Jump to content

H AMD κάνει το ΜΕΓΑΛΟ COME BACK ?

Dagalidis

Recommended Posts

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα να κάνω μια ερώτηση εδώ?Πήρα από αγγελία πρόσφατα έναν phenom9600 ... αξίζει να το στήσω το μηχάνημα και τι προτείνετε σε μνήμες,μομπο κτλ?

Η ανάκαμψη που διαφένεται θα είναι για τα καινούργια μοντέλα ή θα επωφεληθούν και παλαιότερες cpu από τα νέα chipset?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Τώρα τι σύστημα έχεις;

Έναν αρχαίο αθλον 2500+...όταν λέω παλαιότερες cpu εννοώ ο phenom που έχω πάρει θα μπορεί να επωφεληθεί από τα νέα chipset?Αξίζει η επένδυση σε amd πλατφόρμα μόνο επειδή και οι επεξεργαστές που θα βγουν θα έχουν πλήρη συμβατότητα με το υπάρχον socket ενώ η ιντελ θα αλλάξει το 775?

οι νεχαλεμ απ οτι ακουσα το αλλαζουν

οι καινουριοι φενομ που θα εχουν και δδρ3 κοντρολλερ θα ειναι στο ιδιο σοκετ παλι

Aν αυτό το screenshot είναι αλήθεια τότε μιλάμε για το μεγάλο come back της AMD!

Deneb στα 4Ghz με τάση 1,475v και 53c με στοκ ψύκτρα!:smoke:

http://www.overclock.net/amd-cpus/356662-amd-phenom-45nm-2.html

Εαν ειναι αληθεια μιλαμε για το απολυτο come back! Τι να πω δεν ξερω εντυπωσιαστικα!

βρε junior και συ cpuz screenshot με το που bootαρεις στα windows χωρίς bench με τον Q6600 δεν μπορείς να δεις 4200;;

βρε junior και συ cpuz screenshot με το που bootαρεις στα windows χωρίς bench με τον Q6600 δεν μπορείς να δεις 4200;;

Πολύ δύσκολο...με stock ψύξη!

Στοκ ψύξη+τετραπύρηνος+4 γίγα+1,475volt = με την καμμία

Εδω ο δικός μου Ε7200 στα 3,7 με νερό 1,36 πιάνει 48άρια και 50άρια με orthos

Στοκ ψύξη+τετραπύρηνος+4 γίγα+1,475volt = με την καμμία

Εδω ο δικός μου Ε7200 στα 3,7 με νερό 1,36 πιάνει 48άρια και 50άρια με orthos

H ψύκτρα των phenoms μην ξεχνάς ότι είναι αρκετά καλή με heatpipes!!

Μ'αρέσει που χαίρονται όλοι με το CPUz screenshot μόνο (που δεν ξέρουμε κι αν είναι μπαρούφες). Κανα νούμερο να δούμε και τα υπόλοιπα είναι καθαρά για εντυπωσιασμούς.

Εμένα οι ελπίδες μου για come-back της AMD έσβυσαν από τότε που πόσταρε ο dagalidis εκείνες τις τραγελαφικές ραδιοαρβύλες για 30k 3dMarks με μια κάρτα κλπ

Κατά τ'άλλα, αν σας αρκεί CPUz στα 4GHz, έχω και μερικά Ρ4 να σας δείξω (if you get my drift ;) )

παίδες και γω πιο πολυ της amd άλλα απο την μια μέρα στην άλλη τέτοια ανάκαμψη ?

έδω κοντέψαμε να ξεχάσουμε οτι ύπαρχει αλλη εταιρία π κατασκευάζει cpu :p

και όπως είπε ενα μέλος πιο πάνω όλα αυτα είναι screenshots ...

οποτε περιμένουμε...

btw αν δείτε στην φώτο όλοι οι πυρήνες ειναι σε 100% load χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τους χρησιμοποιεί... :look:

Και εγω ελπίζω να κάνει κανα come back για να δούμε λίγο δράση :happy:

H ψύκτρα των phenoms μην ξεχνάς ότι είναι αρκετά καλή με heatpipes!!

Όσο καλή και να είναι είναι < απο υδρόψυξη και έχω και 2 πυρήνες λιγότερους ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.