out_of_limits Ιούλιος 1, 2008 Author #21 Ιούλιος 1, 2008 το πλεξι γιατι μου αρεσε. αν παρατηρήσεις καλα εχω εναν κοντρολερ στον τελευταιο pci κατω κάτω. τα 2 σατα περνάνε πίσω ακριβως από την μητρική.δεν υπάρχει καμία ide συσκευή. όσον αφορά το dvd rw εχω τιμήσει της lg ένα εξωτερικό
jimakos21 Ιούλιος 1, 2008 #22 Ιούλιος 1, 2008 Πάντως είναι καταπληκτική η δουλειά που έχεις κάνει kamikazi Τα συγχαρητήρια μου!
out_of_limits Ιούλιος 1, 2008 Author #23 Ιούλιος 1, 2008 Πάντως είναι καταπληκτική η δουλειά που έχεις κάνει kamikaziΤα συγχαρητήρια μου! ευχαριστω φίλε jimmy
ProPitsiriko$ Ιούλιος 2, 2008 #26 Ιούλιος 2, 2008 Παλικαρι Παλικαρι Παλικαρι...Τα ΔΥΟ φανακια στα ramακια τι ειναι ? καμια πιο αναλυτικη φωτο μπορουμε να εχουμε ? πως τα στερεωσες ?Παντος πολυ ωραιο μπραβο σου!!...
fragou14 Ιούλιος 2, 2008 #27 Ιούλιος 2, 2008 προσεξε το δεξι heatpipe ...εχει ενα μεταλλακι που στερεωνει τα fan.....
out_of_limits Ιούλιος 2, 2008 Author #28 Ιούλιος 2, 2008 Έχεις βάλει στη cpu tidewater?Ενδιαφέρουσα κατασκευή.όχι έχω το tribe της thermaltake. ναι μεν ετοιματζιδικο αλλα το τσίμπησα 50ευρο...
qbiefox Ιούλιος 2, 2008 #29 Ιούλιος 2, 2008 Έχεις βάλει στη cpu tidewater?Ενδιαφέρουσα κατασκευή.Εγω εχω δοκιμασει το Tide water στην cpu...
out_of_limits Ιούλιος 2, 2008 Author #30 Ιούλιος 2, 2008 Εγω εχω δοκιμασει το Tide water στην cpu...ξέρω είδα το thread σου... το δικό μου κομμάτι έχει κακή θερμική συμπεριφορα και δε μου φτανει το tide water για cpu. ήδη το tribe ειναι απάτη αλλα με 50 ευρό είναι μια γλυκια απάτη. Από σεπτεμβρη που θα το modarω θα κάνω σχετικό thread...
jimakos21 Ιούλιος 2, 2008 #31 Ιούλιος 2, 2008 ξέρω είδα το thread σου... το δικό μου κομμάτι έχει κακή θερμική συμπεριφορα και δε μου φτανει το tide water για cpu. ήδη το tribe ειναι απάτη αλλα με 50 ευρό είναι μια γλυκια απάτη. Από σεπτεμβρη που θα το modarω θα κάνω σχετικό thread...Δηλαδή?Τι θερμοκρασίες έχεις ?
qbiefox Ιούλιος 2, 2008 #32 Ιούλιος 2, 2008 Δηλαδή?Τι θερμοκρασίες έχεις ?http://www.thelab.gr/showthread.php?t=526185η παρατηρηση (και τελευταια φωτο)8+ βαθμους πανω απο την zipang δλδ 65 βαθμους. Μιλαμε παντα για full load απο prime
athlon=greek Ιούλιος 2, 2008 #33 Ιούλιος 2, 2008 κάτσε για να καταλάβω γιόκα μου,τα tide water ψύχουν τον επεξεργαστή σου έτσι;Ανέβασε μια photo από αυτό το μηχανάκι kamikazi να το δούμε κάπως... καλή δουλειά φίλε χαράς την υπομονή σου..:worship:
mihalis87gr Ιούλιος 2, 2008 #34 Ιούλιος 2, 2008 Τα Tide Water ψύχουν τις κάρτες γραφικών, για τον επεξεργαστή έχει το Tribe, εξωτερικό της Thermaltake
mihalis87gr Ιούλιος 2, 2008 #35 Ιούλιος 2, 2008 k@mik@ze τι σωλήνες έχεις βάλει?Και πάνω απ όλα από που τους πήρες?Εγώ έχω αλφαδολάστιχα αλλά δε θα με χαλούσε να βάλω uv-reactive σαν τους δικούς σου.
out_of_limits Ιούλιος 2, 2008 Author #36 Ιούλιος 2, 2008 Τα Tide Water ψύχουν τις κάρτες γραφικών, για τον επεξεργαστή έχει το Tribe, εξωτερικό της Thermaltake σε foul load με το peltier τι θερμοκρασιες έχεις?
athlon=greek Ιούλιος 2, 2008 #37 Ιούλιος 2, 2008 Τα Tide Water ψύχουν τις κάρτες γραφικών, για τον επεξεργαστή έχει το Tribe, εξωτερικό της Thermaltake έχω μπερδέψει τα μηχανάκια παιδί,το tribe είναι αυτό επάνω στο κουτί σε μια από τη φώτο;:tw:
out_of_limits Ιούλιος 2, 2008 Author #38 Ιούλιος 2, 2008 k@mik@ze τι σωλήνες έχεις βάλει?Και πάνω απ όλα από που τους πήρες?Εγώ έχω αλφαδολάστιχα αλλά δε θα με χαλούσε να βάλω uv-reactive σαν τους δικούς σου.αλφαδολάστιχα είναι απλά πέτυχαν οι φωτισμοί και τα συστήματα έχουν καθαριστεί πολύ καλά για να μπει καθαρο το uv active ψυκτικό της thermaltake....
out_of_limits Ιούλιος 2, 2008 Author #39 Ιούλιος 2, 2008 έχω μπερδέψει τα μηχανάκια παιδί,το tribe είναι αυτό επάνω στο κουτί σε μια από τη φώτο;:tw:ναι βρε.... είναι ένα μηχανημα στην ουσία με τρία ξεχωριστα συστηματα υδροψυξης... 1 tribe επανω από το κουτι για τον cpu και 2 tide water για την gx2....
athlon=greek Ιούλιος 2, 2008 #40 Ιούλιος 2, 2008 ναι βρε.... είναι ένα μηχανημα στην ουσία με τρία ξεχωριστα συστηματα υδροψυξης... 1 tribe επανω από το κουτι για τον cpu και 2 tide water για την gx2....ωωωπππππ,οκ τότε πόζαρε μια φώτο με αυτό το μασιν να το δούμε καλά καμικάζι οκ;:jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.