Jump to content

το πλαισιο τρελαθηκε!!!

thor

Recommended Posts

Νομίζω το τραβάμε πολύ χωρίς λόγο. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο επόμενο κύμα προσφορών. Και αν όλοι αυτοί δε μπορούν να πουλήσουν εδώ, θα πουλήσουν αλλού. Και γω τον Ε4400 τον είχα βρει προσφορά με 60 ευρώ από 120 και τον πήρα. Πήρα όμως μόνο έναν από τους 7, όχι όλους. Το μόνο που βγαίνει σαν συμπέρασμα, είναι ότι δεν πήραμε 8800GT με 60 ευρώ, όπως πέρσυ το καλοκαίρι δεν πήραμε Ε6600 με 70 (ή όσο είχε). Δεν πειράζει, τι να κάνουμε τώρα?

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Ρε ανθρωπα,με είδες πουθενά να προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν?

Συγνώμη αν τα ποστ σου μου μοιάζουν σα μια δικαιολόγηση αυτής της κατάστασης. (ότι είναι φυσιολογικό γιατί έτσι είναι το εμπόριο κλπ κλπ)

Τα παιδιά τα ξέρω πολύ καλα πολύ καιρό τώρα,είδικά τον Πέτρο χρόνια ολόκληρα και μπορώ να σου πώ ότι δεν αξίζει κανείς τέτοια αντιμετώπισης που γίνεται τώρα ακόμα και αυτήν την μλκία που έγινε τώρα.

Εγω δε μίλησα πουθενά για κανένα συγκεκριμένο παιδί, μια κατάσταση σχολίασα. Δε ξέρω τι σε κάνει να αναφέρεσαι συγκεκριμένα στα παιδιά που γνωρίζεις τη στιγμή που η μόνη ονομαστική αναφορά έγινε από κάποιον άλλο πολλές σελίδες πριν.

Στα υπόλοιπα δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω.

Αν κρίνω απο τις επόμενες απαντήσεις σου όπου δε μπορείς να ξεχωρίσεις την αγγελία ενός μεταχειρισμένου προϊόντος από τη κατάχρηση αυτής της δυνατότητας για το εμπόριο αμεταχείριστων εξαρτημάτων με σκοπό το κέρδος τότε καλά έκανες που δε μπήκες στο κόπο.

To point μου εμένα είναι,ότι όσο είναι κάποιος έξω απ τον χορό είναι οκ,όταν μπεί και χορέψει είναι το θέμα τι γίνεται.

Στα λόγια είμαστε όλοι το ίδιο καλοί.

Στην πράξη είμαστε?

Αυτό είναι σωστό point αλλά δε καταλαβαίνω πως μπορεί να δικαιολογήσει μια κατάσταση. Δηλαδή επειδή υποθέτουμε ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έκαναν το ίδιο πράγμα δε θα πρέπει να μιλάμε? Ή μήπως το να μη μιλάμε θα μας δώσει συγχωροχάρτι στο να κάνουμε κι εμείς το ίδιο όταν βρεθούμε αντιμέτωποι μια παρόμοια ευκαιρία?

Το ότι έχει τραβηχτεί το θέμα είναι αλήθεια αλλά η προσπάθεια του να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με επιχειρήματα όπως αυτό, δεν είναι εύκολο να μας αφήσουν να σωπάσουμε

3.Τουλάχιστο έτσι η κάρτες θα διοχετεύονταν μόνο εδώ μέσα και ίσως κάποιοι να γλίτωναν τηλέφωνα ιστορίες βενζίνες που στο τέλος θα τους κόστιζαν 10€.

@Whitesnake Όχι όλη η φάση εδώ δεν έγινε επειδή απλά ο κάθε ένας από αυτούς που εξέφεραν γνώμη σε αυτό το θέμα δε μπόρεσε να πάρει μια κάρτα. Οι περισσότεροι είπαμε κάτι παραπάνω απ αυτό, αν βαριέσαι να διαβάσεις (κάτι που είναι απολυτά λογικό) αυτό είναι άλλο θέμα.

