greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2008 αλοχα.τους τελευταιους μηνες η X-Fi Elite Pro μου αποφασισε να ξεκινησει τα προβληματα.....η ολη φαση ξεκινησε με διαφορα σκουπιδια στον ηχο αραια και που.......νομιζα οτι ηταν θεμα καλωδιωσεων πισω απο το γραφειο μιας και δεν ηταν και πολυ τακτοποιημενα αλλα μπερδευοντουσα με καλωδια ρευματος ηχειων κλπ.μετα την τακτοποιηση το προβλημα παρεμεινε αλλα ηταν τοσο σπανιο που δεν εδωσα σημασια και να ασχοληθω περισσοτερο.φτανουμε πριν λιγες μερες που ριχνω φρεσκια εγκατασταση Vista Ultimate 64bit μιας και περασα σε νεα καρτα γραφικων (4850) και μητρικη (Asus P5Q Deluxe).ε εδω και 3-4 μερες απο τη μερα του format παλευω με οτι driver εχει βγει και με ολες τις πιθανες ρυθμισεις απο το Creative Audio Console και συνδεσεις της Elite Pro (αναλογικες και ψηφιακες) και ακρη ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.εχω συνεχομενα κολληματα στον ηχο.......επισης το μικροφωνο που εχει τοποθετηθει και στο Ι/Ο της καρτας αλλα και στην εξωτερικη φετα δεν λεει να δουλεψει με ΤΙΠΟΤΑ.....το καταφερα να παιξει λιγες ωρες και μετα δεν ξαναδωσε σημαδια ζωης.το να δοκιμασω σε ΧΡ δεν παιζει ως λυση.το να δοκιμασω την καρτα προς το παρον αλλου ουτε αυτο παιζει.εφαγα το γουγλη τοσες μερες και ακρη δεν βγαινει......η καρτα εχασε και την εγγυηση της πριν 2μηνες.....:fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Έχεις δοκιμάσει άλλα drivers??Βασικά αυτό που λες με τα κολληματα και το μικρόφωνο το είχε πάθει και ενας φίλος με creative.Ειχε χαλάση η καρτά τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 drivers τα παντα...οτι υπαρχει απο ΒΕΤΑ και απο κανονικους........ωραια......καρτα των 250ευρω νεκρη σε 2 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Καλά δεν είναι σίγουρο fragma.Με προβληματιζει οτι εσένα σου συνεβη μετα απο format!Λες να 'σε τόσο καντέμης??Του φίλου μου γινόταν σταδιακά ο ψόφος..Από μικρο-προβληματα μεχρι και που σταματησε να λειτουργεί.Εσυ πριν το φορματ δεν ήσουν κομπλε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούλιος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Περίεργο ρε συ. Ξέρω τόσους φίλους πουχουν audigy 2 επταετίας και παίζουν μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 τα προβληματα ξεκινησαν πολυ πριν το φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 αλλαξε pci θυρα και δες , δες ακομα αν με την onboard παιζουν οκ τα ηχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 με την onboard ολα ειναι οκ.αλλαγη θυρας θα γινει και θα ενημερωσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 λυση 1 και μπακαλιστικη που δουλεψε με υποδειξη αλλου λαμπουκου σε μια audigy 2 που μια μερα ξαφνικα σταματησε :Βγαλτην εξω (με την καλη εννοια) και ξεσκονισε την.λυση 2:Ρωτησες στην Creative?Εχουν πολυ μουρατο σαππορτ και μπορει να σε βοηθησουν ακομη και τωρα.εικασια 3 :με καποιον απτους τελευταιους drivers οι xfi αλλαξανε firmware.Λες να φταιει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 λοιπον.......προσωρινως (καθως παιζει σωστα εδω και μερικες ωρες) ολα κομπλε.αλλαξα οπτικο καλωδιο συνδεσης της φετας της Elite Pro με τα Ζ-5400.απεγκατεστησα τους drivers.εβαλα την X-Fi στην PCI πανω απο την καρτα γραφικων.και επανεγκατεστησα drivers.προς το παρον ολα οκ....ουτε παραμορφωση θορυβου και το μικροφωνο παιζει ξανα στην εντελεια.......οψομεθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 1, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Γιωργο σε παρομοιο setup (X-Fi xtreme music σε Vista U64)με τους τελευταιους beta, creative console, alchemy beta & directX June08μου εβγαλε μυνημα της MS περι προτεινομενης απενεργοποιησης των CMSS3D & Eax effects λογω ασυμβατοτητας εκτοτε τα εχω off και παιζει νερακιτσεκαρε το κι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 στο χαλαρο τα ειχα off εξαρχης αυτα..........εκτος του οτι δεν μ αρεσουν οταν τα ανοιγα ετσι για δοκιμη μου πεταγε και μενα αυτο το μηνυμα.......μπραβο στην creative που μετα απο τοσα χρονια μας ταλαιπωρει ακομα με τις καρτες ηχου της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 1, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Eax effectsενα λεπτο να καταλαβω ρε παιδια,επειδη σκεφτομαι να βαλω βιστα οπου ναναι.Αν τα απενεργοποιησεις ,χανεις τα εφε στα παιχνιδια?Η απλα χανεις την δυνατοτητα να ενεργοποιησεις απτο πανελ κατι εφε του στυλ auditorium?thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 2, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 πολυ αισιοδοξος ημουν τελικα....σημερα ξανα τα ιδια...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούλιος 2, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Λοιπον απιστευτο αλλα τις τελευταιες μερες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την xtrememusic μου, 2ετιας και αυτη.Μυριζομαι προβλημα υπερθερμανσης καθως ειναι απο τα πρωτα revision χωρις την ψυκτρα.Fragma δοκιμασε να την ψυξεις με κανενα ανεμιστηρα και πες μου αν βελτιωνεται η κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.