Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 πριν λίγο πήρε η κοπέλα μου το iphone και ψάχνω να δω από που μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές και παιχνίδια και πως να τις εγκαταστήσω.έχει κανείς καμιά ιδέα?
greenforce13 Ιούλιος 2, 2008 #2 Ιούλιος 2, 2008 Aπο το iphone μεσα θα βρεις οτι θες αρκει να εχεις internet
Qlim4X Ιούλιος 2, 2008 Author #3 Ιούλιος 2, 2008 βρήκα ένα πρόγραμμα που θέλω και είναι σε κατάληξη .app που το περνάω στο κινητό για να το δει ο installer?
SlotKiller Ιούλιος 3, 2008 #5 Ιούλιος 3, 2008 βρήκα ένα πρόγραμμα που θέλω και είναι σε κατάληξη .app που το περνάω στο κινητό για να το δει ο installer?Τα app ειναι στην ουσια ολο το προγραμμα και παιζει σαν exe αρχειο. Τρεξτο απο οπουδηποτε στη συσκευη και θα το παιξει. Δεν εχω εμπειρια απο iphone, αυτα ισχυουν στο macos οποτε το ιδιο πρεπει να παιζει και εκει.edit: Αν εχει folder Applications ριξ το εκει το αρχειο
Qlim4X Ιούλιος 3, 2008 Author #6 Ιούλιος 3, 2008 Για δες αυτο http://cre.ations.net/creation/ibrickrτο είδα αυτό αλλά δεν έχει συμβατότητα με την 1.1.4 εκδοσή που έχουμεΤα app ειναι στην ουσια ολο το προγραμμα και παιζει σαν exe αρχειο. Τρεξτο απο οπουδηποτε στη συσκευη και θα το παιξει. Δεν εχω εμπειρια απο iphone, αυτα ισχυουν στο macos οποτε το ιδιο πρεπει να παιζει και εκει.edit: Αν εχει folder Applications ριξ το εκει το αρχειοκάτι τέτοιο λέω να κάνω αλλά ελπίζω μετά να είναι εύκολη η απεγκατάσταση
greenforce13 Ιούλιος 3, 2008 #8 Ιούλιος 3, 2008 ειναι και τo iPhone PC Suite αλλα δεν ξερω τι παιζει μ αυτο
Qlim4X Ιούλιος 4, 2008 Author #9 Ιούλιος 4, 2008 thx παίδεςμε βοήθησε ενας phone browser και ο installer που έχει το κινητό και κατεβάζει μόνο του όσα θες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.