Αν δε μπορεί κανείς να καταλάβει ποσό υποτιμητικές είναι, ως προς το άτομο όσων διαμαρτυρήθηκαν, αυτές οι υπεραπλουστευσεις, τότε τι να πω.

Εγω τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είχα σκοπό να αγοράσω gfx κάρτα και ας έκανε αυτή 50ευρω, και άν θες μή το πιστεύεις.

ρε ανθρωπα.

Είσαι πίου?

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ.

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Πρέπει να το πώ πολλές φορές.

Και παει στο διάτανο να δικαιολογήσω ανθρώπους, αλλά το να δικαιολογήσω την κατάσταση τι κέρδος έχω?:wassat::wassat::wassat:

Απλά έτσι είναι τα πράγματα ΠΑΝΤΟΥ.Με το να καταρασόμαστε το πλαίσιο ή το κάθε πλαίσιο και να νομίζουμε ότι ΜΟΝΟ εκεί συμβαίνουν παρατράγουδα,απλά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στον κόσμο.

Αν κρίνω απο τις επόμενες απαντήσεις σου όπου δε μπορείς να ξεχωρίσεις την αγγελία ενός μεταχειρισμένου προϊόντος από τη κατάχρηση αυτής της δυνατότητας για το εμπόριο αμεταχείριστων εξαρτημάτων με σκοπό το κέρδος τότε καλά έκανες που δε μπήκες στο κόπο.

Πια κατάχρηση ρε μάστορα?

Πήγες να αγοράσεις κάτι απ τις προσφορές του πλαισίου και δεν στο έδιναν?

Μάλλον εσύ έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.Το ότι οι εργοζόμενοι στο πλαίσιο αγόρασαν κάτι σαν πελάτες,είναι παράνομο η καταχρηστικό ?:boxed:

Αυτό είναι σωστό point αλλά δε καταλαβαίνω πως μπορεί να δικαιολογήσει μια κατάσταση. Δηλαδή επειδή υποθέτουμε ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έκαναν το ίδιο πράγμα δε θα πρέπει να μιλάμε? Ή μήπως το να μη μιλάμε θα μας δώσει συγχωροχάρτι στο να κάνουμε κι εμείς το ίδιο όταν βρεθούμε αντιμέτωποι μια παρόμοια ευκαιρία?

Να μιλάμε,σε κάτι που είναι παράνομο.

Δεν βλέπω να έγινε τίποτα παράνομο.Μαγκιά του κάθε καταστήματος να αφήνει τους πελάτες του να παίρνουν όσα κομμάτια γουστάρουν.Δεν το επιβάλει κανένας νόμος.Όπως επίσης το αν πουλήσεις κάτι εσύ σαν ιδιώτης,δεν σου επιβάλει κανένας να το πουλήσεις στην τάδε τιμή.

Το ότι έχει τραβηχτεί το θέμα είναι αλήθεια αλλά η προσπάθεια του να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με επιχειρήματα όπως αυτό, δεν είναι εύκολο να μας αφήσουν να σωπάσουμε

Σε παραπέμπω στην αρχή του ποστ

Κανένας δεν ανάγκασε κανέναν να αγοράσει.

Κανένας δεν στέρησε η παραβίασε τα δικαιώματα του άλλου στο να αγοράσει κάτι.

Ναι ήταν λάθος για μένα αυτό που έκαναν τα παιδιά.

Ναι είναι λάθος το ότι μπορεί να πάρει ο καθένας όσα κομμάτια θέλει.

Δεν είναι παράνομο όμως οπότε δεν μπορείς να κάνεις και τπτ.

Δεν μπορεί να μου ορίσει κάποιος σε ποια τιμή θα πουλήσω κάτι.

Έχω κρίση και επιλέγω στο αν θα το αγοράσω η όχι.

Τι σημασία έχει αν ο άλλος έχει κέρδος η όχι?

Δεν με νοιάζει εμένα όταν αγοράζω κάτι αν έχει κέρδος η ζημία.

Λίγες είναι η φορές που διάφορα μαγαζιά πουλάνε κάτω απ το κόστος αγοράς?

