Jump to content

Αλουμίνιο 1μμ και 2μμ

Slaughter18

Recommended Posts

Για σας παιδιά θέλω να βρω αλουμίνιο 1μμ και 2μμ όχι σε τεράστιες ποσότητες και καλές τιμές κοντά στο χαλάνδρι και δεν ξέρω από που :tw: ξέρει κανεις να με βοηθήσει... Για μοδ παει...

Για σας παιδιά θέλω να βρω αλουμίνιο 1μμ και 2μμ όχι σε τεράστιες ποσότητες και καλές τιμές κοντά στο χαλάνδρι και δεν ξέρω από που :tw: ξέρει κανεις να με βοηθήσει... Για μοδ παει...

παιζουν τετοια σε ασημι και μαυρο

αλλα

1ον:Στη Στουρναρη και οχι στο Χαλανδρι...:D

και

2ον: μονο σε 1χιλ:slap:

για 2χιλ. αν δεν θες μεγαλη επιφανεια, εχω κατι ρεταλια που μπορει να σου κανουν

Στουρνάρη έρχομαι γιατί εκεί δουλεύει η μάνα μου (21 Σεπτεβρίου or something δεν θυμάμαι τώρα) και πόσο πάει αλλά 8έλω αρκετό για το ένα ουσιαστικά σκέψου ότι θα γίνει το διαχωριστικό του Lian Li 1200b και το δευτερο που θέλω είναι για htpc... Στο δευτερο κάτι βλέπω να γίνεται στο πρώτο όχι γιατί δεν το θέλω βαμένο... Πουθενά αλλου... Ρετάλια τη εννοείς... Το htpc θα έχει το μέγεθος ενός ενισχυτή ίσως και μικρότερο... Τιμές σε τι κυμαίνονται... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.