Jump to content

Turbo-X FlyΝote 12.1"

LevelOne

Recommended Posts

Σκέφτομαι να το αγοράσω. Εχει κανείς εμπειρία με αυτο; Ποιότητα κατασκευής;

Επίσης, γνωρίζουμε το barebone ποιός το κατασκευάζει; (Το παλιότερο 12άρι του Πλαισιου ειχε barebone της Clevo.)

Δεν σκοπεύω να υπερβώ αυτό το ποσό, οπότε κάποια αλλη πρόταση δεν με ικανοποιεί και πολύ. Τι λέτε;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69980225&product=1079670

Γίώργη αυτό έβλεπα πριν, εμφανισιακά μοιάζουν αλλα αν δείς τα specs, στην onboard λεει GME965 ενω το FlyNote εχει GMA3100... Δλδ μιλάμε για άλλη μητρική...

Επίσης ενα θέμα που έχω και ψάχνω τον κατασκευαστή του barebone είναι οι οδηγοί, μιας και το παίρνω χωρίς λειτουργικό και λόγω 4GB θα πάω σε Vista x64....

Γίώργη αυτό έβλεπα πριν, εμφανισιακά μοιάζουν αλλα αν δείς τα specs, στην onboard λεει GME965 ενω το FlyNote εχει GMA3100... Δλδ μιλάμε για άλλη μητρική...

Επίσης ενα θέμα που έχω και ψάχνω τον κατασκευαστή του barebone είναι οι οδηγοί, μιας και το παίρνω χωρίς λειτουργικό και λόγω 4GB θα πάω σε Vista x64....

Χμμ έχω την εντύπωση ότι στο ίδιο αναφέρεται...

Για τσέκαρε και το λινκ εδώ...http://www.intel.com/products/chipsets/GM965/index.htm

Edit:http://www.intel.com/design/chipsets/embedded/gme965/index.htm

Μάλλον έχεις δίκαιο, αλλα με τον επεξεργαστή τι γίνεται; Στο site της Clevo αναφέρει συμβατότητα με τους Τ7100 / Τ7200.. Αυτο φοράει Τ8100, προφανώς νέα γενιά.. Συμβατή με το G965? Μακάρι, καθώς στο support δίνει drivers για τα πάντα και στα Vista x64...

Μάλλον έχεις δίκαιο, αλλα με τον επεξεργαστή τι γίνεται; Στο site της Clevo αναφέρει συμβατότητα με τους Τ7100 / Τ7200.. Αυτο φοράει Τ8100, προφανώς νέα γενιά.. Συμβατή με το G965? Μακάρι, καθώς στο support δίνει drivers για τα πάντα και στα Vista x64...

Δεν υπάρχει πιο καινούριο chipset απ' το G965.

Γενικά παίρνει T8 και T9 cpu.Το μόνο που ίσως αλλάζει καθώς είναι και chipset ενός έτους,είναι το bios.

Τώρα από εκεί και πέρα τι να πω...Δεν παρακολουθώ συχνά το site της Clevo για να ξέρω αν το κρατάει ενημερωμένο...:...:

Κατα 90% ναι... Και μάλλον θα επωφεληθώ της προσφοράς του Πλαισίου & της Βοντα. 100 ευρώ μείον μαζί με το Mobile Connect.. Οπότε εχουμε

899 - 83 (λειτουργικό) - 100 (βοντα) + 40 (μνήμη) = 756 Ευρώ... Μια χαρά δλδ...

Αυριο θα ξέρω ποτε θα το έχω στα χέρια μου...

Εδιτ: Το όνειρό μου ηταν αυτο εδώ το πραγματάκι.. Αλλα ειναι ονειρο θερινής νυκτός... :drool:

http://www.dell.com/tablet

.

το ιδιο ειναι. Το 965 εχει αυτη την καρτα γραφικων.

Εγω θα το χτυπουσα.

Απλα "βολευτηκα" με το eshop-οειδες Hasee/innovator/pepper 12" notebook που εκανε 200-300 ευρω φτηνοτερα.

Εν ολίγοις... το λαπτοπάκι τα σπάει...

Γρήγορο, μικρό, ελαφρύ, πλήρες... Ειμαι υπερ-εντυπωσιασμένος.

4GB RAM & Vista x64, φονικός συνδυασμός για το λαπτοπάκι.. Αντε τωρα υπομονή να του καρφώσω και εναν SSD 128GB και ΤΕΛΟΣ.

Είσαι κακεντρεχής και πικρόχολος... :p:P

Δεν το αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (αξίας κατω των 1.899 ευρώ...) :p

Thanks guys, ειναι πραγματικά πολύ φοβερό.. εχω πάθει πλάκα, δεν το περίμενα επ' ουδενί τόσο καλό...

Εν ολίγοις... το λαπτοπάκι τα σπάει...

Γρήγορο, μικρό, ελαφρύ, πλήρες... Ειμαι υπερ-εντυπωσιασμένος.

4GB RAM & Vista x64, φονικός συνδυασμός για το λαπτοπάκι.. Αντε τωρα υπομονή να του καρφώσω και εναν SSD 128GB και ΤΕΛΟΣ.

Tη ειναι το SSD????:OT:

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.