Dude...οταν ο αλλος δεν εχει κερδος ,δεν πληρουται το "ιδιοτελης" απο τον ορισμο(φρεσκοτατος μεσα απτα βιβλια) που σου εδωσα.Αρα δεν εχουμε εμπορικη πραξη.Αρα μπορει να κανει οτι γουσταρει.Οτι δεν σε νοιαζει εσενα ΟΚ,αλλα το τι ειναι εμποριο και τι οχι,δεν το καθοριζουν τα γουστα μου η τα γουστα σου αλλα ο νομος,που φροντιζει να συμβιβασει διαφορετικες αποψεις.

Οταν τα μαγαζια πουλανε κατω απο το κοστος αγορας ειναι η ειδικη περισταση,η αυστηρα καθορισμενη(βασει κανονων ανταγωνισμου) προσφορα.Θα συμφωνησεις μαζι μου οτι αναγκαστικα ειναι ελαχιστες οι φορες που γινεται αυτο,αλλιως θαχαμε ενα μπαραζ πτωχευσεων:hehe::hehe:.Αν η απορια σου εντοπιζεται στο γιατι υποχρεουνται να κοβουν αποδειξη τοτε,η απαντηση ειναι απλη :Η πραξη τους αυτη,ειναι εμπορικη βασει του τυπικου συστηματος (ουσιαστικο συστημα:εμπορικες πραξεις ειναι οσες πληρουν τον ορισμο που σου προανεφερα.Τυπικο συστημα:εμπορικες πραξεις ειναι οσες ενεργουνται απο οποιον φερει την εμπορικη ιδιοτητα ,δηλ πχ ΟΕ,ΕΕ,ΑΕ,ΕΠΕ).

Οταν ενας λαμπιτης πωλει με ζημια,εφοσον δεν εχει ουτε εμπορικη ιδιοτητα,ειναι κρισταλ κλιαρ οτι δικαιουται να το κανει χωρις να εκδοσει αποδειξη.

Στα λόγια είμαστε όλοι το ίδιο καλοί.

Στην πράξη είμαστε?

Και παλι,συγκρινεις μια υποθετικη παρασπονδια με μια πραγματικη παρασπονδια.Με την λογικη σου δεν θα πρεπε να καταδικαστει καποιος που τρεχει με Λαμποργκινι με 295 στην Κηφισιας,γιατι ολοι μας,αν ειχαμε μια Λαμποργκινι,με τοσο θα τρεχαμε.Οποτε η λυση στην οποια καταληγει ο συλλογισμος σου ειναι,ας κανουν ολοι οτι γουσταρουν,αφου ολοι ειμαστε κατα βαθος κακοι:hehe::hehe:......Μονο που με το σκεπτικο σου,all hell breaks loose...

ρε ανθρωπα.

Είσαι πίου?

Πιθανότατα :)

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ.

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Πρέπει να το πώ πολλές φορές.

οκ δε προσπαθεις εγώ διαφώνησα με συγκεκριμένα λεγόμενα σου και αυτό δεν αλλαζει κάτι

Και παει στο διάτανο να δικαιολογήσω ανθρώπους, αλλά το να δικαιολογήσω την κατάσταση τι κέρδος έχω?:wassat::wassat::wassat:

Απλά έτσι είναι τα πράγματα ΠΑΝΤΟΥ.Με το να καταρασόμαστε το πλαίσιο ή το κάθε πλαίσιο και να νομίζουμε ότι ΜΟΝΟ εκεί συμβαίνουν παρατράγουδα,απλά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στον κόσμο.

Χμμ δε καταραστήκαμε τίποτα :wassat: και όπως είπα πριν για τα παρατράγουδα που γίνονται παντού, αυτό δε δικαιολογεί κανένα.

Πια κατάχρηση ρε μάστορα?

Κατάχρηση των αγγελιών του forum οι οποίες δε προσφέρονται για εμπόριο, αλλά οκ πριν είπες οτι όλες οι αγγελίες είναι "εμπόριο" οπότε ίσως δεν αποτελεί αυτό κατάχρηση για σένα.

