Jump to content

Κοψιμο με dremel σε αλουμινιο

giorgos_cupra

Recommended Posts

Η και κατευθειαν στα καταστήματα της SKF.για ρουλεμαν και οχι μονο.Στην αθήνα έχει πολλα μαγαζια.Αναλόγος που μενεις ολο και καποιος θα ξέρει καπου κοντά σου.

Καποιο καταστημα θα εχει που συνεργάζετε με την SKF.

Μεχρι και στην μεσσήνη πέτυχα μαγαζι,στην λαμια δεν θα έχει.

Εγώ που έκοψα το παράθυρο του κουτιού μου που είχε πάχος περίπου 2 χιλιοστά με το dremel μου,χάλασα 5 δίσκους και μου πήρε πάρα πολύ ώρα.Οπότε τα 8mm το κόβω αδύνατο να κοπούν με dremel γιατί λίγο να σου ξεφύγει καθώς κόβεις θα σπας κι από ένα δίσκο.

Παιδια για τα ρουλεμαν θα κοιταξω σημερα να δω τι θα βρω εδω,αλλιως θα τα παραγγειλω απο Αθηνα.Τελικα το σασι το παρηγγειλα ακριβως στις διαστασεις που πρεπει οποτε,θα ειχε λιγα κομματια για κοψιμο.Θα το κοψω με σεγα(αν βρω) η αλλιως με γωνιακο τροχο και δισκο για ινοξ που μου προτεινε ο φιλος μου ο κοπριτης:daisy:

• 3 weeks later...

Ρε παιδια γ@μω τη γκαντεμια μου!Πηρα τελικα ενα φυλο αλουμινιου απο αρεναλ...Και ειναι λυγισμενο:rant:.Μηπως ξερετε πως μπορω να το ισιωσω???

Με ματσολα σκεφτομουν κι εγω...Αλλα δεν ξερω...Θα βγει νορμαλ ή θα παραμορφωθει χειροτερα?Πρεπει να ειναι τελειως φλατ παντου

Άμα δεν είναι επίπεδο από τη μάνα του τότε πολύ δύσκολα θα το ισιώσεις...

Το πιο πιθανό είναι να το κάνεις χειρότερο :(

Αν είναι λυγισμένο τοποθέτησε το σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Ακουμπάς ένα ξύλο στο λύγισμα και το χτυπάς. Δεν θα φαίνεται τπτ

Αν έχει τσακίσει, ισιώνει αλλά θα φαίνεται.

Βαλτο σε μια μεγγενη με μεγαλη επιφανεια και αστο καμποση ωρα, αν και δυσκολο να γινει οπως ηταν πριν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.