Jump to content

Μητρική για Ε7200 μέχρι 130€ και ερωτήσεις για EIST

nobig

Recommended Posts

Λέω και εγω προς το παρόν να περάσω στην σκοτεινή πλευρά :tongue:με κάτι σχετικά φθηνό. Πάνω θα μπει ένας 7200 που με ενδιαφέρει να τον πάω μέχρι 3,5 το πολύ

Έχω δει ότι παίζουν

GA-P35-DS4

MSI P35 PLATINUM

Abit IP35 pro

Θα ήθελα να μάθω απο όσους τυχόν τις έχουν αν έχουν αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα. Επίσης στα 120-130€ τι άλλο μπορεί να παίξει απο mobo; Είμαι ανοιχτός και σε μεταχειρισμένα μοντέλα μέχρι τα 130€

Τέλος το EIST μπορεί να χαμηλώσει ταχύτητα και volt της cpu όπως το C&C σε AMD; με ενδιαφέρει να είμαι κλοκαρισμένος και να έχω ταυτόχρονα ενεργό το EIST ώστε να χαμηλώνει η συχνότητα και η τάση όπως είμαι τώρα με τον AMD. Υποστηρίζεται OC + EIST μαζί

Παίδες με ενδιαφέρουν απόψεις απο άτομα που έχουν τις μητρικές που προτείνουν και έχουν κάνει OC ώστε να μου πουν τυχόν προβλήματα και πόσο πήγαν τελικά. Στα eshop μπορώ να ψάξω και εγώ

Φιλικά

Η DFI φαίνεται μπόμπα για τις ανάγκες μου. Κανά μαγαζί να την πάρουμε υπάρχει;

Δυστηχως μονο απο εξω.

http://www.alternate.de/html/product/Mainboards_Sockel_775/DFI/LANPARTY_DK_P35-T2RS/243229/?articleId=243229&tn=HARDWARE&l1=Mainboards&l2=Intel&l3=Sockel+775

http://forums.tweaktown.com/f19/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-25671/

DFI LANPARTY DK P35-T2RS

Best Value for Money...

~106 e απο Alternate..(94+12 τα μεταφορικα)

:toomuchne

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι ΚΗ:clap::clap::clap:

Το μονο προβλημα η εγγυηση.

Σκέφτομαι πιο πολύ της p5q μιας και έχει πιο καινούργιο chipset με ACHI10R

Συμφωνώ κι εγώ. Πολύ καλή μητρική, από το λίγο που τη δούλεψα. Δεν έκανα πολλά από oc δυστυχώς, λόγω χρόνου. Πάντως μικρό vdroop, bios τέλειο. Στην τιμή της είναι πολύ δυνατή η μητρική.

ΣΗΜ: Δεν είναι δικιά μου. Γι'αυτό δεν υπήρξε χρόνος.

Οκ παίδες θα πρέπει να επιλέξω επιτέλους

Abit p35 pro μεταχειρισμένη με εγγύση σε τιμή καλύτερη απο asus p5Q

ή καινούργια ASUS p5Q στα 110€

Έχει κάποιες ουσιαστικές διαφορές το p45 εκτός απο pciE 2.0 και καινουργιο controller

Έχει κάποιες ουσιαστικές διαφορές το p45 εκτός απο pciE 2.0 και καινουργιο controller

Οι διαφορές είναι αυτές που λες και η διαφορετική κλίμακα ολοκλήρωσης, δηλαδή είναι 65nm έναντι 90nm του p35, άρα μικρότερη κατανάλωση και θερμότητα.

Οκ παίδες θα πρέπει να επιλέξω επιτέλους

Abit p35 pro μεταχειρισμένη με εγγύση σε τιμή καλύτερη απο asus p5Q

ή καινούργια ASUS p5Q στα 110€

Full για P5Q κατ'εμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.