michalaros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2008 καλησπερα εχς ενα πισι αγορασμενο απο την δελλ με cpu oc penitum 4 3.4ghz ht και θελω να τον oc .υπαρχει κανενα προγραμα που να το κανει μεσα απο τα windows διοτι to bios tou pc einai εξερετικα ασχετο και δεν εχει για oc αφου η μητρικη ειναι branded dell. exw 2 giga ram sta 533.ευχαριστο
michalaros Ιούνιος 30, 2008 Author #2 Ιούνιος 30, 2008 επισης η ψυκτρα ειναι αρκετα καλη και μεγαλη αρα πιστευω πως μπορω να το σπροξω λιγακι
armored Ιούνιος 30, 2008 #3 Ιούνιος 30, 2008 το ''set fsb'' και το ''clockgen''(αλλά είναι λίγο παλιο)
michalaros Ιούνιος 30, 2008 Author #4 Ιούνιος 30, 2008 ξεχασα να πω οτι ειμαι εντελος ασχετος απο oc αν θα μπορουσατε να μου πειτε πωσ κανω θα ειμουν ευγνομον
armored Ιούνιος 30, 2008 #5 Ιούνιος 30, 2008 ανεβάζεις το fsb 5-5mhz μέχρι εκεί που θες να το πας(λογικά παει ανετα στα 3.7 χωρίς να του δώσεις παραπάνω ρεύμα)Μόλις τον φτάσεις εκεί που θες να τον πας τρέξε ένα orthos 1-μιαμιση ωρίτσα και δες αν είναι σταθερό.Αν σου βγάλει error δώσε λίγο-λίγο παραπάνω ρεύμα.Να κοιτάς και τις θερμοκρασίες να είναι λογικές μην ξεπερνάνε τους 70 full load.
RazoR Ιούνιος 30, 2008 #6 Ιούνιος 30, 2008 Το νου σου με τις θερμοκρασιες μη σου μεινει στο χερι μονο, ειναι αρκετα ζεστοι οι P4, κατα τα αλλα οπως σου'πε ο Armored, καλη τυχη και περιμενουμε αποτελεσματα
Qlim4X Ιούνιος 30, 2008 #7 Ιούνιος 30, 2008 1) πρώτων είναι ιντελ δεν καίγεται2) αν δεν μπορείς να δώσεις ρεύμα πάνω απο 300mhz δεν πρόκειται να πάει3) εχει μεγάλη κατανάλωση και θέλει καλή ψήκτρααν σονη και καλά θες να τον κλοκαρης αφού βρεις μέχρι που πάει σεταρεις το clockgen να bootari εκει που θεςπαντός ασε το pc για κατεβαστιρι και πάρε ένα νέο pc
michalaros Ιούνιος 30, 2008 Author #8 Ιούνιος 30, 2008 δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το κρατησω και να παρς αλλο .αλλα προσπαθω να το πουλισω εναντι 450 ευρω και να παρς ενα τρελο συστηματακι με quad core sta 704 ευρο(αυτη την βδομαδα ελπιζς να το εχω πουλισει)
dpolal Ιούλιος 1, 2008 #9 Ιούλιος 1, 2008 450 euro για Ρ4 preskot ??????? In your dreams my friend.Ξέχνα το o/c και τα ρεύματα, το BIOS σε αυτά τα μηχανήματα ΔΕΝ έχει απολύτως καμμία επιλογή.Απλά μπορείς να ανεβάσεις λίγο το FSB, μέσω προγράμματος όπως σου είπαν ήδη και να δείς καλύτερη συχνότητα λειτουργίας έτσι...
michalaros Ιούλιος 1, 2008 Author #10 Ιούλιος 1, 2008 μην το λες φιλε μου το μηχανυμα ειναι κυριολεκτικα σκyλι μολισ τωρα το τεσταρα ανιξα εισα με τισ 15 εφαρμογεσ kai to spu htan sta 45%
ison Ιούλιος 1, 2008 #11 Ιούλιος 1, 2008 450 euro για Ρ4 preskot ??????? In your dreams my friend.Ξέχνα το o/c και τα ρεύματα, το BIOS σε αυτά τα μηχανήματα ΔΕΝ έχει απολύτως καμμία επιλογή.Απλά μπορείς να ανεβάσεις λίγο το FSB, μέσω προγράμματος όπως σου είπαν ήδη και να δείς καλύτερη συχνότητα λειτουργίας έτσι...Λογικα εχει βρει κανα θυμα :toomuchne:devil:
Qlim4X Ιούλιος 1, 2008 #12 Ιούλιος 1, 2008 και αυτό τι σημαίνει?κάθε μήνας που περνάει το hardware σου χάνει 10% τις αξίας του γιατί η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς
SirDiman Ιούλιος 1, 2008 #13 Ιούλιος 1, 2008 κάθε μήνας που περνάει το hardware σου χάνει 10% τις αξίας του Το πόσο % χάνει δεν μπορείς να το ξέρεις :hi: Αφου ειναι dell branded δεν θα γίνεται και τόσο o/c λόγο της μητρικής... αντε να πάρεις και 200-400 mhz, τι θα καταλάβεις?
