για SLI? Ούτε αυτό επιτρέπεται?

νομιζω το point του ea6gka ηταν ξεκαθαρο..

μην πουλαμε τρελα τωρα..

άλλο το 1,το 2,το 3 και αλλο το 7 και το 10... εξυπνα παιδακια ειμαστε εδω μεσα ,μην παιζουμε με τα ποστ και τις λεξεις..

ρε βασιλη για να μην λεει ο καθενας οτι του κατεβει,εχω evga 8800GT αγορασμενη στα 220€ κ ξαφνικα αυτοκτονει σε 10 μηνες απο τωρα.παω στο πλαισιο και δεν εχει 8800 θα παρω 220 πιστωτικο ή την 9950GS που θα βγαζει 3dmark06 οσο η 8800GT(δηλαδη προιον ιδιων επιδοσεων) ? ή μηπως 50 ευρω οσο εκανε η τελευταια 8800GT που εσπρωξε το πλαισιο?

αν και το θεμα μας δεν ειναι αυτο,αλλα αφου το ξαναφεραμε στην επιφανεια..

on topic

νομιζω οτι το θεμα μας εκλεισε με το μπανακι των 2 χρηστων και δεν εχει να κανει με την κινηση του πλαισιου,αλλα την συμπεριφορα των μελων μας...

ποιοι ban(ιαριστηκαν)?

Το θέμα με τα 2 κρούσματα που παρουσιάστηκαν στον Λάμπη διευθετήθηκαν με 5 μέρες ban για κάθε ένα από τους δύο χρήστες.

Η αντίδρασή μας σε τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα θα είναι αυστηρότερη και αμεσότερη. Λυπούμαστε για τις πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι χρήστες εδώ μέσα και σαφώς δεν επικροτούμε τέτοιες ενέργειες.

προφανως ονοματα δεν ανακοινωνονται ,ας μιλησουν οι Διοικητικοι..

παντως χτες το βραδυ που ειδα το θεμα να ανοιγει,πηγα αμεσως στις αγγελιες και ειδα ατομα να πουλανε 3-4 κοματια σε μια αγγελια..ατομο με αρκετα ποστ εδω και σημερα δεν βλεπω πουθενα την αγγελια και αλλη μια που δεν εβγαζε ομως τοσο ματι..

αν θελουν οι μοδς μας ενημερωνουν ποιοι ηταν και αν σβηστικαν οι αγγελιες πωλησης...

Ενδιαφερθηκα και εγω για μια Gts 320...

Φυσικα και δεν προκειται να του κανω την χαρη να την αγορασω...

Παρεμποριο, οπως ειπωθηκε, και μακαρι να κανουν διακοπες με

τις καρτες αγκαλια.... Θα τους πληρωναμε και κανα ακτοπλοικο εισητηριο...

Ξεφτυλα.:TD:

Ενδιαφερθηκα και εγω για μια Gts 320...

Φυσικα και δεν προκειται να του κανω την χαρη να την αγορασω...

Παρεμποριο, οπως ειπωθηκε, και μακαρι να κανουν διακοπες με

τις καρτες αγκαλια.... Θα τους πληρωναμε και κανα ακτοπλοικο εισητηριο...

Ξεφτυλα.:TD:

την 70 ευρω?με 80 παιρνεις 3850 512.:flex:

Να ρωτήσω κάτι απλό εγώ με το ταπεινό μυαλό μου?

Α.Πάει κάποιος και αγοράζει σήμερα μια 8800GT με 30€....σε 2 χρόνια χαλάει....η ίδια κάρτα προφανώς δέν υπάρχει ούτε στα μουσεία την εταιριών.

1.Ζητάει κάρτα ίδιων επιδόσεων?(αυτό τον βολέυει γιατί προφανώς με 30€ δέν θα αγοράζει τίποτα, σωστά?)

2.Ζητάει πιστωτικό?