Μάλλον εσύ έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.Το ότι οι εργοζόμενοι στο πλαίσιο αγόρασαν κάτι σαν πελάτες,είναι παράνομο η καταχρηστικό ?:boxed:

:blink: Αυτό δε το ήξερα... ενδιαφέρουσα πληροφορία. Πιστεύω πάντως οτι πράγματι το να αγοράσουν κάτι σα πελάτες δεν είναι καταχρηστικό. (τώρα για την υπόλοιπη ιστορία δε ξέρω, αυτό είναι θέμα του ιδίου του πλαισίου αν το θεωρεί καταχρηστικό ή όχι)

Δεν βλέπω να έγινε τίποτα παράνομο.Μαγκιά του κάθε καταστήματος να αφήνει τους πελάτες του να παίρνουν όσα κομμάτια γουστάρουν.Δεν το επιβάλει κανένας νόμος.Όπως επίσης το αν πουλήσεις κάτι εσύ σαν ιδιώτης,δεν σου επιβάλει κανένας να το πουλήσεις στην τάδε τιμή.

Έ οκ παράνομο... παράνομο είναι να το ρίξεις στο εμπόριο εξαρτημάτων χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν (κράτος) αλλά για να πω την αλήθεια στη προκειμένη περίπτωση περισσότερο δίνω σημασία στη κατάχρηση των αγγελιών του forum παρά σ' αυτό γιατί τα ποσά είναι αστεία για να μιλήσουμε για παρανομία κατά του κράτους ειδικά μετά από όσα γίνονται από επαγγελματίες του είδους.

Κανένας δεν ανάγκασε κανέναν να αγοράσει.

Κανένας δεν στέρησε η παραβίασε τα δικαιώματα του άλλου στο να αγοράσει κάτι.

Οι περισσότεροι που πήγαν, ενημερώθηκαν από τους υπάλληλους ότι τα κομμάτια εξαντλήθηκαν από μερικούς που τα σήκωσαν όλα (όπως καταλάβαμε αμέσως για να τα πουλήσουν)

Οποτε προφανώς η ανάγκη του ενός να βγάλει κέρδος από τη μεταπώληση επηρεάζει αυτή του αλλού να αποκτήσει ένα κομμάτι.

Το οτι δε σε αναγκάζει κανείς να αγοράσεις είναι δεδομένο.

Ναι ήταν λάθος για μένα αυτό που έκαναν τα παιδιά.

Ναι είναι λάθος το ότι μπορεί να πάρει ο καθένας όσα κομμάτια θέλει.

Δεν είναι παράνομο όμως οπότε δεν μπορείς να κάνεις και τπτ.

Δεν μπορεί να μου ορίσει κάποιος σε ποια τιμή θα πουλήσω κάτι.

Έχω κρίση και επιλέγω στο αν θα το αγοράσω η όχι.

Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι, και γι αυτό κάθομαι απλά και μιλάω σε αυτό το θέμα στο κάτω κάτω δε με ενδιαφέρει αν είναι η όχι παράνομο.

Πράγματι δεν υπάρχει κανείς που να σου ορίσει σε ποια τιμή πουλάς εκτός αν είσαι επαγγελματίας οπότε μπορείς να κατηγορηθείς για αισχροκέρδεια :p

Πιστεύω ότι όλοι μας εδώ έχουμε κρίση και μπορούμε να επιλέξουμε τι θα αγοράσουμε ή οχι.

...

Και στη κατοχη οι μαυραγοριτες πουλαγανε ενα κουβα λαδι για ενα οικοπεδο.

Παλι καλα που βγηκες να τους δικαιωσεις εστω και μετα τον εμφυλιο. :p

Και στη κατοχη οι μαυραγοριτες πουλαγανε ενα κουβα λαδι για ενα οικοπεδο.

Παλι καλα που βγηκες να τους δικαιωσεις εστω και μετα τον εμφυλιο. :p

Το έγραψες μόνος σου Γιώργο : Στην κατοχή.

Εδώ μιλάμε για ελεύθερη αγορά . Αυτή είναι η ελεύθερη οικονομία, τι να κάνουμε.

Το θέμα νομίζω έλαβε τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο.

Λιώνεις με τα καινούρια; P

Το έγραψες μόνος σου Γιώργο : Στην κατοχή.

Εδώ μιλάμε για ελεύθερη αγορά . Αυτή είναι η ελεύθερη οικονομία, τι να κάνουμε.

