GeorgeVasil Ιούλιος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Οκ παίδες θα πρέπει να επιλέξω επιτέλουςAbit p35 pro μεταχειρισμένη με εγγύση σε τιμή καλύτερη απο asus p5Q ή καινούργια ASUS p5Q στα 110€ Έχει κάποιες ουσιαστικές διαφορές το p45 εκτός απο pciE 2.0 και καινουργιο controller Αλλη μια ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι H abit δεν παιζει καλα τις μνημες. (ψηλα εννοω >550 stable) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούλιος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Αλλη μια ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι H abit δεν παιζει καλα τις μνημες. (ψηλα εννοω >550 stable) Ναι μεν αλλα η P5Q ειναι λίγο δύσκολη για να ανεβασεις τις μνήμες. Ο κολλητός μου την πήρε την Deluxe και ακομα παλεύει με τα skews για να τρέξει αυτές στα 1066.. Αν το εχεις παντως οντως ανεβάζεις τις μνημες στο θεο σύμφωνα με τα reviews της Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 4, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Έγινε παραγγελία μιας ASUS P5Q ελπίζω να έιναι καλή μιας και θα είναι η πρώτη ASUS μητρική. Φανατικός χρήστης της κάποτε EPOX :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Ιούλιος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Έγινε παραγγελία μιας ASUS P5Q ελπίζω να έιναι καλή μιας και θα είναι η πρώτη ASUS μητρική. Φανατικός χρήστης της κάποτε EPOX :cry: Καλοριζικη Ελπιζω να ικανοποιησει... Περιμενουμε γνωμες ή κανα μινι-review αν ψηθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιούλιος 4, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Έγινε παραγγελία μιας ASUS P5Q ελπίζω να έιναι καλή μιας και θα είναι η πρώτη ASUS μητρική. Φανατικός χρήστης της κάποτε EPOX :cry:Καλορίζικη κι από μένα, έναν σχεδόν αποκλειστικό χρήστη asus μητρικών. Τώρα τελευταία το γυρίζω λίγο σε άλλες. Πιστεύω πάντως ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 4, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 ευτυχως που θα βαλεις 2πυρηνο πανω γιατι με 4πυρηνο προς το παρων τουλαχιστον ακομα και με το τελευταιο bios ειναι απλα τραγικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιούλιος 5, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 ευτυχως που θα βαλεις 2πυρηνο πανω γιατι με 4πυρηνο προς το παρων τουλαχιστον ακομα και με το τελευταιο bios ειναι απλα τραγικηΕννοείς από overclocking τραγική? Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με έναν 8400 την είχα δοκιμάσει και μου φάνηκε μια χαρά. Με τετραπύρηνο δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούλιος 5, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 ευτυχως που θα βαλεις 2πυρηνο πανω γιατι με 4πυρηνο προς το παρων τουλαχιστον ακομα και με το τελευταιο bios ειναι απλα τραγικηΜε εναν 9450 χωρις update το bios πεταγε BSOD απο την πρωτη μερα. Μετα το update δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα. Οσο για το oc δεν μπορω να κρινω αλλα το παιδι τον εχει ανεβασει στα 3.2 για καθε μερα με ολες τις ρυθμισεις στο auto, οποτε θεωρω οτι εχει δειξει καλα δειγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.