Jump to content

πρόβλημα με σημάδια στην οθόνη

spiv

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc μου συνέχεια εμφανίζονται στις οθόνη όταν πάω να παίξω κάποιο παιχνίδι κόκκινα σημάδια και μετά μηνύματα ότι το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης atikmdag σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία.

έκανα μέχρι και format αλλά τίποτα έχω τους τελευταίους driver .

το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από overclocking που επιχείρησα στην Κάρτα (μήπως είναι θέμα ψύξις γιατί άλλαξα ψήκτρα και μήπως δεν πατάει καλά?) :hmm:

ευχαριστώ

Κωστάκη δεν είχε γίνει καθόλου overclocking στην ram

slackintosh επειδή δεν κατέχω και πολύ το αγγλικό τελικά φταίνε οι μνήμες?

Ε τότε λογικά πας για καινούργια vga. Επιμένω στο ότι οι ραμ την έχουν ακούσει

Σε μια fx5200 που είχα (προϊστορία) την είχα μπουκώσει στο overclocking και έβλεπα κάτι πράσινα κόκκινα, δε θυμάμαι και εγώ τη ήταν, το οποίο λύθηκε μετά από επαναφορά της κάρτας στο default.Αλλά από τι είδα οι περισσότεροι έχουν μόνο το πρόβλημα του δεν ανταποκρίνεται.Πολύ πιθανόν να την έχουν ακούσει οι ram για να έχεις τα κόκκινα σημάδια,αν έχει εγγύηση πήγαινε την πίσω μη παιδεύεσαι.

Το παρακάτω αναφέρεται σε κάποιο πρόβλημα με τους drivers της σειράς 7 αλλά φαντάζομαι τώρα θα είναι κάπου στην 8++(δε κατέχω από ati)Τέσπα ο τύπος λέει να πας έναρξη>εκτέλεση>γράψε system configuration ή msconfig πήγαινε στην καρτέλα εκκίνηση>προχωρημένες ρυθμίσεις>εδώ θα δεις 2 κουτάκια που μπορείς να τσεκάρεις, το ένα αναφέρεται στον επεξεργαστή και το άλλο στη μνήμη, τσέκαρε και τα 2 και διάλεξε ένα processor.Εφαρμογή οκ και restart.Δε ξέρω αν ισχύει ο guide γιατί δεν έχω vista.Δοκίμασε και ότι γίνει έγινε:bigsmile:

Κάνε και unistall τους drivers και δοκίμασε καμιά παλαιότερη έκδοση.

ευχαριστώ παιδιά και κάτι τελευταίο. αποκλείεται τα σημάδια να εμφανίζονται από υπερθέρμανση τις κάρτας? γιατί όλα ξεκίνησαν μετά την αλλαγή τις ψύκτρας

μπορει να μην εκανες σωστα την αλλαγη ψυχτρας και κατι να χαλασε.

παλια σε μια 6600 ενος φιλου ,την σκαλισε και τα βλεπαμε πρασινα ολα.

εμπεινε win κανονικα αλλα σε 3d .πρασινιζε ο τοπος.

ναι τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα δεν είχε καλή ψύξη γιατί η αντλία μου είναι μικρή.

ευχάριστο όλους όσους βοήθησαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.