Το θέμα νομίζω έλαβε τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο.

Το αν εχουμε ελευθερη οικονομια ειναι πολυ μεγαλη συζητηση που θα μας παει τελειως offtopic.

Κατα τα αλλα μην υπονομευεις την σοβαρη προσπαθεια που κανω να ξεπερασω το φραγμα των 400 post με καθε τροπο. :p

ΟΤ : Αφου τα ξερεις φιλτατε Γιαγκο αποφευγω τα online οπως οι Νεφελιμ τον Λιακοπουλο , αλλα οταν βγει το diablo 3 δεν θα μπορω να προβω σε δεσμευσεις ^^.

Μετά από συρροή ατόμων που "προσβλήθηκαν" από αυτή τη συμπεριφορά, έρχεστε 2-3 να μας πείτε τι;

Ότι κανείς δεν είναι άγιος; Δεν με ενδιαφέρει κύριοι. Ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο και μόνο.

Όντως όμως το θέμα παρατράβηξε. Θα μείνει ανοιχτό ωστόσο μέχρι να λήξει το ban των 2 για να έχουν την ευκαιρία να postάρουν κάτι αν το επιθυμούν.

Από δω και πέρα, χαλαρά, το θέμα τελείωσε.

Παντως απο το Πλαισιο στη Στουρναρη τσιμπησα σημερα μια 3870....Λες να ειμαι ο μονος που πηρα ΜΟΝΟ μια?...Γιατι ειχε δυο και μου λεει η κοπελα στο παγκο ''...μονο την μια θελετε?''...:)

ρε παιδια αξιζει η 3870χ2 τωρα που βγηκαν οι 4850?Η 3870χ2 ειναι λιγο γρηγοροτερη ΜΟΝΟ οταν την αναγνωριζουν τα παιχνιδια, αλλιως παιζει σαν απλη 3870.

σε υψηλες αναλυσεις ναι, οπως και στα μελλοντικα παχνιδια ναι, οποτε γιατι οχι?

Θεωρω οτι η τιμες του πλαισου ειναι και η πραγματικη αξια των καρτων αυτων, αν η 4850 πεσει στα 120 τοτε αξιζει, επι της παρουσης ωντας στα ιδια λεφτα i 3870x2 ειναι κατεμε καλυτερη επιλογη με το μειονεκτημα βεβαια της μεγαλυτερης καταναλωσης και του ρισκου των drivers.

Για το θεμα του νηματος, για να καταλαβω...το θεμα ειναι οι προσφορες του πλαισιου, το παραεμποριο των χρηστων η η πρπεπουσα ηθικη-προσεγγιση των ατομων που πλαισιονουν την κατηγορια αγγελιας?? :)

Νομιζω οτι καλως δεν θα συνεχιστει μιας και ο καθενας το βλεπει απο αλλη σκοπια και τελικα χτυπιουνται ατομα που δεν εχουν σχεση με το θεμα.

Για μενα καλα κανει το πλαισιο και ξεστοκαρει, το ρμα δεν εχει σχεση (σορρυ κιολας αλλα να παιρνεις 3850 με 30Ε δεν μου κανει κακο..και αυτο το ρμα θα ζητησω), κακως οι χρηστες αυτοι κανουν αυτα που κανουν αλλα στην τελικη δικο τους το προβλημα και δη σε αυτον που θα το αποδεχτει-αγορασει, καλως ο λαμπης τους μικρομπαναρει για να τους/μας δειξει πολιτικη και κακως τσακονοσαστε για ψιλου πηδημα καθε φορα.. Ο καθενας εχει τις αποψεις῏λυσεις του τις οποιες παραθετει μη επιβαλωντας βεβαια στον αλλον την αποψη του. Επιμενω να λεω πως ολη αυτη η αλυσιδα θα ειχε αποφευχθει με μια πολιτικη που λεει, κυριος μια καρτα για τον καθενα και πιστωτικο το ποσο της αποδειξης .

