Daytime Dreamer Ιούλιος 3, 2008 #21 Ιούλιος 3, 2008 Δηλαδη τωρα δεν υπαρχει τιποτα για να αγορασω και να πουλησω και εγω? Just kidding ... Μια 3850 για το HTPC θα ηταν οτι καλυτερο .... damn!
cptkoulis Ιούλιος 3, 2008 #22 Ιούλιος 3, 2008 Χαιρόμαστε… αλλά αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος πουλώντας μερικά κομμάτια να εκμηδενίσεις την αξία RMA ενός προϊόντος.Άντε να εύχεσαι μη σου τύχει τίποτα μετά από λίγο καιρό με τη 3850 που είχες αγοράσει πριν από κάτι λιγότερο από ένα χρόνο 150ε γιατί θα σου την αντικαταστήσουν με φιλοδώρημα για τσιχλες…Ομοίως και για τις αντίστοιχες τιμές των υπολοίπων καρτών.Σωστη παρατηρηση!
Daytime Dreamer Ιούλιος 3, 2008 #23 Ιούλιος 3, 2008 Καλα το thread αυτο ανανεωνεται πιο γρηγορα απο το /b/ του 4chan για οσους γνωριζουν .... (λεμε τωρα!)Την περιμενα αυτην την κινηση απο το πλαισιο παντως ... λογικο μετα την αφιξη των νεων ΑΤΙ ... το θεμα ομως ειναι πολλες φορες οτι ακομα και σε αυτες τις τιμες, πολλοι απο εμας αγοραζουμε απλα γιατι ειναι πολυ καλη η τιμη χωρις πραγματικα να εχουμε αναγκη.
thor Ιούλιος 3, 2008 Author #25 Ιούλιος 3, 2008 α!!! επισης και μια αλλη προσφορα που ειδα, εβαλε την GIGABYTE GA-MA790FX-DQ6 στα 70€.
katevastiras1416003242 Ιούλιος 3, 2008 #26 Ιούλιος 3, 2008 Γι αυτό και πωλήσεις με 8800 gt και κτλ....δυό και τρείς σε μια αγγελεία.Θέλουν να βγάλουν και κέρδος. Φαντάζομαι ότι θα λένε "αφού τα δίνουμε ποιο φτηνά από όλα τα on line eshop άρα κάνουμε χάρη στους ενδιαφερόμενους":nuke:
Themos Ιούλιος 4, 2008 #27 Ιούλιος 4, 2008 Απορω γιατι εξοργιζεστε μ αυτους που πηραν καρτες και τις πουλανε.Αυτοι ειναι οι κανονες του εμποριου.Αν ειναι να κατηγορηθει καποιος στην ολη υποθεση ειναι το πλαισιο και αυτη η ηλιθια τακτικη του "ξεστοκαρουμε" στην τυχη οποια μερα μας κατσει κ μολις γινει πεφτουν τα τηλς απο τους υπαλληλους κ ερχονται τα φιλαρακια με τα μινι βαν να φορτωσουν.Βγαζει τετοιες προσφορες και δεν μπορει να τις εκμεταλευτει διαφημιστικα παρα μονο απ τα καντηλια που διαβαζω καθε φορα σε 5-6 forums.
panosvlass Ιούλιος 4, 2008 #28 Ιούλιος 4, 2008 Το να την αγοραζει 70 και να την πουλαει 120 το θεωρω κοροιδια και τον ιδιο ..........Το να περασει απο το πλαισιο και το καθε πλαισιο και να δει την προσφορα και να αγορασει 4 κομματια, να κρατησει ενα για την παρτη του και τα αλλα να τα πουλησει δεν το θεωρω κακο.Αλλα οχι να θελει να βγαλει και 40% κερδος στην πλατη ενος γνωστου μεσω του νετ και σε μια κοινοτητα που μας κραταει συντροφια! Να μου την πουλαγε 80 να τα δωσω τα παραπανω ευρω επειδη "εχασα" την προσφορα αλλα και για τον κοπο του αλλα οχι και 120.
Tsakonas Ιούλιος 4, 2008 #29 Ιούλιος 4, 2008 Αυτοι ειναι οι κανονες του εμποριουεπισης κανονες του εμποριου ειναι να κοβεις αποδειξη και να φορολογεισαι για την κερδοσκοπικη σου δραστηριοτητα.οπως κανονας του εμποριου ειναι και η απαγορευση του αθεμιτου ανταγωνισμου (το να λειτουργει καποιος δηλαδη παρανομα ,με λιγοτερα εξοδα εναντιον ενος οργανωμενου μαγαζιου που πουλα στις κανονικες τιμες και τρεφει τοσους υπαλληλους)δηλαδη οι επιχειρηματιες που διαφημιζουν εδω τα προιοντα τους μεσω νομιμοτατων(και πληρωμενων εννοειται πχ,οπως σε μια εφημεριδα) διαφημισεων στον διαφημιστικο χωρο πανω δεξια ειναι χαζοι?το λαμπ καλυπτει τα εξοδα του (και) απο τετοιες διαφημισεις προσφεροντας μας ομως αφιλοκερδως τις υπηρεσιες του...δεν ειναι αδικο να εκμεταλλευεται ο συμφορουμιτης εναν χωρο που του δινεται δωρεαν για να κερδοσκοπησει?γιατι απο οτι ξερω οι αλλοι που πωλουν κατι το πωλουν μεταχειρισμενο και φτηνοτερα απτην τιμη αγορας,για να το ξεφορτωθουν.Και υπενθυμιζω σε ολους τους φελλοου λαμπιτες ,να θυμηθουν την συμπεριφορα των 2 συμφορουμιτων οταν ζητησουν εδω δωρεαν βοηθεια για κατι.
junior-21- Ιούλιος 4, 2008 #30 Ιούλιος 4, 2008 Μήπως να τους ρίξουμε στην πυρά? Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ?
