Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ASUS TV TUNER ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!!!

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια σημερα αποφασισα να αγορασω ενα tv tuner σε οικονομικη λυση και κατεληξα σε ενα My cinema U3000 Hybrid της ASUS και συναντισα ενα προβλημα στα χρωματα, μου τα δειχνει ολα σχεδον στην αποχρωση του μπλε δυστυχως δεν βγαινει screenshot και δεν μπορω να σας διευκολυνω ελπιζω να καταλαβενετε τι εννοω....Ειναι συνδεδεμενο κανονικα με κεραια τυχου λετε να ειναι απο την μανα του μαπα ή εχει καποιο προβλημα, ααα και κατι αλλο δεν εχει ρυθμισεισ χρωματων οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα...Evω στο laptop του αδερφου μου ολα καλα βασικα εκει δειχνει τελεια με τελεια αναλυση λετε να φταινε τα xp που εχω στο δικο μου γιατι ο αδερφος μου εχει vista?????

Το συγκεκριμένο το είχε αγοράσει ένας πελάτης και είχε προβλήματα.

μου το φέρνει να το δοκιμάσω και σε τρία pc που το έβαλα με winxp sp2 μου τα κολλούσε και έβγαζε bsod.

Ε λέω θα είναι προβληματικό το κομμάτι. Το στέλνω πίσω στην αντιπροσωπεία (interset) και μου λένε ότι σε αυτούς παίζει κανονικά. Άντε βγάλε άκρη.

Βρες και κατέβασε τους τελευταίους drivers για την συσκευή αλλά και για την κάρτα γραφικών σου.

Παιδια τιποτα χθεσ το βραδυ κατεβασα τους τελευταιους drivers τησ vga μου (8500gt) και δεν χερω τωρα μου τα δειχνει ασπρομαυρα δεν ξερω τι παιζει μηπως φταιει το προγραμμα το my cinema που δεινει μαζι????? μηπως δεν κολλαει το προγραμμα καλα με τα xp????? Εκανα οσα μου ειπατε αλλαξα την χωρα και παλι τα ιδια...!!!!! Παιδια για μια στιγμη επιασα χρωματα κανονικα αλλα εκλεισα το προγραμμα και το ανοιξα ξανα και παλι ασπρομαυρα....

ch49200807030302bd0.png

ch49200807030302bd0.db25c62ced.jpg

Ναι δεν ξερω ρε συ απλα οταν ητνα ασπρομαυρα η καρτα ηταν πανω στο κρεβατι τωρα την βαζω απο κατω και ειναι ολα οκ δεν ξερω μηπως ειναι απο αλλο πλανητη?????:bigsmile:

Εχω το χαρισμα με μια απλη κινηση να αλλαζω τα παντα:D παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αποδοση της πιανει τζαμι δειχνει λες και βλεπω ταινια σε DVD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.