giorgos_saxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2011 Πριν λιγες μερες μ'δωσαν την 8800gts της gigabyte με χαλασμενο bios και ειπα να προσπαθησω μπας και καταφερω να το ξαναπερασω.Επειδη δε μπορω να δω εικονα απ'αυτην συνδεσα και μια pci γραφικων για να κανω την δουλεια μου.Μπηκα με δισκ εκκινησης και πειραματιζομουν με τις εντολες με το nvflash και οποια και αν εγραφα μου εβγαζε το μνμ 'could not enable the prom pins'.Yπαρχει τροπος να το παρακαμψω αυτο ή να την αποχαιρετισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?page=3&t=11 αν δεν δουλέψει σημαίνει πως έσπασε το eeprom (chip που έχει μέσα το bios) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιούλιος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Ti εννοεις να εσπασε?Να επαθε μονιμη βλαβη ή να εφυγε απτην θεση του?Θα το κοιταξω παλι,ετσι κι αλλιως δεν εχω να χασω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Na epathe monimi vlavi enoo Sent from my Nexus One using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιούλιος 18, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Τελικα δοκιμασα ενα αλλο τροπο και για την ωρα λυθηκαν ολα τα προβληματα που ειχε.Ζεστανα το chipset της με πιστολι ζεστου αερα για 1λεπτο στους 600βαθμους και ανοιξε κατευθειαν μετα.Το ιδιο εκανα και σε ανεξαρτητη γραφικων σε λαπτοπ οπου εβγαζε αλλοιωμενα χρωματα και ειχα τα ιδια αποτελεσματα.Δε ξερω βεβαια για ποσο θα κρατησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 18, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 αρα ηταν θεμα ψυχρων κολλησεων. Ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.