Όρισέ μου το ίδιων επιδόσεων... πως το μετράει αυτό κανείς? εγώ προσωπικά πριν απο 3 χρόνια πρόλαβα μια 6800GT τότε σε παρόμοια προσφορά 90ευρω... η συγκεκριμένη κάρτα έβγαλε artifacts μετά από μια εβδομάδα... ζήτησα αντικατάσταση με μια αντίστοιχη και μου μίλαγαν μόνο για 6200GT... φυσικά αναγκάστηκα τότε να πάρω πιστωτικό 90ευρω και να πάρω κάτι άλλο.

Κατάστημα ηρακλείου Κρήτης στη λεωφόρο Δημοκρατίας...

Β.Έχει αγοράσει κάποιος μία 8800GT 250€ πρίν 3 μήνες. Μεθάυριο του χαλάει και πάλι δέν υπάρχει ούτε σε αφίσα για τα μάτια του...

2.Ζητάει πιστωτικό?

(Αμφιλεγόμενη απάντηση, ο καθένας ότι νομίζει καλυτερο ή επιλέγει ανάλογα με τις τιμές που έχουν διαμορφωθέι τότε στην αγορά)

Σύμφωνα με υπεύθυνο του πλαισίου του Ηρακλείου κρήτης θα σου δώσουν κάρτα ή πιστωτικό ίσης με την αξίας με αυτή που είχε το προϊόν πριν εξαντληθεί...

C.Έχει αγοράσει κάποιος μία 8800GTX όταν είχαν 700€ και του χαλάει τώρα. Την πάει πίσω. Και έχουν περάσει 7 γενιές καρτών γραφικών.

2.Ζητάει πιστωτικό?(αυτό τον βολέυει προφανέστατα)

Αν είναι κανείς κωλόφαρδος και δε πούλησαν τη τελευταία 8800GTX 10ευρω…

Με οτιδήποτε πάνω από 150ε παίρνεις καλύτερη κάρτα οπότε είσαι μια χαρά...

Ζητάει πιστωτικό στη τιμή αγοράς και στις τρεις περιπτώσεις

Μα τέλος πάντων αυτό που και πότε ισχύει?

Καθ όλη τη διάρκεια την εγγύησης? 15 μέρες μετά την αγορά?

Υπάρχει καποιος νόμος που να το οριζει και να είναι εφαρμόσιμος στο χώρο της τεχνολογίας?

Θες να μου πεις ότι αν έχει πάρει κανείς μια κάρτα 700ε και του χαλάσει μετά από 2,5 χρόνια θα του δώσουν πιστωτικό 700ευρω? Αυτό θα ήταν παράλογο.

Τελικά η πολιτική όλων των καταστημάτων πλαίσιο είναι ενιαία? η το κάθε κατάστημα δουλεύει όπως γουστάρει?

Καθ όλη τη διάρκεια την εγγύησης? 15 μέρες μετά την αγορά?

Υπάρχει καποιος νόμος που να το οριζει και να είναι εφαρμόσιμος στο χώρο της τεχνολογίας?

Θες να μου πεις ότι αν έχει πάρει κανείς μια κάρτα 700ε και του χαλάσει μετά από 2,5 χρόνια θα του δώσουν πιστωτικό 700ευρω? Αυτό θα ήταν παράλογο.

Τελικά η πολιτική όλων των καταστημάτων πλαίσιο είναι ενιαία? η το κάθε κατάστημα δουλεύει όπως γουστάρει?

Επειδή σου φαίνεται και τους φαίνεται (των πωλητών/τεχνικών στα διάφορα μαγαζιά ανεξαρτήτου ονόματος), παράλογο, δε σημαίνει ότι δεν ισχύει. Είναι ο νόμος και αν βρεις ζόρια και έχεις όρεξη για φασαρία, τράβα στο ΙΝΚΑ ;)

edit: και δε μιλάω για το Πλαίσιο, για όλους μιλάω.

Είναι ο νόμος και αν βρεις ζόρια και έχεις όρεξη για φασαρία, τράβα στο ΙΝΚΑ ;)

Μάλιστα είναι νόμος. (?) θα ψάξω να τον βρω ελπίζω να υπάρχει κάπου γραμμένος με σαφήνεια από εκεί και πέρα το κατά πόσο είναι διατεθειμένος καποιος να το τραβήξει τόσο πολύ είναι άλλη υπόθεση... κάτι στο οποίο βασιζονται οι περισσότεροι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.