Slaughter18 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 Για σας παιδιά θέλω να βρω αλουμίνιο 1μμ και 2μμ όχι σε τεράστιες ποσότητες και καλές τιμές κοντά στο χαλάνδρι και δεν ξέρω από που :tw: ξέρει κανεις να με βοηθήσει... Για μοδ παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Για σας παιδιά θέλω να βρω αλουμίνιο 1μμ και 2μμ όχι σε τεράστιες ποσότητες και καλές τιμές κοντά στο χαλάνδρι και δεν ξέρω από που :tw: ξέρει κανεις να με βοηθήσει... Για μοδ παει... παιζουν τετοια σε ασημι και μαυρο αλλα 1ον:Στη Στουρναρη και οχι στο Χαλανδρι... και 2ον: μονο σε 1χιλ για 2χιλ. αν δεν θες μεγαλη επιφανεια, εχω κατι ρεταλια που μπορει να σου κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Ιούλιος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Στουρνάρη έρχομαι γιατί εκεί δουλεύει η μάνα μου (21 Σεπτεβρίου or something δεν θυμάμαι τώρα) και πόσο πάει αλλά 8έλω αρκετό για το ένα ουσιαστικά σκέψου ότι θα γίνει το διαχωριστικό του Lian Li 1200b και το δευτερο που θέλω είναι για htpc... Στο δευτερο κάτι βλέπω να γίνεται στο πρώτο όχι γιατί δεν το θέλω βαμένο... Πουθενά αλλου... Ρετάλια τη εννοείς... Το htpc θα έχει το μέγεθος ενός ενισχυτή ίσως και μικρότερο... Τιμές σε τι κυμαίνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Πειραια εχι εκαποια μαγαζια που πουλανε και θα βρεις ευκολα σχετικα.@Κοπριτης: που στη στουρναρη εχει τετοια του λινκ και σε τι τιμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.