Themos Ιούλιος 4, 2008 #31 Ιούλιος 4, 2008 Btw προλαβα πριν λιγο μια Gecube 3850 στα 30ε απο Πλαισιο Καλαμαριας.....Φυσικα ολες οι αλλες ειχαν εξαφανιστει....
sofix Ιούλιος 4, 2008 #32 Ιούλιος 4, 2008 Μήπως να τους ρίξουμε στην πυρά? Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ? Μηπως να τους πουμε και Μπραβο Μαγκες? δεν σοβαρευομαστε λεω και εγω, με τη σειρα μου... ΥΣ δεν αναφερομαι στον οποιοδηποτε πελατη που πηρε μια καρτουλα για παρτη του,αλλα σε τυχον,φαινομενα ομαδικων πωλησεων με καπελακι στη τιμη κ βαρυγδουπο τιτλο : ΧΑΡΙΖΩ οξω !
JohnnyX Ιούλιος 4, 2008 #33 Ιούλιος 4, 2008 Να ρε γιατι πεφτουν οι τιμες http://www.tomshardware.com/news/ati-nvidia-geforce,5818.html
Themos Ιούλιος 4, 2008 #34 Ιούλιος 4, 2008 Δε χρειαζεται να πει κανεις τπτ σε κανεναν.Οποιος ρε παιδια γουσταρει αγοραζει και οποιος δε γουσταρει δεν αγοραζει.Θα θελω εγω δλδ να αγορασω μια καρτα τωρα και αν μου την δινει φτηνοτερα απ οτι την εχουν τα μαγαζια ο αλλος και μαλιστα σφραγισμενη θα κατσω να τον ρωτησω και ποσο την αγορασε?Σοβαρευτειτε ρε λιγο....
SLN Ιούλιος 4, 2008 #35 Ιούλιος 4, 2008 Μηπως να τους πουμε και Μπραβο Μαγκες?δεν σοβαρευομαστε λεω και εγω, με τη σειρα μου... ΥΣ δεν αναφερομαι στον οποιοδηποτε πελατη που πηρε μια καρτουλα για παρτη του,αλλα σε τυχον,φαινομενα ομαδικων πωλησεων με καπελακι στη τιμη κ βαρυγδουπο τιτλο : ΧΑΡΙΖΩ οξω ! Δικιο εχει ο Βασιλης παιδες. Δεν γινεται να ελεγξεις τι θα κανει ο αλλος με τα λεφτα του. Αφου καποιος εχει την γνωση και τα μεσα να επωφεληθει απο μια κατασταση δεν μπορεις εσυ να το απαγορεψεις. Ουτε κι εγω το κανω αυτο που λες, κι εγω πιστευω οτι καλο θα ηταν να βολευτουν 5-10 νοματαιοι παραπανω απο την εκαστοτε προσφορα αλλα δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι δεν κανουν κατι κακο. Αμα θες μπορω να σου δωσω 100 παραδειγματα σε παρομοιες περιπτωσεις που καποιος παιρνει κατι σε χαμηλοτερη/τζαμπα τιμη και μετα το μεταπωλει με κερδος... Γιατι? Γιατι μπορει. Αμα δεν γουσταρεις αυτο που κανει, δεν αγοραζεις. Απλα πραγματα. Κι εγω θα γουσταρα crossfire στο... κατεβαστηρι με 60 ευρω αλλα δεν προκαμα
Sadman1416003304 Ιούλιος 4, 2008 #36 Ιούλιος 4, 2008 δηλαδη αν η δικια μου 3850(ομιγενητο)παθει κατι,θα μου δωσουνε 4850(την ειχα παρει 150ε)?Συμφωνα με τα λεγομενα σας?
junior-21- Ιούλιος 4, 2008 #37 Ιούλιος 4, 2008 Μα SLN, γιαυτό γίνεται το κράξιμο. Γιατί μιλάμε για 50 κάρτες πανελλαδικώς και δεν πρόλαβαν να πάρουν όλοι. Δεν γίνεται, απλά μαθηματικά...
cptkoulis Ιούλιος 4, 2008 #39 Ιούλιος 4, 2008 Καθε φορα που εχουμε εκπτωσεις/ξεστοκαρισμα υπαρχει κι ενα τετοιο θεμα.Αυτοι που προλαβαν VS αυτων που δεν προλαβαν
SLN Ιούλιος 4, 2008 #40 Ιούλιος 4, 2008 Μα SLN, γιαυτό γίνεται το κράξιμο. Γιατί μιλάμε για 50 κάρτες πανελλαδικώς και δεν πρόλαβαν να πάρουν όλοι. Δεν γίνεται, απλά μαθηματικά...Καλα αυτους που κραζουν για τον συγκεκριμενο λογο, τους θεωρω απλα ...ανιωθους και δεν ασχολουμαι.Για αλλο λογο γινεται το κραξιμο.Για το οτι τις 50 καρτες τις παιρνει ο πρωτος πωλητης που θα δει την προσφορα και μετα το παιζει "πλαισιο" ο ιδιος.Καλα κανει ή κακα κανει δεν με ενδιαφερει.Το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν μπορω να του το απαγορεψω, ουτε και να τον κρινω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.