Να δηλωσω πως δεν ριπτω τις ευθηνες της αλυσιδας αυτου του νηματος σε κανενα ρεταιλερ, αντιθετως πιο πολυ ως αναβαθμιση σε μελοντικο ξεστοκαρισμα, το οποιο θα οδηγηση σε αποφυγη τετοιων νοσηρων, επι του συνολου, κατατασεων και τελικα σε μια πιο ροικη προσεγγιση αγορων που καταληκτικα θα αναδειξει την ποιοτητα υπηρεσιων.

Χμμ δε καταραστήκαμε τίποτα :wassat: και όπως είπα πριν για τα παρατράγουδα που γίνονται παντού, αυτό δε δικαιολογεί κανένα.

Βρε καλέ μου άνθρωπε,μπορείς να βγάλεις απ το μυαλουδάκι σου το ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι?

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα,απλά τώρα σε βλέπω να πας να ανακαλύψεις τι γίνεται γενικά.Και δεν είναι μόνο στο πλαίσιο,και αν δεν αναφέρεσαι στο πλαίσιο,τότε θα πρέπει να φτιάξεις thread ώστε να μην τα συγχέουμε.

Κατάχρηση των αγγελιών του forum οι οποίες δε προσφέρονται για εμπόριο, αλλά οκ πριν είπες οτι όλες οι αγγελίες είναι "εμπόριο" οπότε ίσως δεν αποτελεί αυτό κατάχρηση για σένα.

Εσύ σαν τι τις βλέπεις τις αγγελίες?

Μαζεύονται 5-10 φιλαράκια και ανταλλάσουν κάρτες?

Έ οκ παράνομο... παράνομο είναι να το ρίξεις στο εμπόριο εξαρτημάτων χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν (κράτος) αλλά για να πω την αλήθεια στη προκειμένη περίπτωση περισσότερο δίνω σημασία στη κατάχρηση των αγγελιών του forum παρά σ' αυτό γιατί τα ποσά είναι αστεία για να μιλήσουμε για παρανομία κατά του κράτους ειδικά μετά από όσα γίνονται από επαγγελματίες του είδους.

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση σε αγγελίες που είναι ανοικτές πρός όλους?

Όλοι με τους ίδιους όρους ποστάρουν.

Οι περισσότεροι που πήγαν, ενημερώθηκαν από τους υπάλληλους ότι τα κομμάτια εξαντλήθηκαν από μερικούς που τα σήκωσαν όλα (όπως καταλάβαμε αμέσως για να τα πουλήσουν)

Οποτε προφανώς η ανάγκη του ενός να βγάλει κέρδος από τη μεταπώληση επηρεάζει αυτή του αλλού να αποκτήσει ένα κομμάτι.

Το οτι δε σε αναγκάζει κανείς να αγοράσεις είναι δεδομένο.

Και γώ αν πήγαινα να πάρω 4 κάρτες για να κάνω Crossfire X πάλι θα είχε επίπτωση σε σένα.Δεν αλλάζει κάτι το ότι τις πήρες για να τις πουλήσει με σκοπό το κέρδος.

Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι, και γι αυτό κάθομαι απλά και μιλάω σε αυτό το θέμα στο κάτω κάτω δε με ενδιαφέρει αν είναι η όχι παράνομο.

Πράγματι δεν υπάρχει κανείς που να σου ορίσει σε ποια τιμή πουλάς εκτός αν είσαι επαγγελματίας οπότε μπορείς να κατηγορηθείς για αισχροκέρδεια :p

Πιστεύω ότι όλοι μας εδώ έχουμε κρίση και μπορούμε να επιλέξουμε τι θα αγοράσουμε ή οχι.

νομίζεις ότι μιλώντας μέσα στο Forum μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο?

Αλλιώς θα πρέπει να το δείξεις αυτό.

Το ΙΝΚΑ κάνει ένα μποϊκοτάζ τις πέμπτες ώστε να μην αγοράζουμε τρόφιμα αν θυμάμαι καλα(εγώ δεν πάω καθόλου για ψώνια τις πεμπτες).

Έτσι θα δείξεις την δυναμή σου και τα πιστεύω σου.

Όχι με το να κράζεις στα φορουμ για ενα μεμονωμένο περιστατικό όταν στην υπόλοιπη οικονομία της χώρας γίνεται τις κολάσεως.

