Topdim2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Παιδιά μέσα στην εβδομάδα θα πάρω PS3 (οπότε θα έχω και τις 3 κονσόλες:clap:).Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια.1) Ο σκληρός δίσκος από ότι είδα είναι SATA2 και όχι SATA1 σωστά? Από στροφές τι θέλει, cache? Οπότε προτείνετε μου κάποιες μάρκες που είναι σίγουρα συμβατές, γιατί λέω να τον αντικαταστήσω με κάποιον 160 ή 320GB. Η εγγύηση θα ισχύει ε?2) Το WiFi που έχει ενσωματωμένο είναι μεγάλης εμβέλειας, γιατί με αυτό που έχω στο XBOX360, λόγο της εξωτερικής κεραίας του είμαι μια χαρά. Αν δεν φτάνει, ποια λύση προτείνετε?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 ειναι σατα2 και εχει στροφες στα 5400, μπορεις να βαλεις με 7200 αλλα μπορει να ανεβασει θερμοκρασιεςγια τι αποστασεις ζητας απο το wifi?http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11#802.11b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topdim2 Ιούνιος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 Οπότε όλοι οι SATA2 κάνουν? Όσο για την απόσταση είναι γύρω στα 15μ αλλά με τοίχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 μονο 2,5 inch HDD μπαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 Παιδιά μέσα στην εβδομάδα θα πάρω PS3 απλα εχε υποψη σου οτι σεπτεμβρη/οκτωβρη βγαινει η νεα εκδοση :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topdim2 Ιούλιος 1, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Φίλε Borg, το ξέρω ότι παίρνει μόνο 2,5", δεν εννοούσα αυτό όταν έλεγα "Οπότε όλοι οι SATA2 κάνουν? ", αλλά αν κάνουν όλες οι μάρκες ή γουστάρει μόνο συγκεκριμένες.Φίλε morfeas-dsl, αναφέρεσαι στην Slim? 'Η παίζει καμία άλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 βασικα το ps3 εχει seagate και ετυχε που ειχα μπροστα μοθ αλλο σκληρο ηταν και αυτος seagate. τωρα για αλλες μαρκες δεν ξερω με σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 1, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Στο δικό μου του έχω βάλει έναν WD Scorpio 120άρι , 5400 στροφές , και από πλευράς απόδοσης είναι μέρα με την νύχτα με τον Seagate , τα loading times έχουν μειωθεί κατά πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιούλιος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Aραγε μπορουμε να του βαλουμε και κανενα Mtron????Τοτε να δουμε ταχυτητα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 1, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Απο περιεργεια η αλλαγη του δισκου ειναι ευκολη (εχει πορτακι?) ή πρεπει να αρχισεις το ξεβιδωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 1, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Απο περιεργεια η αλλαγη του δισκου ειναι ευκολη (εχει πορτακι?) ή πρεπει να αρχισεις το ξεβιδωμα?ΠανευκοληΈχει πορτάκι και θήκη σκληρού , απλά βγάζεις τον παλιό , βιδώνεις τον καινούργιο , τον σέρνεις μέσα και καθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 1, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Φίλε morfeas-dsl, αναφέρεσαι στην Slim? 'Η παίζει καμία άλλη?δεν ξερω αν θα ειναι slim. το μονο που ανακοινωσε η sony οτι θα εχει πιο αθορυβη ψυξη καθως θα εχει επεξεργαστη με πιο μικρο μεγεθος και αρα και μικροτερη καταναλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 1, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 δεν ξερω αν θα ειναι slim. το μονο που ανακοινωσε η sony οτι θα εχει πιο αθορυβη ψυξη καθως θα εχει επεξεργαστη με πιο μικρο μεγεθος και αρα και μικροτερη καταναλωσηΕχεις κανα link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 1, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 sure!http://www.tgdaily.com/content/view/38165/98/http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=11116&Itemid=2http://xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080627164841_Sony_Bets_on_New_Graphics_Chip_to_Cut_PlayStation_3_Costs.htmlοπως λενε τα αρθρα ο πιο μικρος επεξεργαστης και η πιο μικρη καρτα γραφικων (ιδιες επιδοσεις) θα ριξουν τοσο την καταναλωση οσο και το κοστος.το πρωτο αρθρο αναφερει χαρακτηριστικα πως η τριτη γενια hardware ερχεται μεσα στο χειμωνα αλλα πως δεν ειναι γνωστο αν θα ειναι τετοιες οι αλλαγες που θα επιτρεψουν να βγει slim εκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topdim2 Ιούλιος 1, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Φίλε morfeas-dsl-, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά 1) το PS3 το βρήκα σε πάρα πολύ καλή τιμή, οπότε δεν μπορώ να περιμένω και 2) από ότι είδα δεν προσθέτουν κάτι το τρελό οι νέες εκδόσεις, που πρέπει να με κάνει να περιμένω, γιατί από ότι έχω διαβάσει δεν έχει πρόβλημα ψύξης η κονσόλα. Κάνω λάθος?Φίλε CaptainMilo αυτόν πήρες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303000 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιούλιος 3, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Πάρε κάποιον με 5400 στροφές. Οι δοκιμές λένε ότι δεν προσφέρει τίποτα ο 7200, δεδομένης και της τεράστιας διαφοράς τιμής που έχει από τον 5400. Προτείνω western digital scorpio bevs. Εγώ έχω βάλει τον 250gb και δουλεύει ρολόι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick7 Ιανουάριος 26, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 παιδιά θέλω βοήθεια .. θελω να κανω ενα update για το πεσ 13 το οποιο ομως αργει πολυ και θα χρειαστουν 2-3 ημερες .Να το κανω?? φοβαμαι μηπως παθει τιποτα το ps3 μου :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 30, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 τιποτα καντο κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.