Jump to content

το πλαισιο τρελαθηκε!!!

thor

Recommended Posts

Απο ποτε ρε παιδια σε τετοια θεματα σκεφτομαστε και τον διπλα μας ; Δηλαδη Junior αν εσυ ησουν "κωλοπαιδο" και εβγαζες χρημα ετσι (οχι τοσο εντιμο για τα μυαλα σου) , θα σκεφτοσουν τον διπλανο σου , που δε θα παρει την 8800gt να κανει SLI η την παρτη σου ;

Οτι γουσταρει κανει ο καθενας με την αγορα και το εμποριο..

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Επαναλαμβάνω, δεν με ενοχλεί καθόλου, κι εγώ πήρα από τις αγγελίες κάρτα, είναι με καπέλο, δεν με πειράζει καθόλου όμως αφού και πάλι είναι πολύ φθηνότερη! Τέλοc

αυτο το πραγμα λεγεται ΕΜΠΟΡΙΟ και οχι παρεμποριο οπως μερικοι θεωρησαν. καλα εκαναν οσοι το εκαναν, οποιος θελει αγοραζει οποιος θελει αγνοει.

αυτο το πραγμα λεγεται ΕΜΠΟΡΙΟ και οχι παρεμποριο οπως μερικοι θεωρησαν. καλα εκαναν οσοι το εκαναν, οποιος θελει αγοραζει οποιος θελει αγνοει.

Όταν αγοράζεις κάτι και το πουλάς με +30 ευρώ χωρίς να αποδίδεις ΦΠΑ και χωρίς παραστατικά, λέγεται παραεμπόριο.

Αν νομίζεις ότι δεν λέγεται έτσι, ρώτα το (πρώην) ΣΔΟΕ να σε διαφωτίσει. Άλλο το να έχω κάτι μεταχειρισμένο για πούλημα, και άλλο να πάρω 10 κάρτες για να τις πουλήσω με +30 = 300 ευρώ. (που απ'ότι είδα και από τις αγγελίες, είναι πιο πάνω από +30).

Κατά τη γνώμη μου είναι ρεμούλα και γυφτιά, αλλά επειδή ακριβώς αυτό είναι και το κλίμα γενικά των αγγελιών, είμαι πλήρως εναρμονισμένος.

Το κακό είναι ότι και το Πλαίσιο κάνει γυφτιές, διότι θα μπορούσε να στέλνει προσφορές στους πελάτες του μέσω e-mail (όπως κάνει το eshop προσφορές κατά καιρούς). Προωθεί την λαϊκή έναντι της web χρήσης. Άλλωστε θυμάμαι και τη γυφτιά που έκανε το καλοκαίρι, που τα έβγαζε στο site και εξαφανιζόντουσαν. Το eshop νομίζω έχει πολύ καλύτερο σύστημα παραγγελιών, και ας λένε όλοι για το RMA.

Όταν αγοράζεις κάτι και το πουλάς με +30 ευρώ χωρίς να αποδίδεις ΦΠΑ και χωρίς παραστατικά, λέγεται παραεμπόριο.

Αν νομίζεις ότι δεν λέγεται έτσι, ρώτα το (πρώην) ΣΔΟΕ να σε διαφωτίσει. Άλλο το να έχω κάτι μεταχειρισμένο για πούλημα, και άλλο να πάρω 10 κάρτες για να τις πουλήσω με +30 = 300 ευρώ. (που απ'ότι είδα και από τις αγγελίες, είναι πιο πάνω από +30).

Κατά τη γνώμη μου είναι ρεμούλα και γυφτιά, αλλά επειδή ακριβώς αυτό είναι και το κλίμα γενικά των αγγελιών, είμαι πλήρως εναρμονισμένος.

Το κακό είναι ότι και το Πλαίσιο κάνει γυφτιές, διότι θα μπορούσε να στέλνει προσφορές στους πελάτες του μέσω e-mail (όπως κάνει το eshop προσφορές κατά καιρούς). Προωθεί την λαϊκή έναντι της web χρήσης. Άλλωστε θυμάμαι και τη γυφτιά που έκανε το καλοκαίρι, που τα έβγαζε στο site και εξαφανιζόντουσαν. Το eshop νομίζω έχει πολύ καλύτερο σύστημα παραγγελιών, και ας λένε όλοι για το RMA.

+1 Απλα...

Να υπενθυμίσω ότι το εμπόριο απαγορεύεται εδώ.

Προσωπικά δεν θέλω να ξαναδώ κάτι τέτοιο και άποψη μου είναι ότι η καφρίλα δεν έχει όρια.

επιπρόσθετα, η διαχειριστική ομάδα του lab έχει πει επανειλλημένως ότι το 'παζάρι' είναι για την διευκόλυνση των χρηστών (βλέπε φιλικές συναλλαγές) και όχι για καθαρούς εμπορικούς σκοπούς. Είναι ο λόγος που είναι έτσι περιορισμένο κιόλας. Δυστυχώς, με λίγες εξαιρέσεις, δεν συνετίζονται οι περιπτεράδες γιατί δεν τους κυνηγάει κανείς..