και που να δειτε ενα pm με "γαλλικα" που μου εστειλε ενα "καλο" παιδι επειδη του χαλασα τις "δουλειες".
παιδια μην επιμενετε, δεν προκειται να το πω. οσο για το pm γελασα για κανα 2λεπτο και μετα κατεληξε στον καλαθο!!!

Είσαι σίγουρος?

Είναι κάποιο απ τα 2 παιδια του lab?

Εμένα τα 2 παιδιά μου είπαν ότι δεν έστειλαν τπτ τέτοιο.

Γιατί δεν το στέλνεις σε κάποιον mod να αναλάβει ο κύριος τις ευθύνες του?

Βρε καλέ μου άνθρωπε,μπορείς να βγάλεις απ το μυαλουδάκι σου το ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι?

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα,απλά τώρα σε βλέπω να πας να ανακαλύψεις τι γίνεται γενικά.Και δεν είναι μόνο στο πλαίσιο,και αν δεν αναφέρεσαι στο πλαίσιο,τότε θα πρέπει να φτιάξεις thread ώστε να μην τα συγχέουμε.

OK είπαμε ρε άνθρωπα δε προσπαθεις να δικαιολογίσεις τίποπτα το πιάσαμε

Εσύ σαν τι τις βλέπεις τις αγγελίες?

Μαζεύονται 5-10 φιλαράκια και ανταλλάσουν κάρτες?

Υπάρχουν και κάποια όρια κοινής λογικής

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση σε αγγελίες που είναι ανοικτές πρός όλους?

Όλοι με τους ίδιους όρους ποστάρουν.

Ε οκ καλώς δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Η διαχείριση πιστεύει ότι ο χώρος των αγγελιών δε προσφέρεται για κερδοσκοπικές δραστηριότητες (έχουμε πει τι είναι εμπόριο και τι αγγελία) , αυτό μου αρκεί.

Και γώ αν πήγαινα να πάρω 4 κάρτες για να κάνω Crossfire X πάλι θα είχε επίπτωση σε σένα.Δεν αλλάζει κάτι το ότι τις πήρες για να τις πουλήσει με σκοπό το κέρδος.

Είπα πριν ότι και 20 να έπαιρνες δε θα με πείραζε από τη στιγμή που τις πήρες για τη πάρτη σου και όχι να βγάλεις κέρδος εισ βάρος των συμφορουμιτών σου.

νομίζεις ότι μιλώντας μέσα στο Forum μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο?

Όχι αλλά αυτό θα μου απαγορεύσει να μιλάω? Νομίζεις δηλαδή ότι εσυ μιλώντας θα αποκαταστάσεις τη δικαιοσύνη?

Αλλιώς θα πρέπει να το δείξεις αυτό.

Το ΙΝΚΑ κάνει ένα μποϊκοτάζ τις πέμπτες ώστε να μην αγοράζουμε τρόφιμα αν θυμάμαι καλα(εγώ δεν πάω καθόλου για ψώνια τις πεμπτες).

Το να μη αγοράζεις τις πέμπτες και να ξεσκίζεσαι τις τέταρτες και τις παρασκευές δε μου λέει τίποτα, δεν είσαι σε θέση να ξέρεις ποσό περιορισμένες έχω τις καταναλωτικές μου ανάγκες.

Έτσι θα δείξεις την δυναμή σου και τα πιστεύω σου.

Όχι με το να κράζεις στα φορουμ για ενα μεμονωμένο περιστατικό όταν στην υπόλοιπη οικονομία της χώρας γίνεται τις κολάσεως.

Αν δε το κατάλαβες δε κράζω γενικά κι αόριστα... με εσένα και κάποιους άλλους διαφώνησα σε συγκεκριμένα θέματα είτε αυτά αφορούν RMA ειτε οτιδήποτε άλλο.

Τέλος πάντων προφανώς δε σηκώνει συζήτηση το lab αφού ή πρέπει όλοι να συμφωνούμε και να κάνουμε πλάκα ή άν διαφωνούμε να "κράζει" ο ένας τον άλλο.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ πράγματι παρατραβήχτηκε οπότε σταματάω εδώ. :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.