dpolal Ιούλιος 1, 2008 #14 Ιούλιος 1, 2008 μην το λες φιλε μου το μηχανυμα ειναι κυριολεκτικα σκyλι μολισ τωρα το τεσταρα ανιξα εισα με τισ 15 εφαρμογεσ kai to spu htan sta 45%Δεν προσπαθώ να σου κάνω τον έξυπνο ούτε να στην πώ.To μηχάνημα σου είναι αρκετά δυνατό για να τρέξει και ΧΡ και Vista και ότι άλλο του βάλεις (ειδικά αν έχει και 2Gb ram).Aλλά δεν παύει να είναι κάποιων χ χρόνων και η τεχνολογία του επεξεργαστή του είναι ήδη 2 γενιές πίσω.Έχε υπόψιν σου απλά ότι με 450 ευρώ αγοράζεις πάρα πολύ καλό διπύρηνο tower που ρίχνει άνετα στο δικό σου.Αν έχεις βρεί άνθρωπο να το δώσεις, οκ, τον ρίχνεις μεν αλλά δεν μας αφορά.Απλά στο λέω γιατί αν ανεβάσεις αγγελία σε κανένα ψαγμένο φόρουμ με αυτό το ποσό θα σε κράξουν άσχημα.Φιλικά πάντα.
astrolabos Ιούλιος 1, 2008 #15 Ιούλιος 1, 2008 Επίσης φιλικά φίλε michalaros, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα στις δημοσιεύσεις σου. Αν έχεις πρόβλημα στην εισαγωγή κειμένου ή κατανόησης των ιδιαιτεροτήτων την γλώσσας μας θα σε παραπέμψω να εγκαταστήσεις τον firefox 3.0 μαζί με ελληνικό λεξικό για να σου κάνει αυτό τις διορθώσεις. Μην ξαναδώ δημοσιεύσεις σαν τις παραπάνω. Ευχαριστώ.
michalaros Ιούλιος 1, 2008 Author #16 Ιούλιος 1, 2008 Παιδια διοτι δεν βλεπω να πουλαω το μηχανημα τι αναβαθμισοις προτεινετε? το μηχανημα ειναι το εξης . P4 3.4Ghz HT..2.5GB ram .LEADTEK 6600 256MB .500GB SATA ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ :OT: SORRY:sorry:
redbighunter Ιούλιος 1, 2008 #17 Ιούλιος 1, 2008 Παιδια διοτι δεν βλεπω να πουλαω το μηχανημα τι αναβαθμισοις προτεινετε? το μηχανημα ειναι το εξης . P4 3.4Ghz HT..2.5GB ram .LEADTEK 6600 256MB .500GB SATA ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ :OT: SORRY:sorry:εγω προτινω να κανεις λιγο υπομονη να μαζεψεις κανα ρευστο παραπανω και να παρεις ενα σωστο και ολοκληρωμενο συστηματακι!
dpolal Ιούλιος 2, 2008 #18 Ιούλιος 2, 2008 Παιδια διοτι δεν βλεπω να πουλαω το μηχανημα τι αναβαθμισοις προτεινετε? το μηχανημα ειναι το εξης . P4 3.4Ghz HT..2.5GB ram .LEADTEK 6600 256MB .500GB SATA ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ :OT: SORRY:sorry:450 euro να το δώσεις χλωμό, εκτός και αν έχεις βρεί κανέναν που δεν το πολυψάχνει, δεν πολυξέρει.Κανονικά πάει κάνα 180-200άρι το πολύ και ανάλογα με το τί έχει επάνω το μηχάνημα.Για να το αναβαθμίσεις δεν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα, μην το κάνεις, πεταμένα λεφτά...Ή το κρατάς όπως είναι για κάνα-δύο χρόνια ακόμα, με τον επεξεργαστή και τη ράμ που έχει παίζει άνετα τα vista, δεν θα έχεις πρόβλημα.Αν θέλεις να παίζεις τα τελευταία παιχνίδια κοίτα για καμμία καλύτερη κάρτα (agp παίρνει νομίζω) είτε καμμιά μεταχειρισμένη είτε καμμιά καινούργια HD3850 (κάνα 150άρι ευρώ, πολλά είναι βέβαια αλλά για 2 χρόνια ακόμα θα κάνεις απόσβεση).Αυτά.Γενικά είσαι σε μια «περίεργη» κατάσταση, ναί μεν έχεις παλιό μηχάνημα αλλά είναι αρκετά δυνατό ακόμα για vista.Προτείνω να το κρατήσεις.
marios007 Ιούλιος 2, 2008 #19 Ιούλιος 2, 2008 Πάντως με 3,4ΕΕ που έχω (είναι λίγος ζεστός βέβαια) και με μια AGP 1950 XTX ακόμα αντέχω τα περισότερα παιχνίδια (όχι όμως στο full...).Βρες μια καλή AGP κάρτα μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα για μια καλή αναβάθμιση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.