Αναφέρομαι και στα παιδιά που κάνανε την λαμογιά με το καπέλο, αναφέρομαι και σε κανα δυο που κάθε 3 μέρες έχουν νέα αγγελία και επιπρόσθετα δεν είναι καν στο όνομα του χρήστη που κάνει την αγγελία. ("Μην στείλετε σε μένα... ΠΜ στον 'φουφουτο'").

Η βλακεία είναι ότι κάθε φορά τις προλαβαίνουν οι ίδιοι. :tongue:

πιο πολυσυνθετο σχολιο αποτι φαινεται....αν ισχυει αυτο, ΕΚΕΙ ειναι το προβλημα.

Παντως παιδια ο καθενας αγοραζει και πουλαει οτι θελει, ελευθερη αγορα ειμαστε.. το αν το κανει στον φιλο του-διπλανο του, ειναι θεμα προσωπικων αξιων και οχι παρεμποριου.

επισης, απο τετοιες κινησεις ειναι απιστευτο πως βλεπεις ποια ειναι η πραγματικη αξια των καρτων που λιγο πριν δινουμε εμεις με χαρα 300Ε :D

επειδη καποιοι δεν λενε να το χωνεψουν ή κανουν πως δεν καταλαβαινουν...

το θεμα δεν ειναι οτι καποιοι δεν προλαβαν,αλλα οτι καποιοι σηκωνουν ενα ραφι ολοκληρο και μετα ερχονται κ μου ανοιγουν αγγελια με τιτλο "ΧΑΡΙΖΩ"-"ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"..

θα συμφωνησω απολυτα με τον sotiris: ειναι γυφτια και μαλιστα υψιστη !

και ξαφνικα βλεπεις να ανεβαινει αγγελια με 8 καρτες γραφικων ο ενας,15 καρτες ο αλλος κλπ κλπ...

Πρόλαβα πήρα μία 8800GT απο Περιστέρι!Είναι AXLE (πρώτη φορά την βλέπω αυτήν την μάρκα) και την πήρα 50€.

Έχει κομμάτια και 8800GT και 3850.

dsc00980dl1.th.jpg

dsc00982ga3.th.jpg

dsc00985iu5.th.jpg

α!!! επισης και μια αλλη προσφορα που ειδα, εβαλε την GIGABYTE GA-MA790FX-DQ6 στα 70€.

το πλαισιο gigabyte?

καλη φαση, 9800 υπαρχει;

πιτευω οτι τετοιες ενεργειες μπορουν να αποφευχθουν, βαζοντας ο καθε ρεταιλερ ενα οριο κομματιων/πελατη για προσφορες

επειδη καποιοι δεν λενε να το χωνεψουν ή κανουν πως δεν καταλαβαινουν...

το θεμα δεν ειναι οτι καποιοι δεν προλαβαν,αλλα οτι καποιοι σηκωνουν ενα ραφι ολοκληρο και μετα ερχονται κ μου ανοιγουν αγγελια με τιτλο "ΧΑΡΙΖΩ"-"ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"..

θα συμφωνησω απολυτα με τον sotiris: ειναι γυφτια και μαλιστα υψιστη !

ναι , ειναι γυφτια..Συμφωνω μαζι σου και με τους αλλους βεβαια.Εγω προσωπικα δεν ηξερα οτι το κανουν αυτο,ουτε καν το ειχα καταλαβει (απο αυτο το thread καταλαβα τι παιζει) αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι "δεν απαγορευεται να το κανει καποιος αυτο" ασχετα με το ποσο εντιμο ειναι.

ναι , ειναι γυφτια..Συμφωνω μαζι σου και με τους αλλους βεβαια.Εγω προσωπικα δεν ηξερα οτι το κανουν αυτο,ουτε καν το ειχα καταλαβει (απο αυτο το thread καταλαβα τι παιζει) αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι "δεν απαγορευεται να το κανει καποιος αυτο" ασχετα με το ποσο εντιμο ειναι.

θεωρητικα και νομικα απαγορευεται,γιατι κανει μεταπωληση και πρεπει να κοβει αποδειξη...

υπαρχει 790 fx lan Party 70eyro kai 3870x2 saphire 150eyro sto plaisio Αγ Παρασκευης--τωρα ημουν εγω και το ειδα.

Το θέμα με τα 2 κρούσματα που παρουσιάστηκαν στον Λάμπη διευθετήθηκαν με 5 μέρες ban για κάθε ένα από τους δύο χρήστες.

Η αντίδρασή μας σε τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα θα είναι αυστηρότερη και αμεσότερη. Λυπούμαστε για τις πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι χρήστες εδώ μέσα και σαφώς δεν επικροτούμε τέτοιες ενέργειες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.